تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: آیا گرافیک من 512واقعی هست یا نه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض آیا گرافیک من 512واقعی هست یا نه ؟!

برای من یه سیستم آورند که گرافیکش 8400gs هست . از کجا باید فهمید که این گرافیک 512 real هست یا نه ؟ چون توی سیستم می زنه 512 اما موقع اجرای بازی هایی که به گرافیک 512 نیاز دارند ( که این کارت قاعدتا باید ساپورت کنه) یه دفعه وسط بازی از بازی می پره بیرون ...
    در کل از کجا می شه فهمید که یه کارت گرافیگ real هست یا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    معمولا پشت کارت یه برچسب وجود داره که روش مشخصات کامل از جمله مقدار رم رو نوشته.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای من یه سیستم آورند که گرافیکش 8400gs هست . از کجا باید فهمید که این گرافیک 512 real هست یا نه ؟ چون توی سیستم می زنه 512 اما موقع اجرای بازی هایی که به گرافیک 512 نیاز دارند ( که این کارت قاعدتا باید ساپورت کنه) یه دفعه وسط بازی از بازی می پره بیرون ...
    در کل از کجا می شه فهمید که یه کارت گرافیگ real هست یا نه ؟
    سلام. تا جایی که من می دونم 8400 از قابلیت توربو کش استفاده نمی کنه و همشون اصطلاحأ ریل هستند. اما این کارت خیلی ضعیفه و اصلأ نمی تونه بازی های سنگینی که به 512 مگ حافظه نیاز دارند (مثل کرایسس) رو اجرا کنه.
    این رو هم بگم که خارج شدن از بازی ،می تونه دلایل مختلفی داشته باشه و نمی شه تقصیر رو گردن کارت گرافیک انداخت.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یه سری xfx spicial edition هست که 256 هست و 512 ساپرت میکنه . یعنی share میکنه
    ولی چه 256 باشه چه 512 هیچ فرقی نداره . چون این هسته بیشتر از 256 به دردش نمیخوره.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

یه سوال من یهmain الایت گروپ گرفتم چیپ a780 با گرافیک انبرد hd3200 , روش زده تا 1920 مگا می تونه شیر کنه
    الان گرافیکم با رم 2 گیگی , 700 مگابایت زده

حالا سوالم اینه که چقدر می تونه این مقدار واقعی باشه ؟
    البته بازی کریسس رو راحت اجرا می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    معمولا پشت کارت یه برچسب وجود داره که روش مشخصات کامل از جمله مقدار رم رو نوشته.

روی کارت گرافیک نوشته 512 اما همنطور که گفتم بازی هایی که 512 گرافیک می خواد رو اجرا نمی کنه . یکی از دوئستام می گه : " اینها دو مدل 64 بیت و 128 بیت دارند که 128 بیت هاش واقعی هست " ...
    در کل سوا من اینه که مثلا همین gforce 8400 چندمدل توی بازار هست که خیلی هاشون زده 512 اما قیمت یکیش 37000 تومنه و اون یکی 88000 تومن . خوب حتما با هم فرق داره دیگه . من از کجا باید بفهمم که یک گرافیگ مقدارش real هست یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

روی کارت گرافیک نوشته 512 اما همنطور که گفتم بازی هایی که 512 گرافیک می خواد رو اجرا نمی کنه . یکی از دوئستام می گه : " اینها دو مدل 64 بیت و 128 بیت دارند که 128 بیت هاش واقعی هست " ...
    در کل سوا من اینه که مثلا همین gforce 8400 چندمدل توی بازار هست که خیلی هاشون زده 512 اما قیمت یکیش 37000 تومنه و اون یکی 88000 تومن . خوب حتما با هم فرق داره دیگه . من از کجا باید بفهمم که یک گرافیگ مقدارش real هست یا نه ؟
    دوست عزیز وقتی روی کارت می نویسه 512 مگابایت ، یعنی ریل هست. شما مدل دقیق کارتت رو بگو تا برات چک کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

یه سوال من یهmain الایت گروپ گرفتم چیپ a780 با گرافیک انبرد hd3200 , روش زده تا 1920 مگا می تونه شیر کنه
    الان گرافیکم با رم 2 گیگی , 700 مگابایت زده

حالا سوالم اینه که چقدر می تونه این مقدار واقعی باشه ؟
    البته بازی کریسس رو راحت اجرا می کنه
    منظورتون رو نمی فهمم . کلأ همون قدر که می نویسه ، از رم بر می داره . یعنی 700 مگابایت از رم به کار گرافیکی و 1300 مگابایت به سیستم اختصاص داده می شه.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

منظورتون رو نمی فهمم . کلأ همون قدر که می نویسه ، از رم بر می داره . یعنی 700 مگابایت از رم به کار گرافیکی و 1300 مگابایت به سیستم اختصاص داده می شه.

سلام

ممنون
    نه میخواستم بدونم کلا کارت گرافیکیش تا چه حد خوبه ؟
    یعنی 700 مگ الان رمش است , یعنی بازیهایی که این مقدار رم برای کارت گرافیک رو لازم داره ساپورت می کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

ممنون
    نه میخواستم بدونم کلا کارت گرافیکیش تا چه حد خوبه ؟
    یعنی 700 مگ الان رمش است , یعنی بازیهایی که این مقدار رم برای کارت گرافیک رو لازم داره ساپورت می کنه ؟
    کلأ از گرافیک های آنبرد نمی شه انتظار زیادی داشت و به درد بازی نمی خورن. اما گرافیک کارت شما ، یکی از قوی ترین ها هست و بعضی از بازی ها رو با سطح جزئیات متوسط می تونید بازی کنید.
    ببینید ، فعلأ فقط تعداد محدودی از بازی ها به 500 مگ فضا احتیاج دارند (مثل کرایسس ) و بازیی که به این فضا نیاز داره ، پردازش بسیار سنگینی رو به هسته ی گرافیکی تحمیل می کنه و همچنین به پهنای باند بسیار بالایی نیاز داره که یک گرافیک آنبرد این امکانات رو نداره ، پس نمی تونید از سیستمتون انتظار بالایی داشته باشید.

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •