سلام دوستان من میخواستم کسی لطف کنه این صفحه رو ببینه و نظرشو بده که آیا این نرم افزارو داره؟ و میشه لینک دانلود بدین به من؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من میخواستم کسی لطف کنه این صفحه رو ببینه و نظرشو بده که آیا این نرم افزارو داره؟ و میشه لینک دانلود بدین به من؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست نرم افزارهای جداکردن صدا از آهنگ :
نرم افزار های خوبی ارئه شده مثل Karaoke ها و یا نرم افزار soundBooth ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همش کشک !! یعنی شما فکر میکنی نرم افزارهای ایرانی از برنامه های خارجی بهتره !!
چه ربطي داره به ايراني بودن يا خارجي بودن؟ فكر خودمونو نبنديم!
اگه كسي دانلود كرد و جواب داد به ما هم خبر بده تا دانلود كنيم
آقا یا خانم فکر باز!! منظورم این بود که اگه خیلی کارش درست بود حتما شرکت های معتبر سازنده برنامه های کار روی فایلهای صوتی اونو تو نرم افزارهاشون به کار میگرفتند و کلی تو آزمایشگاههای تست بایست منتظر می موند نه اینکه یه دفعه به دست ماها برسه !!
داره بیربط به انجمن درخواست میشه ها ...
نظرتاتون رو تو بخش بحث های نرم افزاری مطرح کنید یا خصوصی به هم پی ام بدید .... ممنونم !!!
منظورت معلومه من هم ميدونم. اما در كل و ناخودآگاه از ذهنيت "خارجي بهتر از ايراني" نشئت ميگيره. واضحه كه نرمافزارهاي خارجي با هزينه خيلي بيشتر و اصوليتر درست ميشن، اما استفاده كنندگان نرمافزارهاي ايراني هم با يه پيشداوري منفي يا اصلاً به سراغ اونها نميرن و يا قبل از استفاده با ديد منفي بهشون نگاه ميكنن. (نظرم كلي هست و درباره اين نرمافزار نيست. در ضمن اين بحث رو ادامه نديم بهتره. با تشكر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)