تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: كمك در مورد نصب اسكريپت

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

14 كمك در مورد نصب اسكريپت

سلام دوستان
    من ميخوام اسكريپت سايت باكس رو روي ساب دامين نصب كنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوال اول اينكه فايل ها رو بايد كجا اپلود كنم ؟ ايا اين دايركتوري صحيحه؟‌public_html/bux
    يا جاي ديگه بايد بذارمشون؟
    سوال دوم اينكه من براي مديرت سايتم از سيستم ديتا لايف استفاده ميكنم ايا استفداه از اين اسكريپت ربطي به ديتا لايف داره يعني اينكه بايد براي مديرت اين ساب دامين هم از ديتا لايف كمك بگيرم؟
    دوستان توجه كنيد من يه مبتدي هستم و اطلاعات خيلي ناچيزي دارم اگه كمك كنيد بتونم اين اسكريپت رو راه بندازم ممنون ميشم

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سوال دوم اينكه من براي مديرت سايتم از سيستم ديتا لايف استفاده ميكنم ايا استفداه از اين اسكريپت ربطي به ديتا لايف داره يعني اينكه بايد براي مديرت اين ساب دامين هم از ديتا لايف كمك بگيرم؟
    نفهمیدم ولی تا اونجا که فهمیدم : نــه اسکریپت جداست؟ درسته؟ اگر یه اسکریپت جدایی هستش نمیشه به همین راحتی به دیتالایف ارتباط داد یا به قولی خیلی زمان بر هستش و بگیم نشدنیه بهتره
    معمولا اسکریپت ها مدیریت جداگانه خودشون دارند
    بعدش... مم.. خوب هر اسکریپت هم به نوعی مختلف نصب میشه اینطور نیست که با یه کپی پیست به هاست نصب بشه
    شما اگر اسکریپت رو بزاری ما دانلود میکنیم اموزش نصب رو براتون تهیه و اینجا قرار میدیم ...
    برای نصب اسکریپت باید بانک اطلاعاتی . شناسه بانک . رمز بانک ساخته شود و ... که اگر اسکریپتتون رو بزارید بهتر راهنمایی میکنیم
    --

سوال اول اينكه فايل ها رو بايد كجا اپلود كنم ؟ ايا اين دايركتوري صحيحه؟‌public_html/bux
    يا جاي ديگه بايد بذارمشون؟
    بله درسته به جای bux نام هر فولدری که میخواین آپلود بشه رو میتونید جایگزین کنید که اگر همین bux باشه میشه :

کد:
    این صفحه ای که لینکش رو دادی ماشالله یه پایگاه ارور هستش :

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

نفهمیدم ولی تا اونجا که فهمیدم : نــه اسکریپت جداست؟ درسته؟ اگر یه اسکریپت جدایی هستش نمیشه به همین راحتی به دیتالایف ارتباط داد یا به قولی خیلی زمان بر هستش و بگیم نشدنیه بهتره
    معمولا اسکریپت ها مدیریت جداگانه خودشون دارند
    بعدش... مم.. خوب هر اسکریپت هم به نوعی مختلف نصب میشه اینطور نیست که با یه کپی پیست به هاست نصب بشه
    شما اگر اسکریپت رو بزاری ما دانلود میکنیم اموزش نصب رو براتون تهیه و اینجا قرار میدیم ...
    برای نصب اسکریپت باید بانک اطلاعاتی . شناسه بانک . رمز بانک ساخته شود و ... که اگر اسکریپتتون رو بزارید بهتر راهنمایی میکنیم
    --

بله درسته به جای bux نام هر فولدری که میخواین آپلود بشه رو میتونید جایگزین کنید که اگر همین bux باشه میشه :

کد:
    این صفحه ای که لینکش رو دادی ماشالله یه پایگاه ارور هستش :
    سلام دوست عزيز اول ممنون از لطفتون و اما فايل مورد نر رو اپلود كردم البته خواهشا حق كپي رايت حفظ بشه
    لطفا راهنمايي كامل رو مبذول بفرماييد
    ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •