تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: آموزشهایی در مورد Text ( از مقدماتی تا پیشرفته)

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

12 آموزشهایی در مورد Text ( از مقدماتی تا پیشرفته)

سلام دوستان
    چون دیدم در اکثر سایتهای خارجی که چیزی در مورد آموزش در مورد هر برنامه گرافیکی میزارند یک بخش مجزا برای این کار یعنی آموزش و نحوه افکت گذاری و در واقع بازی با فونتها و نوشته ها دارند و این مقوله خود بحث های زیادی رو در بر میگیره گفتم این تاپیک رو بزنم که انشاالله همه دوستان در این باره هرکسی هر آموزشی داره از حالا این جا بزاره تا کسانی که دنبال این جور آموزشها هستند بتونند به راحتی پیدا کنند .

با عرض ارادت خدمت همه P30Worldی های عزیز و با آرزوی موفقیت روزافزون برای همگی
    موفق شاد و همیشه پیروز و سربلند باشید
    یا حق

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

11 آموزش: Patched text

سلام دوستان
    اينم اولين آموزش در اين مقوله
    خب شروع ميكنيم :

1-یک سند در اندازه 450*150 پیکسلی با پشت زمینه سفید و با روزلیشن 72 باز کنید

2-حالايک لايه جديد بسازيد (در پالت لايه ها بر روي ايکون Create a new layer کليک کنيد )

3-آيکون چشم مربوط به لايه بک گراند رو برداريد

4-حالا رنگ foreground رو سفيد قرار بديد و در پالت ابزارها بر روی ابزار T کلیک کنید و یک حرف از کلمتون رو بنویسید
    (تنظينات من )::

و دوباره یک لایه جدید (مانند شکل –دومین تصویر ) ایجاد کرده و دوباره بر روی ابزار T در پالت ابزار کلیک کرده و در طرحتون حرف دوم رو بنویسید و همینطور ادامه بدید تا کلمه و یا متنتون تکمیل بشه و حالا باید در پالت لایه ها همچین چیزی داشته باشید

و این هم تصویر نوشته ای که من تاحالا داشتم :

بله فعلا بهم ریخته هستش و میتونید ابزار Move Tool رو از پالت ابزارها انتخاب کنید و دونه دونه از حروفهاتون رو مرتب کنید تا به شکل و ترتیب مورد علاقتون برسید فقط هر حرف رو روی حرف قبلی قرار بدید (مهم) چرا ؟ چون میخواهیم کاری کنیم با اینکه نوشته ها بر روی همدیگه قرار میگیرند باز هم مشخص بشند و میخواهیم این تکنیک رو یاد بگیریم این هم نمونه کار مرتب شده من :

5-حالا بر روی بالاترین لایه ( البته برای راحتی کار بالاترین فرقی نمیکنه كدوم رو انتخاب كنيم ) کلیک کنید و روی اون راست کلیک کنید و گزینه Blending Options رو انتخاب کنید :

6-در کادر باز شده بدون اینکه با چیز دیگه ای کار داشته باشید لیست کشویی رو از منوی Blend Mode باز کرده و گزینه Difference رو انتخاب کنید ::

و سپس در گوشه سمت راست کادر بر روی عبارت New Style کلیک کنید و سپس هم دکمه Ok رو بزنید :

>>>

7-حالا یک Style به پالت Styles تون اضافه شده ( تصویر پایینی در قسمت شماره هشت رو ببینید )

8-و حالا به پالت لایه ها برید و دومین لایه که اینجا برای من حرف L هستش رو انتخاب کنید و بر روی Style ی رو که درست کردید کلیک کنید تا جلوه قبلی که بر روی حرف D اعمال کردیم بر روی حرف L هم انجام بشه و همینطور به ترتیب تمام لایه های TEXT رو بدین صورت انجام بدید تا برسید به لایه بکگراندتون که دیگه لازم نیست ::

>>>

9-خب حالا دیگه باید آیکون چشم کنار لایه بکگراندمون رو دوباره فعال کنیم تا تصویر رو که درست کردیم ببینیم

این هم طرح نهایی که شما با اضافه کردن فیلتر ها و همینطور افکت های پنجره Blending Options میتونید طرح های بسیار قشنگی رو ارایُه بدین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم که مفید واقع شده باشه
    موفق باشید
    یا حق

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    خدا نيگرت داره.شاهين جون كجايي كه بياي از اين اقا ارش چيز ياد بگيري!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

11

نقل قول نوشته شده توسط Elfin-D
    سلام
    خدا نيگرت داره.شاهين جون كجايي كه بياي از اين اقا ارش چيز ياد بگيري!!!!
    سلام دوست من
    با اينكه ميدونم منظورت از ياد گرفتن اينه كه خود آموزش رو هم در تاپيك هم قرار دادم ولي اقا الفين من خودم به شخصه شاگرد شاهين كينگ هم نميشم
    موفق باشيد
    يا حق

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام

آرش ایرانی گرامی . تشکر
    دستت درد نکنه . ادامه بده عزیز

قربانت : شاهین

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ارش جان
    بله.منظورم همين بود ولي ظاهرا به نظر شاهين حان مرغ يه پا داره!!!!

پروفشنال rb97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

man taze inja ozv shodam.

vaghti didam agha shahin che matlab haye jalebi mizare goftam hatman bayad ozv sham.

mishe begi in akharesho ham che tori kardi(man mobtadi hastama)

manzooram ine ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام به شما دوست خوبم!
    اول اينكه عضويتتون رو در اين سايت تبريك ميگم.
    دوم اينكه اگر منظور شما متحرك بودن اونه،اين كار با ايميج ردي امكان پذيره و از قابليتهاي فتوشاپ نيست!
    من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور كامل اين قابليت رو توضيح دادم!
    و سوم اينكه اگر امكان داره فارسي تايپ كنيد كه باعث راحت تر خونده شدن ميشه!!

پروفشنال rb97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

kheyli mamnoon az shoma

motshaker

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

11

نقل قول نوشته شده توسط rb97
    man taze inja ozv shodam.

vaghti didam agha shahin che matlab haye jalebi mizare goftam hatman bayad ozv sham.

mishe begi in akharesho ham che tori kardi(man mobtadi hastama)

manzooram ine ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    سلام دوست من
    من هم ورودتون رو به سایت بزرگ P30World تبریک میگم خوش اومدی عزیز
    به قول افين جان اين كار با ايميج ريدي انجام شده و البته با يه سري كارهاي جانبي
    مثلا هنگامي كه در آخرين مرحله شما شما داره كارتون تموم ميشه بايد بك گراندوت رو عوض كنيد و البته چند تا بگ كراند ديگه ميزاريد البته همه بك گراندهايي رو كه عوض كرديد مياريد پايين و در آخرين لايه قرار ميديد (بسته به اينكه شما بخواهيد چند رنگ بشه ) و بعد ميريد و در ايميج ريدي و در هر فرم يك بك گراند رو قرار ميديد و بقیه بک گراند هاتون رو حذف میکنید و آیکون چشم اون رو بر میدارید
    روش دوم : شما هر لايه Text رو انتخاب میکنید و با در حالی که کلید Ctrl رو پایین نگه داشتید بر روی لایتون کلیک میکنید و برای نوشتتون یعنی اون تک حرفتون یک رنگ رو برای اون انتخاب میکنید و به ترتیب برای همه
    و از این طریق هم میتونید رنگ ها رو عوض کنید و بعد باز باید طرحتون رو ببرید به ایمیج ریدی
    امیدوارم که شاهد حضور بیشتر شما در انجمن ها باشیم
    موفق باشید
    یا حق

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •