با چه گوشی میشه یه فیلم 90 دقیقه ای دید؟
قیمت در حد 250
با چه گوشی میشه یه فیلم 90 دقیقه ای دید؟
قیمت در حد 250
فقط يه نكته چون كه مي خواهي با گوشي زياد كار كني گوشي هاي سوني اريكسون باتري كم ميارن ! مي توني روي 5610 فكر كني گوشي خوبيه
یه گوشی چینی بگیر صفحه نمایشش هم بزرگه هم باتری های قوی دارن ولی گوشی هاشون کیفیت ندارن.
البته تو این رنج قیمت f500 سامسونگ هم هست که فرمت divx پخش میکنه
باتری خوبی هم داره
اصلا پیشنهاد نمیکنم
یه mp4 player جدا بخر
خیلی بهتره
دوست من میخواین راهنمایی کنید حداقل درست راهنماییی کنید
گوشی های سونی اریکسون بهترین شارژ و مصرف باطری تو بین گوشی ها دارن حالا نمی دونم شما چطور میای میگی باطری کم میارن!!!!!!!!!!!
تاييد ميشه....
اگه ميخواي حتما" گوشي باشه بايد پول بيشتر بزاري...![]()
اتفاقا با اين نظر شما كاملا مخالفم اصلا يكي از مشكلات گوشي هاي سوني اريكسون همين زود خالي شدن باتريشون هست ميگي نه برو يه نوكيا و يه سوني اريكسون رو (البته يكي نه چند تا گوشي باهم) رو بزن توي شارژ بعد با هر دو تا هم يه كاري رو انجام بده ببين چي ميبيني![]()
ولي منم باهاتون مخالفم...
كي به شما گفته گوشي هاي سوني مشكل باتري دارند؟؟؟باتري هاي سوني حرف نداره...تاك تايم زير 5-6 ساعت نداره...
خودم K750 داشتم الانم 82 ...خيلي فرقشونه...![]()
ولي من با شما هم مخالفم اخه من خ.دم امتحان كردم و سر حرفم هم هستم ! مطمئنم كه باتري گوشي هاي سوني اريكسون مشكل دارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!![]()
احتمالا دوست من بطری اون گوشی مشکل داشته و این دیگه همه میدونن که تو شارژ نگه داشتن سونی اریکسون از همه بهتره
البته سیمبیان جدید نوکیا تو مصرف باطری خیلی بهینه شده و گوشی های جدید نوکیا مثل ان85 و ان79 و 5800 هم واقعا عالی شارژ نگه میدارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)