تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام را بخرم؟آیفون یا i900

راي دهنده
34. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آیفون

7 20.59%
  • Omnia I900

27 79.41%
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 93

نام تاپيک: کدومو بخرم I-phone یا I900؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض کدومو بخرم I-phone یا I900؟؟؟؟

سلام
    میدونم این سوال خیلی جاها مطرح شده ولی من توش گیر کردم
    صد در صد امکانات I900 از آیفون بالاتر هست ولی از کیفیت صفحه نمایش و زیبایی آیفون نمیتونم بگذرم!!!
    کسی اینجا I900 داشته؟
    حالا دوستان شماها کدومو پیشنهاد میکنید؟
    در ضمن اگه برنامه های آیفون بیاد چی؟یعنی تمام برنامه هاش!!!

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

اگه از لحاظ امکانات بگی که من 100% آیفون رو قبول دارم
    چون نمیتونم از سیستم عامل مک با اینترفیس خوشکلش بگذرم و اینکه به سی پی یو ی عالی آیفون هم فکر کنید
    البته امکانات که خیلی داره که من اگه بخوام بگم یه طومار میشه

3. 2 کاربر از rozy_1500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خب اگه امکاناتشو که بگید ممنونتون میشم در ضمن معایبهایی که توی مجلات و بعضی سایتها نوشتن با برنامه حل شده و میشه مثلا:
    فاقد امکان فلیم براداری که برنامش اومده
    زنگ گوشی را نمیتوان تغییر داد یعنی فقط میتوان از رینگتونهای مخصوص خود گوشی استفاده کرد که بازم برنامه آن آمده
    سیستم ویرایش و خواندن فایلهای PDF و آفیس را ندارد که یکی از دوستانم گفت برنامه مخصوص این کار اومده!
    در ضمن برنامه ای که بتوان روی آیفون تم یا Skin ریخت؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    بزار يه مطلب رو واست روشن كنم وقتي كه خوشت از يه گوشي مياد و اونو نخري مطمئن باش اگه يه روز از عمرت گذشته باشه ميري و اون گوشي رو ميخري پس برو همين ايفون رو بخر
    موفق باشي

6. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بزار يه مطلب رو واست روشن كنم وقتي كه خوشت از يه گوشي مياد و اونو نخري مطمئن باش اگه يه روز از عمرت گذشته باشه ميري و اون گوشي رو ميخري پس برو همين ايفون رو بخر
    این یه حرفو واقعا قشنگ گفت آیفون دلبره حالا که دلتو برده شک نکن

برنامه هم براش زیاد هست منتها آیفون قفل و بست زیاد داره باید یه ذره باهاش ور بری تا دستت بیاد آموزشاش هم زیاده فقط سر سوزن ذوقی میخواد تا باهاش کلی حال کنی

حالا اگه همه چی رو حاضر و آماده و روتین میخوای امنیا هم چیزی کم نداره اما واست آیفون نمیشه

8. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

والا منم خیلی میخوامش البته الانn95‎ ‎8gbدارم ولی ایفون یه چیز دیگس تو شهر ما پیدا نمیشه که گوشیمو باهاش عوض کنم فقط تونستم کره ایش رو پیداکنم که اونم اصلا قابل مقایسه با اصلش نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

مرسی دوستان ولی خب نگاه کنید خیلی ها آیفون رو میشناسن و هیچ کس I900 رو نمیشناسه یک سری افراد تعریف آیفون را شنیدن مثلا اینکه برای زوم کردن در عکس دو انگشت را از هم دور میکنیم و با این جمله خیلی خوشحال میشن و میرن میخرن بعد میبینن اولا هیچ امکانات خاصی نداره و نمیتونن باهاش کار کنن منم خز نبودن و بودن برام خیلی مهم هست باور کنید طرف نان شب نداره ولی میره آیفون میخره!
    در ضمن توی پلیر کدومشون بهترن؟

نگاه کنید پلیر بعضی گوشیهای ساده هست یا مثلا هیچ چیز خاصی نداره یا گرافیک خوبی نداره و طرف اول که از آهنگ گوش کردن لذت نمیبره!ولی یک گوشی هست که پلیرش خوبه و گرافیک خوبی هم داره و ادم خیلی خوشحال میشه که باهاش کار کنه حالا کدومشون پلیرش در وضعیت دوم هست؟

در ضمن برنامه ای برای آیفون اومده که تنظیمات بیشتری در اختیار دوربینش بزاره؟

ببخشید از چند نفر شنیدم که اگه برنامه های آیفون بیاد از خیلی گوشی ها سرتر هست از جمله I900
    برنامه های جالبی که برای آیفون هست رو میتونید بگید؟
    Last edited by meha; 25-10-2008 at 20:50.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

حرفی که میزنم نظر شخصی من هست :

1. ادم به خاطر یه انترفیس جذاب تر بیاد پول بسیار بیشتر بده جای دستگاهی مثل اومنیا که امکانات بسیار بیشتری داره کمی غیر عاقلانه هست .

2. من تا 2 روز پیش که با ایفون 3g کار نکرده بودم میتونستم این رو قبول کنم ولی وقتی 10 دقیقه باهاش کار کردم اون ایفونی که تو ذهن من توپ بود فقط یه گوشی خوب بود فقط همین . از طراحی پشتش هم بدم اومد چون شیب داره و انگار زیر کاسه رو گرفتی به شدت هم جای دست روش میمونه .

اگه ایفون اونی بود که همه تو ذهنشون تصور میکنن اره ارزش زدن قید ... و ... و ... رو داشت ولی در عمل ایفون یه گوشی هست که زیادی روش تبلیغ شده . نه اینکه خوب نباشه ولی اون چیزی هم که فکر میکنین هم نیست .
    Last edited by ravani_13; 25-10-2008 at 21:05.

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مرسی دوستان ولی خب نگاه کنید خیلی ها آیفون رو میشناسن و هیچ کس I900 رو نمیشناسه
    حتما شوخی میکنی اصلا تعداد آی 900 دارها با آیفون دارها قابل مقایسه نیست آی 900 یک ماه نیست اومده ببین دست چند نفر هست دلیلش هم البته قیمت معقول تر و گارانتی مایکروتل و کیفیت و .......

یک سری افراد تعریف آیفون را شنیدن مثلا اینکه برای زوم کردن در عکس دو انگشت را از هم دور میکنیم و با این جمله خیلی خوشحال میشن و میرن میخرن
    درسته مثل خیلیا که تعریف خیلی چیزا رو میشنون و لذت میبرن و میخرن

بعد میبینن اولا هیچ امکانات خاصی نداره
    منظور شما از امکانات خاص اگه روشن بشه همه چی معلوم میشه، شما چی میخوای؟

نمیتونن باهاش کار کنن
    دقیقا خیلیا نمیتونن با آیفون کار کنن چون با ویندوز و سیمبین بزرگ شدن

منم خز نبودن و بودن برام خیلی مهم هست
    آیفون تو ایران و با این قیمتا و با این مشخصات(نداشتن فیلمبرداری و بلوتوث) خز بشو نیست

باور کنید طرف نان شب نداره ولی میره آیفون میخره!
    باور نمیکنم
    در ضمن توی پلیر کدومشون بهترن؟
    من میگم آیفون

نگاه کنید پلیر بعضی گوشیهای ساده هست یا مثلا هیچ چیز خاصی نداره یا گرافیک خوبی نداره و طرف اول که از آهنگ گوش کردن لذت نمیبره!ولی یک گوشی هست که پلیرش خوبه و گرافیک خوبی هم داره و ادم خیلی خوشحال میشه که باهاش کار کنه حالا کدومشون پلیرش در وضعیت دوم هست؟
    تو برتر بودن گرافیک آیفون نسبت به هر گوشی دیگه که هیچ شکی نیست بعد دو سال هنوز هیچ کوشی نتونسته محیط گرافیکی آیفون رو به همون خوبی و زیبایی شبیه سازی کنه نزدیک ترین رقیبش تاچ فلو هم نصف زیبایی آیفون رو نداره

در ضمن برنامه ای برای آیفون اومده که تنظیمات بیشتری در اختیار دوربینش بزاره؟
    دوربین آیفون فقط برای رفع حاجته خیلی روش حساب نکن

ببخشید از چند نفر شنیدم که اگه برنامه های آیفون بیاد از خیلی گوشی ها سرتر هست از جمله I900
    بعید میدونم حالا حالا ها به این پیشرفتی برسه اما خوب پتانسیلش رو داره برای سالهای آینده

برنامه های جالبی که برای آیفون هست رو میتونید بگید؟
    بازی ها و برنامه های خوبی داره اما به پای ویندوز نمیرسه باید خودت یه خورده بگردی اما داره پیشرفت میکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1. ادم به خاطر یه انترفیس جذاب تر بیاد پول بسیار بیشتر بده جای دستگاهی مثل اومنیا که امکانات بسیار بیشتری داره کمی غیر عاقلانه هست .
    چه امکانات بیشتر مد نظر شما هست ؟

از طراحی پشتش هم بدم اومد چون شیب داره و انگار زیر کاسه رو گرفتی
    اون شیب برای این هست که راحت تر تو دست جا بگیره نمیدونم شاید با قوس دست شما سازگار نبوده

ولی در عمل ایفون یه گوشی هست که زیادی روش تبلیغ شده . نه اینکه خوب نباشه ولی اون چیزی هم که فکر میکنین هم نیست
    اگه فک میکنین با خریدن آیفون ، صاحب تلویزیون و رادیو و سیدی پلیر و یخچال و استخر و ....... میشین در اشتباهین
    آیفون فقط یه گوشیه، همین و دیگر هیچ ، یک گوشی که تو بعضی زمینه ها چند سال از رقباش جلوتره ولی امکانات جانبی دیگه ای نداره

13. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

چه امکانات بیشتر مد نظر شما هست ؟
    دوربین و صدا و .... افتضاح این گوشی به کنار

انحصار طلبی و منزوی بودن اپل و محصولاتش از جمله ایفون به کنار

اخه چرا دستگاهی که 800.000 پولش رو دادم باید واسه یه سری کارهای عادی که موبایل های 100.000 هم انجام میدن خودم رو اذیت کنم .

ما داریم گوشی زییبایی مثل اومنیا رو با ایفون مقایسه میکنیم و ایفون جز اینترفیس و ظاهر کمی بهتر هیچی در مقابل اومنیا نداره .

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •