تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: 4gb رم 800 یا 2gb رم 1066

اگه نباشه جاش خالی می مونه moji2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض 4gb رم 800 یا 2gb رم 1066

دوستان عزیز من یه سوال داشتم کدوم بهتره 4gb رم 800 یا 2gb رم 1066 و توی کارها بهتر جواب می ده . حالا توی هر کاری بازی ، گرافیک ... .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    اگر سیستم عامل شما xp باشه فقط تا 3gb رم رو پشتیبانی میکنه.ولی در هر حال 4gb رم 800 خیلی بهتر از 2gb رم 1066 کارایی داره.
    موفق باشید.

3. این کاربر از hamedya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز شما 4 گیگ Corsair بخرید(دوال چنل) با فرکانس 800 اورکلاکش کنید تا 1066 که خیلی بهتره از 2 گیگ 1066!در ضمن باید از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنید.

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیز من یه سوال داشتم کدوم بهتره 4gb رم 800 یا 2gb رم 1066 و توی کارها بهتر جواب می ده . حالا توی هر کاری بازی ، گرافیک ... .
    سلام. 4گیگ رم در کار های گرافیکی 3 بعدی و پیشرفته نیازه ولی در سایر کار ها فعلأ 2 گیگ کاملأ کافیه. البته از اون جایی که این مدل رم ها خیلی ارزون شدند بهتره که 4 گیگ بخرید تا در آینده ی نه چندان دور دچار مشکل نشید.
    Last edited by alborz_k; 29-10-2008 at 12:08.

7. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. 4گیگ رم در کار های گرافیکی 3 بعدی و پیشرفته نیازه ولی در سایر کار ها فعلأ 2 گیگ کاملأ کافیه. البته از اون جایی که این مدل رم ها خیلی ارزون شدند بهتره که 4 گیگ بخرید تا در آینده ی نه چندان دور دچار مشکل نشید.

در بازی های سنگین مانند کرایسیس تفاوت بین 2 گیگ و 4 گیگابایت رم کاملاً معلوم میشه (در ویندوز ویستا 64بیتی)

در مورد سرعت مموری ها هم اگر برای گیم بخواهید استفاده کنید بین باس 800 و 1066 تفاوت 1 یا حداکثر 2 فریم در کل جریان بازی است اما تفاوت رم 2 با 4 گیگ به 20 فریم هم در بازی های سنگین میرسه

رم با باس 800 و تاخیر پایین پرفورمانسش در گیم به مراتب بیشتر از باس 1066 است

بنابراین 4گیگابایت رم باس 800 یا 4 گیگابایت رم باس 800 با تاخیر پایین رو پیشنهاد میکنم

9. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

13

وقت ی این بازی حداکثر1.5 گیگ رم احتیاج داره چطور 4 گیگ رم باعث 20 فریم افزایش میشه؟!

11. این کاربر از akbarferdosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در بازی های سنگین مانند کرایسیس تفاوت بین 2 گیگ و 4 گیگابایت رم کاملاً معلوم میشه (در ویندوز ویستا 64بیتی)

در مورد سرعت مموری ها هم اگر برای گیم بخواهید استفاده کنید بین باس 800 و 1066 تفاوت 1 یا حداکثر 2 فریم در کل جریان بازی است اما تفاوت رم 2 با 4 گیگ به 20 فریم هم در بازی های سنگین میرسه

رم با باس 800 و تاخیر پایین پرفورمانسش در گیم به مراتب بیشتر از باس 1066 است

بنابراین 4گیگابایت رم باس 800 یا 4 گیگابایت رم باس 800 با تاخیر پایین رو پیشنهاد میکنم
    سلام دوست عزیز ، کرایسس فقط به 1500 مگابایت فضا احتیاج داره و بیش از اون به دردش نمی خوره (کلأ بازیی که کل حجمش 6 گیگ هست ، چه طور بیش از 3 گیگ روی رم بار گذاری می کنه؟)
    اختلاف کارت 8800GT با کارت GTX280 در یک بازی سنگین مثل کرایسس 20 فریم نیست ، اونن وقت 2 گیگ رم بیشتر چه جوری 20 فریم اختلاف فریم ایجاد می کنه. آخرین بار حدود 3 هفته پیش بود که در مجله ی عصر ارتباط 4گیگ رم کرسیر رو تست می کردند (در باس 1066) و اون رو با 2 گیگ رم مرجع(که کروشال بود) مقایسه کردند و در بازی های مختلف ، اختلاف فریم زیر 2 فریم بود.
    البته رم با باس 1066 و زمان تأخیر 5و5و5و15 از رم در باس 80 و زمان تأخیر 4و4و4و12 کارایی بالاتری داره(البته اصلأ محسوس نیست ) این یکی رو خودم تست کردم .
    البته من هم 2 تا رم 2 گیگ در باس 800 و در زمان تأخیر 4 رو پیشنهاد می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moji2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا شما دوستان وقتی صحبت از رو و CPU و بقیه قطعات میشه سریع میرید سرغ بازی ها . من کلا 10 درصد با کامپیوتر بازی می کنم. بیشتر کاربرد من گرافیک و WEB programing و ( انیمیشن نه نه نه ) و کارهایی از این قبیل . می خولم بدونم با توجه به این کاربرد هایی که برای من داره 4GB 800 یا 2GB 1066 .
    تشکر می کنم از دوستان عزیز . حلا شاید بعدا تو کار بازی هم زدیم ( البته گرافیکم ضعیفه 8500 GT ) که فعلا هم قصد تعویض اون رو ندارم چون برای کارهام واب می ده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

4 گیگ رم بخر خیلی بهتره کارایی هم بیشتر جواب میده

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا شما دوستان وقتی صحبت از رو و CPU و بقیه قطعات میشه سریع میرید سرغ بازی ها . من کلا 10 درصد با کامپیوتر بازی می کنم. بیشتر کاربرد من گرافیک و WEB programing و ( انیمیشن نه نه نه ) و کارهایی از این قبیل . می خولم بدونم با توجه به این کاربرد هایی که برای من داره 4GB 800 یا 2GB 1066 .
    تشکر می کنم از دوستان عزیز . حلا شاید بعدا تو کار بازی هم زدیم ( البته گرافیکم ضعیفه 8500 GT ) که فعلا هم قصد تعویض اون رو ندارم چون برای کارهام واب می ده .
    من عرض کردم که در کار های گرافیکی 3 بعدی ، 4گیگ رم بهتره . در کل بهتره 4 گیگ در باس 800 رو بگیرید .

16. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •