سلام خدمت دوستان گلم .كسي ميتونه كمك كنه؟
سلام خدمت دوستان گلم .كسي ميتونه كمك كنه؟
ایشون گفتن "یه مسابقه به من بگین" نه این که شما ها برین از ایشون اون سوال رو کنین.سلام ، چه مسابقه ای ؟
مسابقات concept , طراحي بدنه،...طرحم از هيچ ماشيني نيست يعني نقشه بدنه ماشين رو خودم طراحي كردم و از هيچي الگو نگرفتم .مي خواستم بدونم كسي تجربه اي در فرستادن طرح و مسابقات داره؟
من که ندارم... اما تجربه طراحی بدنه رو دارم... راستی یکمی صبر کن تا مسابقات 3d پژو یا فراری شروع بشه... من هم می خوام یه مدل بدم... البته به پژو... ( ما در برابر فراری یه مورچه هم نیستیم!!! )
چه جالب مگه شما رشتتون مکانیک یا نقشه کشی هست؟ توانایی تهیه مختصا ت بدنه یا همون بلوپرینت خودمون رو دارید؟
من 2ومین طرحم آماده شده فقط مدل سازی سه بعدیش مونده...البته مختصاتی که تهیه میکنم با اندازه و صنعتی هست.تهیه نقشه ماشین اولی 120 ساعت طول کشید واقعا سخته بهتون تبریک میگم. در مسابقات کانسپت تا حالا تیمی از ایران شرکت نکرده .
مسابقه پژو 2سال دیگس سعی کن رو طرحت کار کنی و پارامتر های اصلی پژو رو توش رعایت کنی و بفرست. فکر نکنم شرکت دیگه ای مثل پژو اینطوری ساپورت کنه از نظر جایزه هاش.
الان مسابقه ایران خودرو هست ولی نفرستی بهتره.بذار مسابقات بین المللی شروع بشه
مسابقه مجله ماشين هم هست...ولي موضوعش ماشناي دهه 60 و 70 كه تغيير داده شده به مدل هاي جديدن....
البته من خبرش رو زودتر از مجله ماشين دادم ها...
ماه ديگه تو مجله مشاشين خبرش رو ميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)