این پکیج آموزشی مایا که 20 دی وی دی است و در فروشگاه پی سی ورلد هست را کسی خریده؟
میخواستم بدانم از نظر آموزشی فایده ای داره؟
با تشکر
دوست عزیز منم این بسته رو گرفتم و 4 ماه پیش از صفر شروع کردم. اگه زبانت یه ذره قوی باشه از الف ب شروع کرده تا همه چی رو به خوبی توضیح داده و خلاصه کم نذاشته. اینم تاپیکیه که من کارامو گذاشتم با همین آموزش ها شروع کردم دارم جلو میرم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مکس یا مایا هم باید ببینی کدومش برای خودت راحتت تره مثلا مایا node base هست یعنی همه تغییرات و خلاصه هر کاری توش به صورت گره به گره و اشضافه شدن گره های جدید انجام میشه. حالا من که خیلی قبلترا یه کم فقط با مکس هم ور رفته بودم مایا رو آسونتر و راحتتر برای خودم دیدم وقتی با مایا هم کار کردم. شاید شما بر عکس باشی. تفاوت دیگه هم که من از بچه های همینجا یادگرفتم اینه که در مکس گویا برای یه سری کارها باید پلاگین داشته باشی ولی مایا نسبتا کامل هست و همه چی رو تو خودش داره. آموزش هم برای مکس خیلی زیاد داریم که برای مایا نداریم.
خلاصه خودت با هر دو تاش یکم کا رکن ببین کدومش برات راحتتره.
آموزشهای این سایت هم اگه زبانت یکم خوب باشه از بمتدی شروع کرده و به مشکل بر نمی خوره ولی اگه زبانت خوب نباشه توصیه می کنم برو از یه سی دی ساده تر یا کتاب شروع کن.