با سلام خدمت دوستان و استادان عزیزم من یک سیستمی دارم با این مشخصات : مادربورد ASUS M2NE SLI ، سی پی یو AMD 4800 DualCore و... و دو هارد SATA که با دوکابل ATA به مادربورد متصل شده ... از چند وقت پیش مشکلاتی در موقع بوت شدن ویندوز داشتم ، به این صورت که گاهی زمان بالا آمدن ویندوزم فوق العاده طولانی می شد و گاهی این مشکل رو نداشت ، تا اینکه چند بار بقدری بوت شدن ویندوزم ( XP Servicepack 3) طولانی شد که سیستم ریست می کرد ، و بعد از چند روز اصلا دیگه بوت نشد و پیغام میداد که هارد رو نمی بینه ، ویندوز رو دوباره ریختم اینبار XP Servicepack 2 ، اما بازم گاهی همین مشکل رو داره ... با چند آنتی ویروس آپدیت شده کل کامپیوتر رو اسکن کردم و ویروسی نداشت ... تا اینکه متوجه شدم هر دو هارد من رو سیتم مانند یک کول دیسک می شناسه و همیشه آیکون فلش سبز رنگی که وقتی یک کول دیسک یا یک دستگاه با پورت یو اس پی رو به سیستم مصل می کنیم در تسکبار دیده میشه وجود داره که با کلیک بر روی آن این امکان را میدهد که بصورت safely remove hardware هر کدوم از دو هارد را از سیستم خارج کنم ... درست مانند وقتیکه یک کول دیسک به کامپیوتر وصل کنیم !!!؟؟ در صورتیکه قبلا چنین چیزی نبود . ممکنه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه که برای چی این اتفاقات بر روی سیستم من افتاده ؟ آیا در قسمت تنظیمات بایوس چیزی رو باید تغییر داد؟ یا اینکه مشکل از جای دیگری است ؟! باتشکر موفق باشید