تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: چند مشكل با Vaio Bz560p34

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

پيش فرض چند مشكل با Vaio Bz560p34

سلام
    من يه لپتاپ BZ560 دارم. و بايد بگم كه ويندوز روش XP هست و 2 تا DVD براي VISTA هم داره. حالا من مي‌خوام از ويندوز XP كه روش هست يه Recovery Disk بگيرم، وقتي دستورالعملش رو مطالعه كردم تو آدرسهايي كه داده نرم‌افزار معرفي شده كه همون Vaio Recovery Disk Creator هست رو پيدا نكردم. حالا مي‌خواستم به من كمك كنيد چطور مي‌تونم اينكار رو انجام بدم.
    راستي نحوه پارتيشن بندي رو هم بمن اگر ياد بديد ممنون ميشم.
    اين رو هم مدنظر بگيريد كه چون نرم‌افزارهاي من با Vista كار نمي‌كنه من مجبور به كار با XP هستم.
    راستي بازم سئوال دارم: چطور مي‌تونم يه ويندوز XP ديگه البته 64 بيتي كنار همين ويندوزم داشته باشم؟
    مرسي

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

همون Vaio Recovery Disk Creator هست رو پيدا نكردم. حالا مي‌خواستم به من كمك كنيد چطور مي‌تونم اينكار رو انجام بدم.
    این برنامه توی بخش all programs در start menu هست و با سرچ یا help ویندوز هم می تونید بهش دسترسی داشته باشید به شرطی که XP و برنامه های آن اصلی باشند یعنی اوریجینال باشه

راستي نحوه پارتيشن بندي رو هم بمن اگر ياد بديد ممنون ميشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي بازم سئوال دارم: چطور مي‌تونم يه ويندوز XP ديگه البته 64 بيتي كنار همين ويندوزم داشته باشم؟
    ای بابا ... شما بلدید با فروم کار کنید ؟ حاضر نیستید جستجو کنید لااقل صفحه هر بخش رو درست نگاه کنید !!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

پيش فرض

شرمنده ريجيستر جان
    اما با وجود اينكه ويندوز xp اورجينال هست من اين نرم‌افزار رو پيدا نكردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

پيش فرض

بازم شرمنده بخصوص از ارسال 2 تا پست پشت سر هم
    اما من مي‌خواهم 2 تا ويندوز xp رو باهم داشته باشم نه اينكه ويستا و xp؟ اگه ممكنه يه توضيح كامل بمن بديد تا بتونم با اين لپ‌تاپ كار كنم چون تا حالا با لپ‌تاپ از اين كارها نكردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

برای داشتن دو تا ویندوز XP کافیه ویندوز دومی رو توی یک پارتیشن دیگر نصب کنید از طریق بوت کردن سی دی با زدن F12 در اول روشن شدن سیستم و آمدن لوگوی سونی وایو ... خودش در GUI boot menu دومی رو در کنار اولی میاره! همین !

دفترچه یا help رو بخون ... توی پوشه program files هم میتونی بگردی براش

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

برای داشتن دو تا ویندوز XP کافیه ویندوز دومی رو توی یک پارتیشن دیگر نصب کنید از طریق بوت کردن سی دی با زدن F12 در اول روشن شدن سیستم و آمدن لوگوی سونی وایو ... خودش در GUI boot menu دومی رو در کنار اولی میاره! همین !

دفترچه یا help رو بخون ... توی پوشه program files هم میتونی بگردی براش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

پيش فرض

مرسي ريجيستر جان
    حتما امتحان مي كنم و درصورت عدم موفقيت بازم مزاحمت مي شم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سرزمين آريايي

10

سلام ريجستر جان
    همونجور كه شما گفته بودي HELp و All Program رو واسه نرم افزار Recovery Disk گشتم ولي هيچچيزي پيدا نكردم. براي اينكه شما منو راهنمايي كنيد چند تا عكس از Help و All Program گرفتم كه مي گذارم اگر ممكنه كمكم كنيد؟
    ضمنا آيا با Gost ايميج گرفتن راه درستيه و كلا بجز زماني كه من كلا هاردم رو از دست بدم جاي ديگه هم بدردم مي خوره؟ كجاها؟
    مرسي
    اول از همه هم عكس Help رو مي گذارم و آخر از همه هم نتيجه سرچ كلمه Recovery رو

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام ريجستر جان
    همونجور كه شما گفته بودي HELp و All Program رو واسه نرم افزار Recovery Disk گشتم ولي هيچچيزي پيدا نكردم. براي اينكه شما منو راهنمايي كنيد چند تا عكس از Help و All Program گرفتم كه مي گذارم اگر ممكنه كمكم كنيد؟
    ضمنا آيا با Gost ايميج گرفتن راه درستيه و كلا بجز زماني كه من كلا هاردم رو از دست بدم جاي ديگه هم بدردم مي خوره؟ كجاها؟
    مرسي
    اول از همه هم عكس Help رو مي گذارم و آخر از همه هم نتيجه سرچ كلمه Recovery رو

1- ببین اگر ویندوزت اصلی باشه ، توی منوی استارت برنامه ای هست با نام VAIO Help and Support ... وقتی سیستم رو جدید میخری هم برای اولین بار روی دسکتاپت هست ... اجراش کن ... آیکونی داره با نام ackup and Recovery ... وقتی باز شد گزینه ای داره به نام Open VAIO Recovery Center که زیر صفحه لینک داده شده. از این برنامه می تونی Create Recovery Disks کنی

2- برنامه Norton ghost میاد و یک کپی دقیقا مثل ایمیج یک سی دی از پارتیشنت که مشخص کردی میگیره و نگه میداره تا وقتی نیاز بهش داشتی با خود این نرم افزار برش گردونی ... اگر پارتیشن C باشه نیاز به نسخه بوت نرم افزار داری تا توی محیطی بجز ویندوز کار کنه تا بتونه فایل ها رو برگردونه !
    کجا بدرد میخوره ؟ همه جا ! هر جا که بخوای سیستم و اطلاعاتت مثل روز اول بشه ... دقیقا عین ریکاوری ولی بسیار سریعتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •