بین این دوتا کدامیک برای خرید از همه نظر مناسبتر است؟
بین این دوتا کدامیک برای خرید از همه نظر مناسبتر است؟
Last edited by akbarferdosi; 25-10-2008 at 13:57.
کلا p2 محصول جدید تریه...اگه صفحه برات مهمه p2 رو باید انتخاب کنی .قیمتشون 2 گیگ هم فکر میکنم یکسان باشه...
کدامیک محکمتر وکدومشون ظریف تره؟ ازنظر کیفیت پخش تصاویر چطور؟
خب کلا محصولات cowon یکی از قوی ترین پخش کننده ها هستند ................. من می گم cowon رو بگیر...........
Last edited by s-a-l-i-m; 27-10-2008 at 00:51.
ببخشید لطفا مزیت ها و برتری هرکدام رانسبت به دیگری بگید/ درضمن آیا نداشتن اسپیکر سرخود برای این مدل ها عیب محسوب نمی شود؟
Last edited by akbarferdosi; 25-10-2008 at 17:55.
قبلا یکی دو بار اینا مقایسه شده ان ؛ اینم یه بار دیگه :
از نظر کیفیت صوتی و تصویری ، مطمئنا D2 (با وجود اینکه صفحه و رزولوشن P2 اندکی بیشتره اما در عوض عمق رنگ D2 چندین برابره که نهایتا باعث برتری اش میشه)... از نظر تنوع امکانات ، احتمالا P2 ... بخصوص بلوتوث داشتن P2 به قول معروف dealbreaker هستش (=اختلاف معامله اس واسه خیلی ها) ... باز این بستگی به سلیقه داره ؛ مثلا من بلوتوث واسه ام کاربرد خاصی نداره ، در عوض قابلیت اتصال به TV اش و Line-in که در D2 موجوده از نظر من بسیار بهتره ...
در مورد اندازه و ابعاد ، من متوجه نشدم منظور salim جان چی بود ... اینا از نظر اندازه فرق خاصی با هم ندارن ... (عکسهای زیر رو ببین)
نداشتن اسپیکر یه عیب نیست ، چونکه اصولا یکی از قابلیت های مرسوم در Mp3 player ها نیست ... مدلهای اندکی این قابلیت رو دارن و اونا هم معمولا با کیفیت متوسط یا خوب ... (بهترینشون احتمالا k5 و نسل بعدی اش : s5 از سامسونگ باشن)
خیلی ممنون
من راجع به گفتن اندازه معظرت می خوام............چون منظورم باریک بودن پی2 بود که با a3 اشتباه گرفتم یک لحظه.....برا همین اون رو گفتم...............ادیتش می کنم
P2اسلت بری مموری کارت نداره. که یک محدویدیت در استفادههای آیندت هست. مگه ظرفیتهای بالتر بگیری. ولی d2 داره. مدل ارزونتری هم هست 95 تومن cerative zen 2 gb که مموری کارت هم میخوره. و ظاهرا از نظر کیفیت صدا و تصویر از سامسونگ بهتر نباشه ولی کمتر هم نیست. ولی به d2 می بازه. به هر حال انتخاب باخودت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)