سلام بچه ها
من یه کد دارم که تو C نوشتم و حالا بنا به دلایلی باید به c# تبدیل بشه می خواستم بدونم کسی می تونه این کار رو برام انجام بده
کد خیلی طولانی یا حرفه ای نیست که تبدیلش سخت باشه منتها من اصلاc# بلد نیستم
اگر کسی می تونه من لینکش رو بذارم....
سلام بچه ها
من یه کد دارم که تو C نوشتم و حالا بنا به دلایلی باید به c# تبدیل بشه می خواستم بدونم کسی می تونه این کار رو برام انجام بده
کد خیلی طولانی یا حرفه ای نیست که تبدیلش سخت باشه منتها من اصلاc# بلد نیستم
اگر کسی می تونه من لینکش رو بذارم....
کد چیه؟
اگه کد الگوریتمی باشه، میشه ولی اگه کد Windows Form باشه سخته.
سلام
برنامه الگوریتم ژنتیک برای فروشنده دوره گرده
برنامه رو تو C نوشتم اجرام می شه ولی باید تبدیل بشه به c#
میگن کار آسونیه ولی من نتونستم انجام بدم چون اصلا C# بلد نیستم.
اینجا یه نفر نوشتتش!
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار مشکلی نیست. تازه راحت تر هم هست. چون می تونی از کلاس های آماده سی شارپ (مثل آرایه و صف و پشته و ....) هم استفاده کنی. به نظرم یه کم سی شارپ یاد بگیر و خودت بنویسش. چون واسه الگوریتم نویس، دستورات سی شارپ تفاوت زیادی با سی ندارن. حلقه ها و if ها و ... خیلی شبیه هم هستند. اگه شئ گرایی بلدی حتماً خودت بنویسش. چون یادگیری سی شارپ برا اونایی که سی + شئ گرایی بلدن هیچ وقتی نمی گیره. در حده یه روز!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من c++ رو خوب بلدم کلاس نویسی رو هم بلدم
ولی برای یادگیری سی شارپ نمی دونم از کجا شروع کنم
شما منبع خاصی رو پیش نهاد می کنید؟
راستی بابت کدایی که گذاشتین ممنون ولی دوست داشتم کد خودم تبدیل میشد...
Last edited by فاطـمه; 02-11-2008 at 09:43.
یکی از دوستای من برای سی شارپ میره کلاس خصوصی.
اگه بخواهید ازش میپرسم میگم از کجا شروع کنید.
موفق باشید
ممنون می شم اگر یه منبع خوب و روون معرفی کنید![]()
فعلا به تلفنش جواب نمیده.
در اولین فرصت میپرسم ازش.![]()
همین الان صحبت کردم باهاش.
گفت منبع موثقی وجود نداره برای سی شارپ.
ولی گفت که استادمون تو اون آموزشگاه خصوصی، چندین بار گفته که کتاب سی شارپ دیباگران، واقعا عالی هست.
میگفت هر چند من از جزوه ی استاد استفاده میکنم. ولی دوستام از اون کتابها میخونن و خیلی هم خوب یاد میگیرن.
در ضمن؛ یه چیزی هم گفت.
اونی که ++C خوب بلد باشه، سی شارپ براش از آب خوردن هم آسونتره.
موفق باشید![]()
سلام
چند خطه؟؟ معمولاً به جای واژه طولانی و کوتاه از عدد تعداد خطوط استفاده میکنند!کد خیلی طولانی یا حرفه ای نیست ...
کسی اگر ++C را بلد باشد، بیشک به سرعت میتواند #C را یادبگیرد.اونی که ++C خوب بلد باشه، سی شارپ براش از آب خوردن هم آسونتره
از یک کتاب C#.Net2008 !ولی برای یادگیری سی شارپ نمی دونم از کجا شروع کنم
میتوانید از کدهایی که جناب hamidreza_buddy گذاشتند، حداقل برای آشنایی بیشتر با #C استفاده کنیدمن c++ رو خوب بلدم کلاس نویسی رو هم بلدم
(اگر میخواهید خودتان هم انجام دهید، بالاخره با این کدها با #C و سینتکسش آشناتر خواهید شد.)
اولین مورد در #C اسن است که دیگر هدر و فایل h ندارید، همه فایلهای cs هستند...
تعریف یک کلاسس ساده در #c با یک سری کد کاملاً شانسی و الکی!
گمانم متوجه شدنش برای یک ++c کار چندان مشکل نباشد ولی بالاخره برای کار طولانی مدت خواندن کتاب لازم است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)