تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: 4850 من چرا اینقدر ضعیفه؟!!راهنمایی لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ariarman85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Parse

7 4850 من چرا اینقدر ضعیفه؟!!راهنمایی لطفا

درود:
    من 4850 Sapphire خریدم و انواع و اقسام تست ها رو ازش گرفتم و مشکل نداشت.
    در FarCry 2 روی Very High بدون AA عالی کار می کرد دما هم از 57.0 درجه بالاتر نمی رفت.
    در Brothers in Arms HH رو Very High عالی بود.
    ولی در Crysis Warhead افتضاح بود رو Medium داشت می مرد شما می دونید چرا؟همهی بازیها در رزولوشن 1024X768 انحام شده.
    بد جور رفته رو اعصابم 340 تومن خرج کن اخرشم این بشه.
    دوستان اگه اشکال از کارت گرافیک من می تونم پس بدم به جاش 9800GT+ بگیرم منتظر راهنمایی شما هستم.

سیستم من:CPU:AMD 64 X2 4200+
    MAINBOARD:MSI MS-7250 2.1
    CHIPSET:nFORCE 570 ULTERA
    RAM:1G APCER BUS 800

با سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز قدرت کارت گرافیک باید با CPU و رم تناسب داشته باشه تا در بازی ها قدرت مناسبی بگیری شما رفتی کارت گرافیک خیلی قوی خریدی در صورتی که CPU و رمتون واقعا متناسب نیست اصلا با این کارت و این خیلی کار اشتباهیه خیلی تو یه کامپیوتر باید قطعات باهم متناسب باشن مخصوصا تو بازیها که رم و CPU خیلی خیلی تاثیر دارن مخصوصا رویه رم تاکید میکنم 1 گیگ رم برای بازی مثل Crysis واقعا پایینه اگر تو ویستا بازی کنین که خیلی خیلی پایینه الان بازی های جدید به راحتی نیاز به 2 گیگ رم دارن Crysis Warhead که راحت حتی 4 گیگ رمم داشته باشین بعضا استفاده میکنه CPU تون هم دسته کمی از رمتون نداره .
    شما اولا اگر 340 تومن جدیدا پول 4850 دادی که خوب خیلی زیاد دادی چون یه 10-20 تومن میزاشتی روش میتونستی یه 4870 بگیری که خیلی قویتر از 4850 هست , 4850 هم بهترین مدلش الان در بازار با 265-270 تومن میشه خرید مدل های معمولی که ارزونتر هستن . بعدشم اگر میخوای هزینه ای بکنی حداقل اول رمت رو 2 گیگ کن بعدم CPU رو عوض کن .
    Last edited by milky way; 25-10-2008 at 02:40.

3. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اگر می خواین از کارت پرفورمانس بهتری بگیرین اول رم رو به دو گیگ ارتفا بدین و بعد سی پی یو رو عوض کنین.برای بازی intel بهتر جواب میده.
    نوع پاورتون رو هم اینجا بنویسین.
    اون مشکل کریسیس هم در اولین مرحله مربوط به رم و بعد سی پی یو هست.بازی کریسیس بیشتر از سی پی یو و رم استفاده می کنه و در مرحله ی اخر از کارت گرافیک.
    Last edited by davoodf; 25-10-2008 at 02:41.

5. این کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Parse

پيش فرض

دوست عزیز قدرت کارت گرافیک باید با CPU و رم تناسب داشته باشه تا در بازی ها قدرت مناسبی بگیری شما رفتی کارت گرافیک خیلی قوی خریدی در صورتی که CPU و رمتون واقعا متناسب نیست اصلا با این کارت و این خیلی کار اشتباهیه خیلی تو یه کامپیوتر باید قطعات باهم متناسب باشن مخصوصا تو بازیها که رم و CPU خیلی خیلی تاثیر دارن مخصوصا رویه رم تاکید میکنم 1 گیگ رم برای بازی مثل Crysis واقعا پایینه اگر تو ویستا بازی کنین که خیلی خیلی پایینه الان بازی های جدید به راحتی نیاز به 2 گیگ رم دارن Crysis Warhead که راحت حتی 4 گیگ رمم داشته باشین بعضا استفاده میکنه CPU تون هم دسته کمی از رمتون نداره .
    شما اولا اگر 340 تومن جدیدا پول 4850 دادی که خوب خیلی زیاد دادی چون یه 10-20 تومن میزاشتی روش میتونستی یه 4870 بگیری که خیلی قویتر از 4850 هست , 4850 هم بهترین مدلش الان در بازار با 265-270 تومن میشه خرید مدل های معمولی که ارزونتر هستن . بعدشم اگر میخوای هزینه ای بکنی حداقل اول رمت رو 2 گیگ کن بعدم CPU رو عوض کن .
    مرسی دوست عزیز من
    245 تومان پول کارت گرافیک دادم 95 تومان پول پاور.
    من پنجشنبه که کارت گرافیک و گرفتم 4870 حدود 410 تومان بود البته 512 مگ

پس شما می گی به کارت گرافیک مربوط نیست درسته؟یعنی عوضش نکنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Parse

پيش فرض

اگر می خواین از کارت پرفورمانس بهتری بگیرین اول رم رو به دو گیگ ارتفا بدین و بعد سی پی یو رو عوض کنین.برای بازی intel بهتر جواب میده.
    نوع پاورتون رو هم اینجا بنویسین.
    اون مشکل کریسیس هم در اولین مرحله مربوط به رم و بعد سی پی یو هست.بازی کریسیس بیشتر از سی پی یو و رم استفاده می کنه و در مرحله ی اخر از کارت گرافیک.
    مرسی از راهنماییت:
    می تونم رم رو تا 2 گیگ دیگه اضافه کنم ولی CPU رو حالا حالا خوابش و بیبنم چون اون وقت باید مادر برد و هم عوض کنم یعنی 400 500 تا هزاری دیگه.

پس شما میگی به کارت گرافیک مربوط نیست.خیالم از بابت کارت گرافیک راحت باشه درسته؟

سپاس

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

مشکل شما صد در صد از رم و cpu هست ، نه از 4850 .
    شما اگه xp استفاده می کنی رمتو حداقل تا 2 گیگ و اگه ویستا رمتو حداقل 3گیگ ارتقا بده.
    در ضمن شما میتونی با 100 تومن یه AMD ATHLON X2 6000 Black Edition بگیری که فرکانسش 3.00 به بالا هست.
    در ضمن شما باید به جای اینکه یه 4850 میگرفتی یه 9500gt میگرفتی با یه سی پی وی 6000 .
    اگه میخوای اینتل کنی یه مین ASUS P5QL-PRO با یه CPU ی 7200 اینتل که جمعا حدود 250 در میاد.

در آغاز فعالیت b3datarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام .
    آقا من اينجا هيچ كاره ام ولي دوستمون راست ميگه . منم دقيقا همين مشكل رو داشتم .
    رم و سي پي يو رو ارتقا دادم و الان دارم با 4850 پرواز مي كنم .

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

مرسی از راهنماییت:
    می تونم رم رو تا 2 گیگ دیگه اضافه کنم ولی CPU رو حالا حالا خوابش و بیبنم چون اون وقت باید مادر برد و هم عوض کنم یعنی 400 500 تا هزاری دیگه.

پس شما میگی به کارت گرافیک مربوط نیست.خیالم از بابت کارت گرافیک راحت باشه درسته؟

سپاس
    نه خیالت از بابت گرافیک راحت باشه.مطمعن باش که مشکل از کارت نیست.
    مشکل از ضعف سی پی یو و رم هست.
    من قبل 6 ماه پیش یه کارت 8800gt گرفتم ولی توی بازی کریسیس حتی نمی تونستم روی مدیوم هم روون بازی کنم چون که سی پی یوم یک هسته ای بود بعد که سی پی یو رو به دو هسته ای ارتفا دادم روی very high روی ویستا بازی می کردم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما 1 گیگ دیگه رم بنداز به احتمال 90 % مشکل حل میشه
    من یا این سیستم این بازی رو بالا آوردم
    asus p5kplc
    e5200
    1gb apacer _800
    biostar 9500gt gddr3
    بازی بالا میومد ولی موقع تیر اندازی کند میشد و گیر میکرد.
    1 گیگ دیگه رم انداختیم روش شد 2 گیگ بازی بدون هیچ گونه مشکلی اجرا شد.
    شما دیگه برای بازی کردن به حداقل 2 گیگ رم احتیاج داری

12. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما فکر کنم حتی میتونی با اپدیت کردن بایوس از انواع فنوم هم استفاده کنید ؛ بنابراین نیاز به تعویض مادر برد نیست

در ضمن فعلا اصلا 9800gt به پای 4850 نمیرسه پس اصلا کارت را عوض نکن به لینک زیر برو و دقیق مطالب را بخون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا میتونی رم اضافه کن ، سی پی یو را هم میتونی با 10 20 درصد over Clock با همین فن بکشی بالا تا توی بازی گیر نده،

14. 2 کاربر از Amir312 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •