سلام
راهی هست بشه اهنگ رو از رو این سایت دانلود کرد؟
این یه نمونه از اهنگاش dap رو سیستمم نصبه ولی تو این سایت کار نکرد ولی مثلا تو سایت هایی مثل last.fm کار می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
راهی هست بشه اهنگ رو از رو این سایت دانلود کرد؟
این یه نمونه از اهنگاش dap رو سیستمم نصبه ولی تو این سایت کار نکرد ولی مثلا تو سایت هایی مثل last.fm کار می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزیز این هم لینکش واسه دانلود با ریال پلیر هم میشه دانلود کرد اما این سورس رو راحت میشد پیدا کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون ولی لینک کار نمی کنه
می گه باید لاگین کنی تو سایت که عضوم لاگین می کنم ولی بازم اهنگ دانلود نمی کنه و یه فایل php دانلود می کنه!
رو همون پلیر تو صفحه راست کلیک کنین بعدشم properties آدرس قسمت لوکیشن رو کپی کنین تو مرورگر یا دانلود منجرتون.
بیا از این لینک دانلود کن رو یه هاست دیگه برات انتقال دادم
برای این لینکها از real player 10 میتونی استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گزینه داره که اگه فعال کنی تو صفحات به همچین فایلهایی بخوری بالاش یه گزینه میزاره برای دانلود کلیک میکنی دانلود میشه
یه کار دیگم میتونی بکنی روی علامت پلی کلیک راست کن propertis رو بزن یه لینک نشون میده اونو تو دانلود منیجر کپی کن( لینکی که تو پروپرتیس این فایل نشون میده از این لینک هم میتونی استفاده کنی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از grap++ نرم افزار orbit هم میتونی استفاده کنی
Last edited by shamabady; 01-11-2008 at 21:42.
دوستان ممنون اهنگو دانلود کردم ولی اهنگ نمی خونه اهنگ مشکل داره یا به خاطر اینکه این شکلی دانلود کردم
چیزی که من فهمیدم اینه که این آهنگ یه چیزی مثل کپی رایت داره که نمیشه سیو کرد وقتی تو مدیا پلیر باز میکنی 1 صفحه تو اکسپلورر باز میشه که نوشته دانلود لاینسسز
من الان تست کردم تو همون سایتی هم که خودت آدرسشو دادی هم نمیخونه و همون صفحه دانلود لاینسسز رو باز میکنه
حالا این چه آهنگی که انقدر تو کفشی خوب یه لینک دیگه ازش پیدا کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)