تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: تلویزیون چگونه به وجود آمد ؟

  1. #1
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض تلویزیون چگونه به وجود آمد ؟



    تلویزیون (به انگلیسی: television) (به فرانسوی: télévision) سامانه‌ای ارتباطی برای پخش و دریافت تصاویر متحرک و صداها از مسافتی دور است.
    به مجموعه فراهم کننده و پخش کننده این تصاویر، سیما گفته می‌شود و دستگاه گیرنده برنامه‌های سیما، دستگاه تلویزیون نام دارد.
    واژه تلویزیون که از زبان فرانسوی به فارسی راه یافته خود واژه ای دورگه است که بخش نخست آن از واژه یونانی تله- (دور) و بخش دوم آن از واژه لاتین ویزیو (دید) گرفته شده است.
    با اینکه در بیشتر زبان ها همین واژه تلویزیون (البته با تلفظ های بسیار گوناگون) به کار می‌رود برخی زبان ها واژه‌های خود را برای این مفهوم دارند. برای نمونه در زبان آلمانی برای تلویزیون همیشه واژه Fernsehen به کار برده می‌شود که معنی واژگانی آن «دوردید» است. یا در زبان ژرمنی نیدرساکسنی به تلویزیون Kiekschapp می‌گویند که معنی لغوی آن «نگرش» است و در فارسی به آن جعبه جادویی می‌گویند!.





  2. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    تاریخچه



    منشاء تلویزیون امروزی را می توان به زمان گذشته و کشف خاصیت هدایت نوری ماده سلنیم توسط ویلوگبی اسمیت در سال 1873 و اختراع دیسک اسکن توسط پاول نیپکوو در سال 1884 نسبت داد. همه سیستمهای عملی و کاربردی تلویزیون از این اصل بنیادی اسکن یک تصویر برای تولید سیگنالهایی جهت پیروی می کنند. این نمایش تصویری سپس به وسیله ای ارسال می شود که برخلاف عمل اسکن کردن عمل می کند . دستگاه پایانی، تلویزیون است که با توجه به توانائیهای چشم انسان تصویر یکسان ومناسبی تهیه و نمایش می دهد.
    تکنیک های الکترومکانیکی قبل از جنگ جهانی دوم بطور قابل ملاحظه‌ای توسط چارلز فرانسیس جنکینسوجان لوگی بایرد توسعه داده شد. بایرد اولین سیستم تلویزیون با قابلیت نمایش که تصاویر ارسال شده با سیستم ساده خروجی ( سیاه و سفید) را در 26 ژانویه سال 1926 در آزمایشگاهی در لندن تولید کرد. بعلاوه بایرد اولین پخش تلویزیون رنگی را در 3 ژوئیه سال 1928 ارائه کرد.
    تلویزیون کاملا الکترونیکی تا حد زیادی حاصل اختراعات فیلو تیلور فرانسورد، ولادیمیر تسورایکین و دیگران برای تهیه و تولید سیستم توزیع انبوه و گسترده برنامه های تلویزیونی بوده است. فرانسورد اولین تلویزیون تماما الکترونیکی برای نمایش عمومی را در انستیتوی فرانکلین، فیلادلفیا، فیلادلفیا در 25 ماه اوت سال 1934 عرضه داشت.
    پخش منظم برنامه ها او لین بار قبل از جنگ جهانی دوم در ایالات متحده امریکا انجام شد و به دنبال آن دربریتانیای کبیر, آلمان, فرانسه, اتحاد جماهیر شوروی نیز پخش تلویزیونی شروع شد.
    اولین پخش تلویزیونی منظم با سطح مدرن(که به 240 خط یا بیشتر تعریف می شود)، در سال 1936 در انگلستان انجام شد، و بزودی به "سیستم A" با 405 خط ارتقا یافت. شبکه های پخش بزرگ و عظیم محلی در ایالات متحده امریکا در سال 1946 شروع به کار کردند و تا اواسط دهه 1950 تلویزیون بخشی از زندگی مردم امریکا شد. در حالی که پخش تلویزیون در امریکای شمالی برای مشتریان هزینه های جانبی ( به عنوان مثال هزینه دسترسی و استفاده بیشتر و نگهداری تجهیزات و سخت افزار) نداشت و پخش کنندگان برنامه های تلویزیونی هزینه های خود را از طریق درآمدهای پخش آگهی تامین می کردند ، مشتریان تلویزیون در ایالات متحده امریکا به سرعت افزایش یافت و آنها برنامه های دلخواه خود را از طریق ثبت نام در سیستم تلویزیون کابلی یا فرستنده های ماهواره ای مستقیما دریافت می کردند. از سوی دیگر در انگلستان ، دارندگان هر تلویزیون باید هزینه هزینه مجوز را بطور سالیانه برای حمایت و پشتیبانی از BBC پرداخت می کردند.

  4. #3
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    اجزای یک سیستم تلویزیون

    اجزای یک سیستم تلویزیون ساده عبارتند از:

    • یک منبع تصویر- این می تواند یک دوربین ویدئوی حرفه ای برای عکسبرداری زنده و ارسال فیلم باشد.
    • یک منبع صدا
    • یک فرستنده که یک یا چند سیگنال تلویزیونی را با اطلاعات تصویر و صدا برای ارسال مدوله می کند.
    • یک گیرنده (تلویزیون) که سیگنالهای تصویر و صدا را دوباره از پخش تلویزیونی بازیابی می کند.
    • یک وسیله نمایشگر که سیگنالهای الکتریکی را به نور مرئی تبدیل می کند.
    • یک وسیله صوتی که سیگنالهای الکتریکی را به امواج صدا تبدیل می کند که همراه تصویر پخش می شوند.

    سیستمهای کاربردی تلویزیون شامل تجهیزاتی برای انتخاب منابع مختلف تصویر ، مخلوط و ترکیب کردن تصاویر از چندین منبع بصورت یک تصویر، درج سیگنالهای ویدئویی از قبل ضبط شده ، همزمان کردن سیگنالهای منابع مختلف ، و تولید تصویر مستقیم با کامپیوتر برای منظورهایی مانند معرفی اطلاعات ایستگاه پخش می باشد. ارسال می تواند از طریق هوا و توسط فرستنده های زمینی، از طریق کابلهای فلزی یا نوری، یا توسط رادیو با ماهواره صورت گیرد. ممکن است در هر جایی بصورت زنجیروار سیستمهای دیجیتال تعبیه شوند تا امکان کیفیت بهتر ارسال تصاویر را فراهم سازند ، پهنای باند ارسال را کاهش دهند، افکتهای مخصوص اضافه کنند، و امنیت و حفظ اطلاعات ارسال شده را جهت جلوگیری از دریافت آنها توسط کسانی که دراین سرویسها ثبت نام نکرده اند فراهم کنند.

  5. #4
    کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه
    پست ها
    10,541

    پيش فرض

    به به
    مرسی

    میگم ربکا جان اگه امکانش هست منبع رو هم قرار بده خواستم تو سایتم بزارم با منبع بزارم

  6. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #5
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    تکنولوژی نمایشگر




    به لطف پیشرفت در تکنولوژی نمایشگرها ، امروزه چندین نوع مختلف از نمایشگرهای ویدئویی وجود دارد که در دستگاههای تلویزیون استفاده می شوند:

    • ""CRT"" نمایشگرهای رایجتر لامپ اشعه کاتدی. این نوع نمایشگرها زیاد گران نیستند و تکنولوژی ویرایش شده برای آنها وجود دارد که بهترین کیفیت تصویر را در حالت کلی فراهم می کند. آز آنجایی که رزولاسیون اصلی این نمایشگرها ثابت نیست، در بعضی از موارد آنها قابلیت نمایش منابعی با رزولاسیون های متفاوت را با کیفیت تصویر بالا دارند.


    • "" پانل فلت LCD"" یا""پلاسما: پیشرفتهای جدید نمایشگر پانل فلت برای تلویزیون ها که از سیستم نمایشگر کریستال مایع ماتریکس فعال، نمایشگر LCD یا تکنولوژی نمایشگر پلاسما را به ارمغان آورده است. پانل فلت LCDها و نمایشگر پلاسمابه اندازه 1 اینچ صخامت دارند و می توانند مانند یک تابلو از دیوار آویزان شوند یا روی پایه قرار بگیرند. بعضی مدلها را می توانند به عنوان مانیتور کامپیوتر به کار برد.

    هرکدام نقاط ضعف و مزایای مخصوص خود را دارند. نمایشگر LCD پانل فلت می تواند زاویه مشاهده را کمتر و باریکتر کرده و بنابراین با محیط خانه تناسب نداشته باشد. صفحه های پروجکشن عقبی در شرایط طبیعی روشنایی روز یا اتاقهایی که کاملا روشن هستند بخوبی عمل نمی کنند و به محلهای مشاهده تاریک نیاز دارند.

  8. #6
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    آگهی و تبلیغات

    از زمان راه اندازی تلویزیونهای تجاری در ایالات متحده امریکا در سال 1940،این تلویزیونها بیشتر جهانگیر شدند و متدهای رایج و عمومی برای فروختن محصولات از هر نوعی ، مخصوصا کالاهای مصرفی از طریق تبلیغات تلویزیونی رواج یافت. قیمت های آگهی ها و تبلیغات در آغاز توسط معیار نیلسون تعیین می شد.

  9. #7
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    تهیه برنامه

    انجام و تهیه برنامه های تلویزیونی که برای عموم مردم پخش شود می تواند به روشهای متفاوت بسیاری انجام شود. بعد از تولید مرحله بعدی بازاریابی و انتقال محصولات به بازارهایی است که برای استفاده از آن باز هستند. این کار بطور نمونه در دو سطح اتفاق می افتد:

    1. پخش اولیه""- یک تولید کننده برنامه هایی از یک یا چند قسمت تولید می کند و آن را از یک ایستگاه یا شبکه که برای آن محصول هزینه پرداخت کرده و یا مجوزی برای پخش آن اخذ شده است ، پخش می کند.
    2. "بازپخش""- این واژه ای است که بطور گسترده ای برای توصیف استفاده مجدد از برنامه ها( بعد از پخش اولیه) بکار می رود. این کار شامل بزپخش در کشور تهیه‌کننده یادر سطح بین المللی است که ممکن است توسط تولید کننده انجام و مدیریت شود یا نشود.

  10. #8
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    خطرات احتمالی

    پا به پای رشد فرهنگی و تاثیر فرهنگی تلویزیون در جامعه و خانواده ، ندای مذهبی قانونگزاران، دانشمندان و والدین در مورد کیفیت و تأثیر وسایل ارتباط جمعی بالا گرفته است. برای مثال دولت سوئد محدودیتها و ممنوعیت های کلی برای آگهی برای بچه های پایین تر از سن دوازده سالگی در سال 1991 وضع کرده است. بر اسات نتایج تحقیات انجام شده در درهه های اخیر الگوهای فعالیت مغز بچه ها در موقع مشاهده خشونت نشان می دهد بچه ها با مشاهده خشونت تحریک می شوند و این خشونت مشاهده شده در منطقه ای از مغز خود (بخش عقبی قشر خاکستری) ذخیره می شود که باعث صدمه به حافظه دراز مدت می شود.
    در سال 2002 برخی منابع اعلام کردند که نتایج بررسی های آنها نشان داده تماشای مداوم تلویزیون تفاوتی با انواع دیگر اعتیاد ندارد، و گزارشهایی حاکی از این است که عوارض تماشای تلویزیون میان برخی خانواده ها تا حدی شدید بود که باعث شده خانواده ها از تماشای تلویزیون خودداری کنند.(ساینتیفیک امریکن)
    یک مطالعه جغرافیایی در مناطق مختلف نیوزلند که 1000 نفر ( از سنین پایین تا 26 سالگی) در آن شرکت داشته اند نشان می دهد که " تماشای تلویزیون در زمان بچگی و بزرگسالی با میزان ضعیف تحصیلی تا سن 26 سال ارتباط دارد. به بیان دیگر ، هرچقدر یک بچه بیشتر تلویزیون تماشا می کند ، کمتر او مایل به تمام کردن مدرسه و رفتن به دانشگاه می باشد.
    در ایسلند ساعتهای پخش تلویزیونی تا سال 1984 محدود شده بود و هیچ برنامه تلویزیونی در روزهای پنجشنبه یا در تمام طول ماه ژوئن پخش نمی شد.
    "علیرغم این تحقیق و بررسی، بسیاری از دست اندرکاران وسایل ارتباط جمعی امروزه چنین مطالعاتی را به عنوان روش مناسب و با ارزشی ترد می کنند . به عنوان یک مثال از این مقوله فکری ، مقاله دیوید گاونلت را در"(ده ضعف مدل 'تأثیر' رسانه ها) ببینید.
    تقریبا از زمان اختراع این وسیله ارتباط جمعی هزینه هایی برای بعضی از برنامه ها به اشکال ختلف وجود داشته است که برنامه های نامناسب خطرناک و گمراه کننده[ یا رفتار و اعمال نامناسب وجود داشته است. منتقدانی مانند جین کیلبورن ادعا کرده اند که تصاویر تلویزیون مانند وسایل ارتباط جمعی گسترده دیگر به دختران جوان صدمه و لطمه می زند . نکته پردازان دیگر مانند سات ژالی پرونده‌ای تهیه کرده اند دال بر اینکه آگهی های تلویزیونی در ایالات متحده امریکا بر خوشحالی و شادی مردم تاثیر فزاینده ای دارد وآنها را برای خرید کالاها و محصولات تشویق می کند. جرج گربنر نشان داده است که تصویرسازی گاهگاهی از جنایات، مخصوصا جنایات جوانان و افراد کم سن و سال ، باعث ایجاد موضوع سندروم و بیماری جهانی شده است. در بررسی در میان تماشاچیان تلویزیون ، میزان این جنایات و خلافها خیلی بیشتر از دیگر افراد است.

  11. #9
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    گسترش تدریجی استفاده از تلویزیون در کشورهای جهان


    1930 تا 1939
    1940 تا 1949
    1950 تا 1959
    1960 تا 1969
    1970 تا 1979
    1980 تا 1989
    1990 تا 1999
    بدون دیتا
    Last edited by Sara; 31-10-2008 at 00:21.

  12. #10
    حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea
    پست ها
    2,537

    پيش فرض

    شمار دستگاههای تلویزیون به ازای هر 1000 نفر در جهان








    منبع : ویکی پدیا ( فارسی & انگلیسی )

  13. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •