سلام خدمت شما دوست گرامی.واااااای پیغام صفحه آبی .حالم رو گرفت.
چرا یک مقدار احساس کندی دارم توی کامپیوتر.باراهنماییهای شما وارد بایوس شدم و به اون قسمت هم رفتم.مقدار memc lock رو سر 1067 گذاشتم.بقیه گزینه هارو که فرمودید هم طبق عکس شما انجام داده ولی این گزینه که در شکل زیر با فلش سبز مشخص شده اون چیه؟اون رو نباید تغییر داد؟چون توی تصویر شما چیزی به این اسم نبود.اون DCT0 1st که جلوش عدد است و اون DCT0 2nd اون چیه؟آیا اون گزینه های زیرین را نباید تغییر داد؟یا اون عددها نباید شکل هم باشند؟طبق شکل زیر:

و

و

و

در کل با تغییر دادن اون گزینه ها و بالا بردن ولتاژ رم روی 2.2 (2.1 نداشت مجبور شدم روی 2.2 بذارم) اول بایوس رم را 1067 شناخت و وارد ویندوز هم شدم سرعت عمومی در برنامه ها خوب شده بود ولی متاسفانه دیری نپایید که پیغام صفحه آبی اومد ودستگاه ریستارت شد. وارد بایوس شدم طبق فرموده شما FSB CPU رو چک کردم تغییری نکرده بود .روی 200 بود.حتی داخل ویندوز با CPU-Z تست کرده نتیجه منفی بود.هنوز باس روی 667 بود. بعد از اينكه پيغام صفحه آبي آمد من دوباره وارد بايوس شده و فقط
مقدار memc lock رو سر 1067 گذاشتم و بقيه گزينه ها رو همانطور پيش فرض قرار دادم.ولي بازهم توي ويندوز بعد از مدت زمان كوتاه حداكثر 5 دقيقه پيغام صفحه آبي اومد و دستگاه ريستارت شد.آيا نيازي هست كه رم در اسلاتهاي ديگر جازد؟يا آيا اين تنظيمات براي اسلات ديگر هم نياز است؟مدل رم من هم در اينجاست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این نکته رو باید بگم که اول این تاپیک گفته بودم که اون پیغامspd missing رو میداد که با راهنمایی شما همكار عزيز آقاي milky way من بايوس را با آخرين آپديت سايت بروز كردم و آن مشكل برطرف شد.(پس الان بايوس آخرين آپديت را دارد).ولي من ناراحت ازاينم كه چرا بايد اين مادربرد حرفه اي نتونه باس 1066 رو خوب ساپورت كنه.صددرصد بازهم تنظيمات داره كه با راهنمايي شما و ديگر بزرگان اين مشكل احتمال رفع داره.و مطمئن هستم خيلي ها مشابه اين مشكل را دارند پس فكر كنم اين تاپيك كه جهت راهنمايي من و همديگر با تصوير همراه شده خيلي ميتواند ديگران را كمك كند.چون من كمتر فرومي را ديدم كه در مورد اين مشكل با تصوير همراه باشه.
خلاصه بازهم منتظر راهنمايي شما هستم.اگر فكر ميكنيد عكسهاي بيشتري جهت رفع اين مشكل ميخواهيد بگوييد تا قرار دهم.منتظر راهنمايي هستم. ممنون.