سلام
من یک وسیله ای که wi-fi داسته باشه رو می خواستم.(استفاده از اینترنت فرودگاه یا مکان های عمومی)
سلام
من یک وسیله ای که wi-fi داسته باشه رو می خواستم.(استفاده از اینترنت فرودگاه یا مکان های عمومی)
اینجا میتونین یک لیست تقریبا کامل از تمام Handheld هایی که قابلیت Wi-Fi دارن رو ببینین و مشخصاتشونو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیستی که دوستمون گذاشت عالیه ... (هرچند مثلا X-FI از creative رو جا انداخته - بجز 8 گیگ ، بقیه ظرفیت هاش این قابلیت رو دارن) ...
در مورد چیزایی که ایران گیر میان ... تاچ هستش و zune و psp ... و Q5 ...
سلام
من نوع و قیمت mp4 های دارای wi-fi می خواستم.
کریتیو zen xfi فقط مدلهای 16 و 32 گیگش داره که تو بازار تهران هنوز نیومده.
Ipod touch هم فکر کنم داره. ولی گرونن مثلا این Ipod touch فکر کنم 400 تومن باشه!
Last edited by aria irani; 31-10-2008 at 16:17.
seymour جان من چند تا سوال داشتم ازت من تو پایتخت Psp رو 200 تومن قیمت گرفتم میخام بدونم اصل هست بعد اینکه دوست عزیز باهاش راهی داره که صدا هم ضبط کرد واینکه باهاش میشه به وایرلس وصل شد اگر در دسترس باشه و اینترنت رفت؟ و امکان دیدن فیلم و شنیدن موزیک رو هم داره؟.
قیمت PSP Slim باید همین حدود باشه.
باهاش میشه به شبکه های Wi-Fi وصل شد و از اینترنت استفاده کرد (گرچه خیلی وسیله راحتی برای استفاده از اینترنت نیست)
امکان پخش فیلم و موزیک رو هم داره.
تاپیک اختصاصی PSP در انجمن کنسول های بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)