تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل کم نشان دادن مقدار رم!

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض مشکل کم نشان دادن مقدار رم!

سلام.
    من دیروز یه ماجول 1 گیگابایتی DDR400 گرفتم تا علاوه بر ماجول 512 مگابایتی که از قبل رو سیستمم نصب بود این رو هم بهش اضافه کنم اما مشکل اینجاست که وقتی از مشخصات مربوط به system در My Computer مقدار رم نصب شده رو میبینم فقط 1 GB رو نشون میده و این وسط 512 MB گم میشه!

مادربرد من Dual Channel ساپورت نمیکنه، رم ها مشکلی ندارن چون تک تک اونارو روی مادربرد قرار دادم و هر بار سیستم اونارو detect کرد. جای ماجول ها رو بین اسلات ها هم تعویض کردم اما مشکل کماکان به قوت خودش باقیه!
    با یه نرم افزار مونیتورینگ این موضوع رو تست کردم جالب اینجاست که با استفاده از Sandra تو بخش Computer Overview وارد میشم Total Memory رو 1 GB نشون میده:

اما تو قسمت مونیتورینگ Mainboard دو تا Memory Module1 و 2 شناسایی میشن که مقدار اونارو درست نوشته:

حالا سوال من اینه که من الان رو سیستمم از رم 1GB+512 MB استفاده میکنم یا فقط 1 GB؟!

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من البته وارد نیستم ولی اونطوری که از زعمای قوم شنیدم هردو باید یکسان باشه

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

من البته وارد نیستم ولی اونطوری که از زعمای قوم شنیدم هردو باید یکسان باشه
    ٍe!
    یعنی اون 512 مگ رو شناسایی نکرده؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    من دیروز یه ماجول 1 گیگابایتی DDR400 گرفتم تا علاوه بر ماجول 512 مگابایتی که از قبل رو سیستمم نصب بود این رو هم بهش اضافه کنم اما مشکل اینجاست که وقتی از مشخصات مربوط به system در My Computer مقدار رم نصب شده رو میبینم فقط 1 GB رو نشون میده و این وسط 512 MB گم میشه!

مادربرد من Dual Channel ساپورت نمیکنه، رم ها مشکلی ندارن چون تک تک اونارو روی مادربرد قرار دادم و هر بار سیستم اونارو detect کرد. جای ماجول ها رو بین اسلات ها هم تعویض کردم اما مشکل کماکان به قوت خودش باقیه!
    با یه نرم افزار مونیتورینگ این موضوع رو تست کردم جالب اینجاست که با استفاده از Sandra تو بخش Computer Overview وارد میشم Total Memory رو 1 GB نشون میده:

اما تو قسمت مونیتورینگ Mainboard دو تا Memory Module1 و 2 شناسایی میشن که مقدار اونارو درست نوشته:

حالا سوال من اینه که من الان رو سیستمم از رم 1GB+512 MB استفاده میکنم یا فقط 1 GB؟!
    سلام. بهتره که ماژول های حافظه ای که روی سیستم نصب می کنید دارای حجم برابر باشند ، در غیر این صورت یک همچین مشکلاتی پیش می اد.

5. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •