تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: موضوع سرعت انتقال داده در بلوتوث و Usb چیست؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 موضوع سرعت انتقال داده در بلوتوث و Usb چیست؟

درود

گفته می شود که سرعت انتقال داده در بلوتوث معادل 1 مگابایت در ثانیه است و برای Usb 2.0 این سرعت معادل 480 مگابایت بر ثانیه است. این سرعت ها با سرعت انتقال داده که ما با موبایل یا با حافظه های فلش انجام می دهیم چه فرقی دارد؟ چون هیچ موقع نمی توانیم در بلوتوث یک مگابایت اطلاعات یا 480 مگابایت اطلاعات را با استاندارد Usb 2.0 رد و بدل کنیم. لطفا ابهام بنده را بر طرف کنید.

با سپاس فراوان
    بدرود

پروفشنال Hossein bandarie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

امكان انتقال اطلاعات وجود داره . من با بلوتوث 10 مگا بايت و با Usb 2 هم 1.5 گيگابايت انتقال دادم . من دقيقا منظورتون رو نگرفتم كه فرق اين سرعت چيه . ولي در مجموع اين سرعت هم جاي ابهام داره . مثلا اگه سرعت بلوتوث 10 مگا بايت بر ثانيه باشه چيزي كه من منتقل كردم بايد حدود 10 ثانيه طول بكشه در حالي كه حدود 45 ثانيه زمان برد .

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

این که می گن فلان پورت مثلا دارای سرعت 1 گیگ بر ثانیه است، یعنی اینکه از پورت مورد نظر می تونی 1 گیگ در ثانیه منتقل کنی. حالا یه شرکتی یه فلش مموری میسازه که قدرت آن انتفال حداکثر تا 100 مگ است. و شرکت دیگر یه سرعت دیگر.

شما فرض کن یه لوله ی آب خیلی بزرگ داری. میگن این لوله می تونه هر ثانیه 1 میلیون متر مکعب را عبور بده.
    آیا این یعنی شما یا هیچ آبی نداری یا 1 میلیون متر مکعب بر ثانیه داری؟ ... نه
    این بستگی به این داره که چه مقدار از این ظرفیت استفاده بشه. و این هم خود بستگی به توانا بودن در ارسال 1میلیون متر مکعب بر ثانیه است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

درود

گفته می شود که سرعت انتقال داده در بلوتوث معادل 1 مگابایت در ثانیه است و برای Usb 2.0 این سرعت معادل 480 مگابایت بر ثانیه است. این سرعت ها با سرعت انتقال داده که ما با موبایل یا با حافظه های فلش انجام می دهیم چه فرقی دارد؟ چون هیچ موقع نمی توانیم در بلوتوث یک مگابایت اطلاعات یا 480 مگابایت اطلاعات را با استاندارد Usb 2.0 رد و بدل کنیم. لطفا ابهام بنده را بر طرف کنید.

با سپاس فراوان
    بدرود
    سلام

احتمالا سرعت بخاطر واسط سخت افزاری بکار رفته (جدا از استانداردی مثل USB2) و نرمافزار تعبیه شده در دو طرف (مادربورد سیستم و حافظه فلش) محدود میشه, وگرنه سرعت تکنولوژی هایی که ذکر کردید واقعا نزدیک به همونی است که براشون مطرح شده.

در مورد حافظه های فلش موجود اکثرا USB1.1 هستند که با پورت USB2 هم سازگار هستند. سرعتشون هم به همین دلیل زیر 12 مگ بیت هست. اگر حافظه ای بگیرید که واقعا USB2 باشه سرعتی چند برابر این خواهد داشت.

راستی USB3 هم که در راهه.

امكان انتقال اطلاعات وجود داره . من با بلوتوث 10 مگا بايت و با Usb 2 هم 1.5 گيگابايت انتقال دادم . من دقيقا منظورتون رو نگرفتم كه فرق اين سرعت چيه . ولي در مجموع اين سرعت هم جاي ابهام داره . مثلا اگه سرعت بلوتوث 10 مگا بايت بر ثانيه باشه چيزي كه من منتقل كردم بايد حدود 10 ثانيه طول بكشه در حالي كه حدود 45 ثانيه زمان برد .
    منظور ایشون سرعت انتقال هست. از نظر حجم که مشکلی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •