سلام بچه ها من می خواستم بدونم چه جوری میشه از اجرای برنامه c پرینت گرفت؟
سلام بچه ها من می خواستم بدونم چه جوری میشه از اجرای برنامه c پرینت گرفت؟
سلام
منظورتان تحت dos است یا ویندوز؟ اگر تحت ویندوز باشد شاید بتوانم توضیح بیشتری بدهم.
ببنین من منظورم تحت ویندوز ، خودم دیروز سعی کردم این کار رو انجام بدم اول از دکمه print screen کی برد استفاده کردم
ولی این روش وقتی صفحه ماکسیمایز میشه جواب نمی ده
بعد سعی کردم از دسکتاپ با بعضی نرم افزارا فیلم بگیرم ولی این روش هم فقط وقتی صفحه کوچیک بود جواب داد...
شما پیش نهاد بهتری دارین؟؟؟؟
سلام
مبخشید و شرمنده، من سوالتان را دفعه اول سریع خواندم و گمان کردم میخواهید با خود c پرینت بگیرید.
(یعنی قابلیت پرینت را به برنامه تان اضافه کنید)
ولی به نظر میرسد شما کاری به c ندارید، یک برنامه ای دارید و میخواهید در زمان اجرای آن از صفحه مانیتور فیلم تهیه کنید.
برای این کار دوم باید از همان برنامه هایی که از صفحه فیلم تهیه میکنند استفاده کنید، مثل SnagIt.
اغلب این برنامه ها تا زمانی که صفحه در اختیار DirectX قرار نگرفته باشد، به خوبی کار خواهند کرد.
البته اینها از همان روش و api های مشابه print screen استفاده میکنند.
پیشنهاد میکنم همین نرم افزاری که گفتم را تهیه کنید و گمانم مشکلی نداشته باشد.
برنامه تان چه میکند که در تمام صفحه میگویید print screen کار نخواهد کرد؟؟
خواهش می کنم
برنامه من چون تو محیط کنسولی اجرا میشه واسه همین نمی تونم ازش عکس یا فیلم بگیرم
این نرم افزاری که شما می گین تو محیط کنسولی کار می کنه؟!
منظورتون اینه که خروجی کنسول رو می خواین پرنت کنید.
با دو روش می تونید انجام بدید:
1- پس از پایان یافتن برنامه خروجی رو مارک کرده و کپی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس قسمت مورد نظر را با موس انتخاب کنید:
و سپس Enter بزنید. سپس آن را در فایل text کپی کنید.
2- روش دوم redirect کردن خروجی برنامه هست. مثلاً اگه برنامه شما با کد asd.exe اجرا میشه بعد از اون نام یه فایل رو بگذارید تا خروجی رو به وان بفرسته و بعدش اون فایل رو پرینت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی خروجی من گرافیکیه
یعنی نمودار رو می خوام پرینت بگیرم
سلام
کنسول + گرافیک !!! معجون بدی میشود!
بهتر است حالت تمام صفحه را فراموش کنید.
اگر print screen در حالت عادی کار میکند از همان استفاده کنید، چون برای برنامه کنسولی هیچ فرقی نخواهد داشت.
فکر میکنید اگر در حالت تمام صفحه تصویر تهیه کنید، تصاویرتان با کیفیت و پیکسل بیتری خواهد شد؟؟؟؟
اصلاً ، تعداد پیکسلها در حالت عادی و تمام صفحه برای برنامه های کنسول و سه بعدی همواره ثابت است، در اصل پیکسلها درشت تر نشان داده میشوند، یعنی به شما قول میدهم، بعد از تصویر تمام صفحه از یک کنسول و یا برنامه سه بعدی وقتی به حالت عادی برگردید و تصاویر را در داخل ویندوز مشاهده کنید، میبینید که تصاویر کوچک هستند!!!
در همان حالت غیر تمام صفحه تصویر را تهیه کنید و سپس در photoshop برش دهید و به اندازه دلخواه بزرگ کنید.
آخه برنامه های گرافیکی اتومات میرن رو حالت Full Screen !!!
من اصراری ندارم که ماکسیمایز عکس بگیرم ولی برنامه های گرافیک همون طور که دوستمون گفتن به طور اتومات می رن رو فول اسکرین
می شه کاری کرد که نرن؟!
من عجله دارم لطفاً کمک.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)