تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست کمک برای خرید لپ تاپ از فرنگستون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

14 درخواست کمک برای خرید لپ تاپ از فرنگستون!

سلام.

یه لپ تاپ لنوو سری T500 با کانفیگ سی پی یو 2.26 core 2 و رم 2 گیگ و LCD 15.4 مدنظرم هست می خوام با کردیت از فرنگستون به آدرس ایران سفارش بدم. توی گوگل شاپینگ کلی چرخیدم ولی تقریبا همه شون یا ورلد شیپینگ نداشتن یا اینکه به ایران نمی فرستادن به غیر یکیشون که می گه با western union باید پولو منتقل کنی که خدا را شکر تو ایران اصلا دفتر نداره! حتی تو شاپینگ انگلستان هم چرخیدم ولی قیمتهاشون نمی دونم چرا انقدر فضایی بود. به غیر از دو تا فروشگاه که OK نبودن بقیه از هزار پوند شروع میشدن! یه سایت ایرانی original4u هم هست که کالا را میگیره می فرسته ایران که اونم قیمت فضایی میده. (60٪ پول نوت بوک!!).

خواهشا اگه فروشگاهی تو فرنگستون سراغ دارید که شیپینگ به ایران را قبول می کنه و خریدش هم با کردیت هست دریغ نکنید. راستی حتما حتما می خوام Localization لپ تاپ به ما بخوره یعنی English یا Arabic. متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداش مجبوری حالا مگه از فرنگستون با این همه دردسر بگیری ، خوب از ایران بگیر خیالیتم راحت ، لپ تاپ لپ تاپه دیگه چه فرقی میکنه از کجا بگیری

3. این کاربر از mohsen777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داداش مجبوری حالا مگه از فرنگستون با این همه دردسر بگیری ، خوب از ایران بگیر خیالیتم راحت ، لپ تاپ لپ تاپه دیگه چه فرقی میکنه از کجا بگیری
    عزیز دلم اگه می تونستم که مرض ندارم خودم را الاف کنم. مشکل این جاست که این مدلی که من می خوام تو این خراب شده پیدا نمی شه. حتی تو اون پاساژ پایتخت که یعنی مهد لپ تاپ ایرانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •