راهی وجود داره تا بدونه تهیه بسته بازگشت درست بشه منظورم از طریق سایت ایرانسل هستش؟
راهی وجود داره تا بدونه تهیه بسته بازگشت درست بشه منظورم از طریق سایت ایرانسل هستش؟
سلام
من منظور شما رو از بسته ی بازگشت نمی فهمم
ولی برای من این اتفاق افتاد زنگ زدم 140 خیلی راحت در عرض 5 دقیقه بعد از پرسیدن چند تا سوال puk رو بهم گفت و همه چیز درست شد!!!
خیلی کم تر از چرخیدن تو اینترنت وقت می گیره!!!!
دوست عزیز سلام
منظورم از بسته بازگشت اینه که سیم کارت قبلی رو می سوزونند و یه سیم کارت جدید با همون شماره قبلی می دند!
خوب مشکل شما مثل من نیست دیگه!
شما موقعی که puk خواست زنگ زدید و puk رو گرفتید! و حل شد.
ولی برای من با دادن 7 بار puk اشتباه دیگه puk نمی خواد! و وقتی گوشی رو روشن می کنی رو صفحه می نویسه سیم کارت رد شد!!
اصلاً من نفهمیدم چرا کارم به اینجا کشید منظورم اینه که چی شد که ازم pin خواست!!!(کسی می دونه؟؟ ، ایرانسل اصلاً pin کد نداره که ازم pin خواست!!) و بعد از 3 بار دادن pin اشتباه ازم puk خواست و بقیه ماجرا!!.
موفق باشید...
شما همين مغازه هاي شهرتون هم ببري براتون درست ميكنن اگه سيم كارتت تو سايت ايرانسل ثبت شده باشــــه 4 تومن برات درست ميكنن اگه ثبت نشده باشــــه 7 تومن ازت ميگيرن درست ميكننـــ
و راهي ديگه هم هست كه اون خيلي درده سر داره بايد فكس كني به يه شماره اي و به اونا برســــه اونا پيگيري كنن برات Puk , ... بفرستن طول ميكشــــه اگه زود لازم داري ببري مغازه ها بهتره ولي اگه پول كمتر بپردازي بايد اينكارو كني ميخواي تا راهنماييت كنم دوست من
اگه پاک رو پاک رو 10 بار اشتباه بزنی سیم کارت میسوزه (این یک استاندارد جهانی تو سیم کارت هاست)
خلاصه به نظر میاد که شما 10 بارو اشتباه زدی و سوخته که نباید این کارو میکردی برای به دست آوردن پاک هم این همه درد سر نداره روی پوکه سیم کارت نوشته شده اگرم گم کرده بودی زنگ میزدی خدمات مشترکین بهت میدادن
اصلا مگه میشه سیم کارت پین کد نداشته باشهاصلاً من نفهمیدم چرا کارم به اینجا کشید منظورم اینه که چی شد که ازم pin خواست!!!(کسی می دونه؟؟ ، ایرانسل اصلاً pin کد نداره که ازم pin خواست!!) و بعد از 3 بار دادن pin اشتباه ازم puk خواست و بقیه ماجرا!!
تو سیم کارتهای دولتی پین روی سند نوشته شده ولی چون حالا تو ایرانسل چیزی نوشته نشده دلیل به نداشتن پین که نیست
پین پیش فرض سیم کارتهای ایرانسل دقیقا یادم نیست ولی یا 5 تا 1 یا این که 5 تا 0
در صورتی هم که پین کدرو نمیدونستی و هیچ کدوم از اینا نبود کدی هست ( الان یادم نیست) که میزنی شماره پاکم میدی بعد یه پین جدیدم به دلخواه میدیم
حالا خلاصه از این قضایا بگزریم شما باید چی کار کنید
سیم کارت شما مطمئنا سوخته و با زنگ زدن و نمیدونم فاکس و این جور چیزا که دوستان گفتن گفتن نمیشه درست کرد
تنها راه اینه که به یکه نمایندگی رسمی ( حتما رسمی) ایرانسل مراجعه کنی و یک بسته بازگشت با قیمت 4500 بگیری بعد شمارت با اعتبارش و....به اون سیم کارت منتقل میشه هیچ راه دیگه ای هم نداره خودتو خسته نکن
می خواستم ببینم اگه به 148 زنگ بزنی رایگانه ممنون من سیم کارتم رد شده لازمشم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)