تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: امنیت و قابلیت های نفوذ و غیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض امنیت سایت ، مقابله با نفوذ ... (خرابکاران بد) و هک سایت

سلام

موضوع این تاپیک اینه ؛

" مثلا اگر کسی خواست سایت رو هک کنه سایت بفهمه و برای آن آی پی سرویس نده و یا برای چند ثانیه خودش رو تعطیل کنه ! "

چجوریاست .....

توضیح کامل

با تشکر فراوان
    ---------------------------------------------------------
    محان
    Last edited by mohan21; 24-10-2008 at 20:32.

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

هیچی از موضوع این تاپیک نفمیدم اینو باور کن

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

من هم می خواستم که یک تایپیک با عنوان نجویه تشخیص و جلو گیری از نفوذ در سایت در این انجمن ایجاد کنم ولی شما پیش دستی کردید و با عنوانی نا مفهوم !

خوشحال می شم که دوستان راهکارهایی رو معرفی کنند!

یکی از نکاتی که به نظر من قابل لمس است پارامتر های ارسالی به صفحه است حالا چه از طریق Get و چه از طریق Post !

مثلا هر لحظه که می خواهید کاری رو با داده هایی که کاربر ارسال می کنه انجام بدید اول چک کنید ببینید که مقادیر ارسال شده توسط کاربر معتبر است یا نه اگر معتبر نبود آی پی کاربر رو درجایی ذخیره کن و بهش مثلا 5 دقیقه سرویس نده ...

راستی چطوری می شه مانند این سایت جلوی ارسال پست های پشت سر هم رو از کاربر گرفت ! ( با این نکته که کاربر عضو سایت نیست )

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبلآ يكي از راههاي هك و راههاي مقابله با اون تو تالار دايناميك بحث شده كه اسمش xss بود ولي بهتره روشهاي ديگه رو هم مدنظر بگيريم به نظرم تاپيكه حوبي بشه بهتره هم كسايي كه .net كارن وهم كسايي كه php كارن بيان تو...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضمنآ يه هكر كلاه سفيد هم باشه خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

چه کردم ...

همه رو از خواب زمستونی بیدار کردم ...

1. با چه داده هایی از طریق فرم های موجود در سایت بانک قفل میشه ، من یه بار کدهای جاوا اسکریپت رو وارد کردم که ... شد فاجعه ، ولی با ریستارت کردن سیستم حل شد ، روی سرور چی میشه ... !!؟

2. راه جلوگیری از ارسال اینجور داده ها توسط ...

3. در صورتی که n بار کاربر کلمه عبور را اشتباه وارد کرد به مدت m دقیقه نتونه وارد بشه ؛ میگم با کوکی نمیشه تعداد دفعاتی که دکمه ورود رو میزنه رو ثبت کنیم بعد اینکه به مقدار n رسید ... (چی نه! نمیشه!)

خوب مابقی رو شما بگید ، آخه من چقدر بگم ، خسته شدم ... (چی ! خواهش میشه بفرمایید ، ادامه بدید)

با تشکر فراوان
    ---------------------------------------------------------
    محان

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول اشتباه وارد كردن رمز عبور هيچ ربطي به هك شدن نفوذ نداره
    همين اول كاري بحث تاپيك را منحرف نكنيد

ولي :
    . در صورتی که n بار کاربر کلمه عبور را اشتباه وارد کرد به مدت m دقیقه نتونه وارد بشه ؛ میگم با کوکی نمیشه تعداد دفعاتی که دکمه ورود رو میزنه رو ثبت کنیم بعد اینکه به مقدار n رسید ... (چی نه! نمیشه!)
    چرا كوكي ؟!!! به نظرم راه بهتر براي جلوگيري از وارد شدن فردي كه اره رمز عبور را اشتباه ميده اينه كه بيايم يه سشن در نظر بگيرم هر بار كه اشتباه وارد كرد يكي بهش اصضفه كنيم وقتي اين سشن به مفدار دلخواه رسيد ديگه طرف نتونه بره مدت زماني وارد بشه.
    باز مي گم اين ربطي به هك و نفوذ نداره
    هكر دوباره بعد از مثلآ 15 دقيقه ديگه دوباره مياد و رمز هاي ديگرو امتحان ميكنه
    اينجوريم نيست كه بشينه شانسي 30-40 تا رمز بده تا كدومش درست در بياد.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

این موضوع پارامترهای ثابت ای داره مثله وارد نکردن یوزر نیم و پسورد در جاهایی که نمیدونید و نمیشناسید و ....

همینطور پارامترهای متغیره خیلی بیشتری داره که سیستم به سیستم فرق میکنه

مثلا فلان Cms از فلان ناحیه مشکله امنیتی داره و ....

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

کسی به سوال ما جواب نمی ده ؟
    راستی چطوری می شه مانند این سایت جلوی ارسال پست های پشت سر هم رو از کاربر گرفت ! ( با این نکته که کاربر عضو سایت نیست )
    اگر دقت کرده باشید انجمن ها یه تایم برای هر پست در نظر می گیرن مثلا شما نمی تونید در انجمن کمتر از 30 ثانیه دو تا پست بدید و باید برای پست دوم 30 ثانیه صبر کنید !

من این کار رو برای عضو های سایت بلد هستم ولی برای کاربرانی که عضو نیستند و می خوان مطلبی رو برای سایت ارسال کنند ( سایت این امکان رو براشون داره که بدون عضو شدن کاربران بتونند پیغام بدن ) مابین هر دو مطلب یک وقفه 30 ثانیه ای ایجاد کنم

من هم با نظر zibatarin nam در پست 4 و 5 موافق هستم !
    یعنی دوستان بیشتر برای نفوذ به سایت کار نکنند کمی هم برای بالا بردن امنیت کاری بکنند !

مثلا از این راهها می شه سایت رو هک کرد ولی راه جلو گیریش هم این است !!!

یک مثال : هیچ وقت مقادیری رو که از کابر می گیرید به صورت مستقیم در کوریها وارد نکنید اول مقادیر رو از لحاظ درست بودن چک کنید بعد هر کاری خواستید بکنید !

مثلا برای دادن رتبه بیشتر دوستان از شماره استفاده می کنند مثلا 1 بد 2 متوسط 3 خوب 4 بسیار عالی حالا شما می آیدید و این داده ها رو با مقادیر موجود در بانک جمع می کنید و رتبه ای به پست خودتان می دید حالا اگر یکی بیاد و به جای این عدد ها مقدار -1000 رو به سایت ارسال کنه چی !!!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من این کار رو برای عضو های سایت بلد هستم ولی برای کاربرانی که عضو نیستند و می خوان مطلبی رو برای سایت ارسال کنند ( سایت این امکان رو براشون داره که بدون عضو شدن کاربران بتونند پیغام بدن ) مابین هر دو مطلب یک وقفه 30 ثانیه ای ایجاد کنم
    نیازی به کد نویسیه مستقیم نیست

هر سیستم انجمنی برای خودش mod های متعددی در این زمینه ها داره

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •