تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: تنظيم نماي گزارش به دلخواه كاربر

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

14 تنظيم نماي گزارش به دلخواه كاربر

سلام
    من قصد دارم برنامه اي براي چاپ چك بنويسم.
    دوست هم ندارم از برنامه هاي موجود در بازار استفاده كنم
    اما يه مشكل كه دارم اينه كه من ميخوام هركدوم از فيلدهاي گزارش من براي بانك هاي مختلف جابجا بشن و كاربر بتونه بر اساس چينش چك خودش (چون چك هاي بانك هاي مختلف شكل ها و اندازه هاش فرق داره) جاهاي نوشته ها رو تغيير بده.
    چطور ميتونم اين كار رو انجام بدم؟ البته من زحمت جستجو به خودم ندادم. اگر تكراري بود ببخشيد.
    منو راهنمايي كنيد كه از كدوم سيستم گزارش گيري استفاده كنم؟ و چطور

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

سلام
    با Fastreport مي تونيد اين كار رو بكنيد. وقتي كه نصبش مي كنيد، توي يكي از مثالهاش، يه همچين پروژه اي رو كار كرده. البته من زياد توجه نكردم كه چجوري ساخته بودش، ولي به هر حال نبايد خيلي سخت باشه.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون.
    امتحان ميكنم اتفاقا يكي از دوستان ه امروز اين پيشنهاد رو هم داد. حالا هم در حال دانلودش هستم.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    از تب fast report يك كنترل frxDesigner روي فرم بگذاريد و روال DesignRepor رو از شيء frxReport فراخواني كنيد.

داره خودمونی میشه kont_200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از
    ReportBuilder.Enterprise
    استفاده کنید
    اگر می خواین لینک دانلودشو براتون بزارم

داره خودمونی میشه golabi2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راه حل اول :
    معمولا روی همه چک ها مطلب ثابتی چاپ میشه، مثل مبلغ به عدد، مبلغ به حروف، تاریخ و ....
    می تونه برای هر کدام از فیلد های روی چک تنظیماتی داشته باشه مثلا از بالا و از راست برگه این تنظیمات میونه تحت یک فرم از کاربر برای یکبار پرسیده بشه و در زمان استفاده نوع یا یکی از مدلها را بای چاپ انتخاب کنه، فقط کاری که در زمان چاپ باید انجام داد مقادیر را یکی یکی از خوند و در جای درستش قرار داد.

راه حل دوم :
    استفاده از report buildr در اسن روش شما برای هر چک می تونید یک مدل چاپ از قبل آماده و در کنار برنامه exe قرار بدهید و ر زمان استفاده مدل مورد نیاز خود را load کرده و عمل چاپ را انجام دهید. (فایلهای .rtm)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راه حل دوم :
    استفاده از report buildr در اسن روش شما برای هر چک می تونید یک مدل چاپ از قبل آماده و در کنار برنامه exe قرار بدهید و ر زمان استفاده مدل مورد نیاز خود را load کرده و عمل چاپ را انجام دهید. (فایلهای .rtm)
    به نظر خود شما اين روش اصولي هست؟
    يعني اگر كاربر ما با 15 مدل چك سروكار داشته باشه 15 فايل جداگانه طراحي كنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

14

به نظر خود شما اين روش اصولي هست؟
    يعني اگر كاربر ما با 15 مدل چك سروكار داشته باشه 15 فايل جداگانه طراحي كنه؟

اولا که کاربر کاری به تعداد فایلها ندارد، ثانیا هر بانک تعداد چکهایش محدود است پس بنابراین کاربر برای چاپ بر روی چک فقط از چند مدل محدود (1 یا 2 یا 3) یکی را برای چاپ انتخاب می نماید. مزیت مرحله دوم این است که همه از یک فرمت استاندارد استفاده کرده و با ایجاد مدل جدید چک شما یک فایل به مجموعه فایلهای report خود اضافه میکنید. (برای انکه کار راحتر و شفافتر باشد کنار فایل اجرایی فولدری به نام report اضافه کرده و فایلها (rtm) را در آن کپی نمائید)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولا که کاربر کاری به تعداد فایلها ندارد
    برنامه نويس چطور؟
    ثانیا هر بانک تعداد چکهایش محدود است پس بنابراین کاربر برای چاپ بر روی چک فقط از چند مدل محدود (1 یا 2 یا 3) یکی را برای چاپ انتخاب می نماید. مزیت مرحله دوم این است که همه از یک فرمت استاندارد استفاده کرده و با ایجاد مدل جدید چک شما یک فایل به مجموعه فایلهای report خود اضافه میکنید. (برای انکه کار راحتر و شفافتر باشد کنار فایل اجرایی فولدری به نام report اضافه کرده و فایلها (rtm) را در آن کپی نمائید)
    وجود يك فايل با قابليت طراحي بسيار ساده توسط كاربر پويا تر هست، يا چند فايل با قالب ثابت؟ اگر روزي يك بانك چك جديدي صادر كرد چطور؟ اگر بانك جديدي تاسيس شد چه تدبيري داريد؟
    Last edited by F A R H A D; 04-11-2008 at 09:39.

10. این کاربر از F A R H A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

1

برنامه نويس چطور؟

وجود يك فايل با قابليت طراحي بسيار ساده توسط كاربر پويا تر هست، يا چند فايل با قالب ثابت؟ اگر روزي يك بانك چك جديدي صادر كرد چطور؟ اگر بانك جديدي تاسيس شد چه تدبيري داريد؟

راه حل اول جواب سئوال شماست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •