ممنون از شما دوست عزیز .
این دوره های mcse, رو در موردشون شنیدم.
می تونید یه توضیحات کلی در مورداین دوره بدید؟من مبتدی می تونم این دوره رو طی کنم . یا اینکه این دوره برا حرفه ای هاست؟
هزینه ش چقدره؟ حدودا" چقد طول می کشه ؟ سخته ؟ در ضمن من تو شهرستانم . تو شهرستان هم این دوره ها برگزار می شن؟ راستی کی این دوره ها رو برگزار می کنه. موسسات خصوصی یا دولتی ؟
خواهش می کنم.
MCSE مشتمل بر 7 کورسه که این 7 کورس از windows xp professional به عنوان یه سیستم عامل client side شروع میشه ازمون شماره (270-70). بجای xp ویندوز vista رو هم میتونی درش شرکت کنی (620-70). کورس دوم در مورد windows server 2003 بحث میکنه (290-70) شامل معرفی نسخه های مختلف اون و بحث دامین و active directory و RAID و ... . دوره سوم دوره infra هستش (291-70) که عمدتا در مورد تکنولوژی های زیر ساختی اینترنت و شبکه بحث میکنه که مهمترین و شاید دشوارترین دوره MCSE هستش (عمدتا از نظر exam). چهار کورس دیگه رو هم باید طی کنی تا بتونی MCSE رو بگیری. در واقع 5 آزمون از 7 آزمون مدرک MCSE آزمون های اصلی یا Core به حساب میان.
1- آزمون Installing, Configuring, and Administering Windows XP Professional یا Windows Vista, Configuring
2- آزمون Managing and Maintaining a Windows Server 2003 Environment
3 - آزمون Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure
4- آزمون Planning and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure
5- آزمون Planning, Implementing, and Maintaining a Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure
یک آزمون به عنوان آزمون اختیاری به حساب میاد که بر حسب علاقه و بعضی چیزای دیگه یکی از موارد رو انتخاب میکنی. تعدادشون زیاده و من یه لینک از سایت مایکروسافت رو میدم خودت ببینشون.
و در نهایت یه آزمون Design داری: Designing a Windows Server 2003 Active Directory and Network Infrastructure یا Designing Security for a Windows Server 2003 Network.
MCSE دو گرایش داره: Messaging و Security که اولی عمدتا در مورد راه اندازی یه Mail server و ... و دومی در مورد مباحث امنیتی مثل ISA و ... بحث میکنه. که این گرایش ها رو بعد از طی 4-5 کورس اول میتونی انتخاب کنی چون اون موقع تجربه کافی رو بدست آوردی و البته علایق خودت رو هم میتونی تشخیص بدی.
MCSE on Windows Server 2003 Certification Requirements
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MCSE: Security on Windows Server 2003 Certification Requirements
کد:
MCSE: Messaging on Windows Server 2003 Certification Requirements
کد:
- MCSE از ابتدا شروع میکنه و مفاهیم پایه ای رو در مورد شبکه ارائه میده پس پیش نیاز نمیخواد.
- هزینه ها خب معمولا یکم بالاست و هر کورس بین 150-200 هزاری میشه. بعضی آموزشگاه ها ممکنه پول کمتری ازت بگیرن و تو کلاسشون 30-40 نفر آدم باشه! که مطمئنا اصلا ارزش نداره. تو کلاس network نباید بیشتر از 8-9 نفر تو کلاس باشن.
- اکثر شهرهای بزرگ این دوره ها رو برگزار میکنن. کار زیاد سختی نیست میتونی آموزشگاه های مشهور و معتبر کامپیوتری تو شهرت رو جستجو کنی ببینی برگزار میشه یا خیر.
- آموزشگاه ها خب اکثرا خصوصی هستن. البته بعضی از سازمان های دولتی و دانشگاه ها هم اقدام به برگزاری این دوره ها میکنن که ممکنه هزینش کمی پایینتر از موسسات خصوصی باشه. موسسه دیباگران تهران (یا مجتمع فنی تهران) تو خیلی از شهرها نمایندگی داره و این دوره ها رو برگزار میکنه.