تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: حرفه اي ها حتما راي بدن (لطفا)

راي دهنده
59. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Panda Titanium Antivirus 2005

2 3.39%
  • McAfee

28 47.46%
  • Norton 2005

22 37.29%
  • Dr. web

3 5.08%
  • F-Prot AntiVirus

4 6.78%
صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 85

نام تاپيک: كدام انتي ويروس رو بهترين ميدونين؟؟؟

داره خودمونی میشه vahidmv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ايران-تهران-شهرك غرب-

پيش فرض كدام انتي ويروس رو بهترين ميدوني

به نظر شما كدام انتي ويروس به بهترين صورت سيستم رو ايمن ميكنه
    بدونه در نظر گرفتن حافظه مورد نياز برنامه...

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

F-Prot
    Kaspersky
    Bitdefender
    McAfee

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

به نظر من اول F-Prot AntiVirus و دوم McAfee

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

F-Prot خيلي خوبه و كارش هم عالي :mrgreen:

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

Dr.WEB
    اگه 1 دفعه امتحانش كنين متوجه ميشين.
    كارش حرف نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام دوستان
    قبل از هر چیزی بگم که وحید جان مرسی که این نظر سنجی رو ایجاد کردید .....فقط یک عیبی داره که اگر برطرف بشه به جواب دقیق تری در این نظر سنجی خواهیم رسید و اون اینکه تعداد انتی ویروسها یی که برای نظر دادن در بالا گداشته شده خیلی کم هستش و خیلی از افراد هستند که از انتی ویروسهای دیگری استفاده میکنند و اگر برات امکانش وجود داشته باشه بهتره که اسم انها را هم به لیست نظر سنجی اضافه کنی

ولی حالا نظر من در مورد انتی ویروسهای موجود در دنیای اینتزنت اینه که به هیچ یک از اونا نمیشه گفت خوبه خوب. شاید خیلی ها اول به قیافه انتی ویروس توجه میکنند تا به محتواش و کارایی اش . ...خوب اول بهتره یک سوال مطرح بشه که ما از انتی ویروس چه انتظاری داربم..خوب معلومه..که باید ویروس رو بشناسه و بتونه شناسایش کنه ولی به هر ویروسی میگن ویروس مثلا Blaster ...درسته که این هم یک ویروسه ولی اینو هر ننه قمری که از راه رسیده و اسم خودش رو گذاشته انتی ویروس میشناسه پس یک انتی ویروس خوب باید ویروسهای جدید رو بطونه شناسایی کنه و یا تروجان ها و یا Adware ها رو که اکثرا به منظور ---- کردن و مختل کردن سیستم طرف برای او فرستاده میشه و حتی بسیاری از این تروجانها اول Firewall و AntiVirus طرف رو از کار میندازن و بعد به کار خودشون مسپردازن....خوب بعد از اینکه شناسای اش کرد چه چیزی مهمه ...خوب یخورده که بهش فکر کنیم اکثرمون میگیم که خوب معلومه نحوه مبارزه کردن با ویروس شناسایی شده و طریق پاک کردنش از کامپیوتر و در اخر 2 تا نکته دیگه وجود داره که یک انتی ویروس خوب باید داشته باشه

یک... Update شدن سریع و با حجم کم که همه بنونن از اون استفاده بکنند و Restart کردن برنامه یا کامپیوتر بعد از update و اگر نشه اصلا به درد نمیخوره

دو... زیر نظر گرفتن هر چه بیشتر کامپیوتر به شیوه های مختلف مثلا فایله و پوشه ها ...DoS...Boote ویندوز ...P2P وفایلهای رد و بدل شده بین 2 یا چندین کامپیوتر ...و فایلها و برنامه هایی که از طریق یکی از ابزارهای مسنجر مثلا Yahoo, MSN, Paltalk, AOL, ICQ, و غیره

و خیلی از دلایل و شرایط دیگه وجود داره که یک انتی ویروس خـــــوب باید این شرایط رو داشته باشه که بقیه دوستان امیدوارم که بهش اشاره بکنند

حالا برای نحوه شناسایی کردن و نحوه پاک کردنش من یک تروجان بهتون معرفی میکنم که این تروجان اسمش Trojan Simulator هست و اینو سایت معروف SoftPedia برای دانلود گذاشته که ما بتونیم AntiVirus هامون رو باهاش بتونیم ازمایش کنیم و در ضمن این تروجان هیچ خطری برای سیستم نداره و فقط برای ازمایش کردن گذاشته شده پس اول وارد این سایت زیر شوید و این تروجان رو با دستهای خودتون و با تصمیم خودتون دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در داخل فایل Zip شده بالا که حجمشم 315 کیلو بایت بیشتر نیست 2 تا فایل وجود داره و یک Text فایل که به ترتیب اسمهاشون اینا هستن...،TrojanSimulator.exe ... TSSeRV.exe ... Read me.txt

حالا نحوه ازمایش کردن و با توجه به شرایطی که در بالا اشاره کردم که یک انتی ویروس خوب باید داشته باشه پس اول باید تشخیص بده که داخل این فایل زیپ شده یک تروجان وجود داره و اسمش چیه و بعد اقدام به پاک کردن خود تروجان بگیره و نه کل فایل یعنی اینکه Read me.txt باید داخل این فایل زیپ شده باقی بمونه و اینو فدای اون 2 تای دیگه نکنه .

و حالا شما هم امتحان کنید تا بیشتر انتی ویروستون رو بشناسید ولی خالا جواب ازمایشی که من انجام دادم

Kaspersky اصلا نتونست تشخیص بده حتی بعد از باز کردن فایل زیپ شده و هر کاری کردم بازم Kaspersky سر جاش مثل یک بچه خوب نشسته بود و هیچ واکنشی نسبت بهش نشون نداد

McAfee...این انتی ویروس تونست که شناسایش کنه ولی عیبی که دارد اینه که همه فایل Zip رو Delete کرد و نتونست که محتواش رو از تروجان پاک کنه و به اون یکی فایل که به صورت Text هستش کاری نداشته باشه

PC-Cillin 2005 ... این هم دقیقا جوابش مثل McAfee هست و عیبش اینه که همه فایل رو از رو سیسیتم پاک میکنه

Norton 2005 هم مشکل 2 تای بالایی رو داشت

BitDefender professional 8.0 ....این انتی ویروس هم تونست که محتوای فایل رو که تروجان توشه شناسایی کنه و با دادن Alternativ های مختلف تونستم که فقط 2 فایل حاوی تروجان رو پاک کنم و Txt فایل که هیچ خطری نداره سر جای خودش داخل زیپ باقی موند

BitDefender حتی میتونه تمامی Registery ویندوز رو زیر نظر داشته باشه و نمیزاره که هیچ چیزی بدون اجازه ثبت بشه که این خاصیت رو انتی ویروسهای دیگه ندارند

کنترل کامل فایلهای رد و بدل شده در مسنجر هایی مثل Yahoo, MSN , AOL, Paltalk و غیره که برای نمونه مینونم بگم که F-Prot این خاصیت رو نداره و خیلی از دلایل دیگه که باعث شده که من BitDefender رو برای محافظت از سیستم خودم انتخاب کنم و اون رو بهتر از بقیه برونم.

اما اینجا به این هم اشاره بکنم که عیب هم داره و هر کسی میتونه این رو به صراحت بگه .

البته در مورد انبی ویروس خــــــیلی زیاد میشه صحبت کرد ولی دیگه انگشتای من خسته شد و فعلا تمام :mrgreen:

انتی ویروسهای مورد علاقه من به ترتیب

BitDefender Professional 8.0
    PC-Cillin internet Security 2005
    McAfee virus Scan 9.0
    Kaspersky

موفق و پیروز باشید
    مهران

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اقا با اين كاري كه اقا مهران گفت دكتر وب ما ضايع شد.
    حالا كي لينك دانلود برنامه و كرك بيت ديفندر رو داره؟

داره خودمونی میشه vahidmv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ايران-تهران-شهرك غرب-

پيش فرض

سلام دوستان
    با تشكر فراوان از مهران عزيز براي مقاله خوبي كه نوشتن واقعا استفاده كردم
    بعد من خيلي فكر كردم راجع به اين نظر سنجي ميخواستم اسم انتي ويروسهاي ديگه رو هم بزارم ولي بعد فكر كردم ديدم اونجوري خيلي سردرگم ميشيم هر كس به يكي رهي ميده و نظر سنجي مختل ميشه
    براي همين با اجازه اساتيد محترم فقط اسم معروف ترين و پر كاربرد ترين ها رو نوشتم
    تا نظر سنجي پر بارتر بشه
    ولي از دوستان عزيز ميخوام مثل مهران جان نظرات خوبشون رو بنويسن تا همه استفاده كنن و اگر كسي دنبال انتي ويروس خوب هستش بتونه بهترين رو انتخاب كنه با تشكر فراوان
    شاد باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط strasboorg
    اقا با اين كاري كه اقا مهران گفت دكتر وب ما ضايع شد.
    حالا كي لينك دانلود برنامه و كرك بيت ديفندر رو داره؟
    BitDefender Professional Plus 8.0

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Serial Number

AC4F1-23FE2-9617A-182BB

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

اگه پول بدي نورتون از همه بهتره بعدشم مك آفي

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •