دوستان اگه كسي اطلاعاتي ( يا منبعي ) در زمينه ي نرم افزارهاي multimedia تو لينوكس داره لطف منه به من بده
ممنون !
دوستان اگه كسي اطلاعاتي ( يا منبعي ) در زمينه ي نرم افزارهاي multimedia تو لينوكس داره لطف منه به من بده
ممنون !
!!
یه نگاه به همین قسمت می انداختی.... نرم افزارهایی مثل Mplayer و یا Smplayer یا VLC.... لینک دانلودش هم هست
دوست عزیز من در مورد کل نرم افزارهای لینوکس کی خواستم نه یک نرم افزار خاص !!
خب روی چه توزیعی بیشتر مد نظر داری؟
مثلا Dragon Player که در نسخه جدید kde اضافه شده. و بر پایه کتابخانه های xine هست.
توسط C++ and Qt ساخته شده.
مجوز GNU داره.
برای میز کار KDE هست و...
اینجا رو نگاه کن »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصویر محیط برنامه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amarok Player »
سایت رسمی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس محیط برنامه »کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارای مجوز Gnu.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توسط C++ Qt هم نوشته شده.
K3b »»
آخرین نسخه منتشر شدش 1.0.5 هست.
جهت رایت سی دی و دی وی دی با پلاگین های زیادی استفاده میشه...
سایت رسمی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم با C++ Qt نوشته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با مجوز Gnu.
تصویر محیط برنامه »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaffeine »»
برای میز کار KDE.
سایت رسمی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا C++ نوشته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Player خوب.
با استفاده از کتابخانه های xine قوت میگیره. همچنین پلاگین های Mplayer رو هم استفاده میکنن.
تصویر از محیط برنامه :
بقیه رو هم بعدا ایشالا میگذارم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چند تا یکسری از multimedia ها بود...
Last edited by Ahmad-Ra; 31-10-2008 at 17:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)