با سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز!
من فقط یه ویندوز XP SP2 روی سیستمم دارم ... یه چند تا نرم افزارهای امنیتی هم روش بود که آپدیتش مال سال قبل بود مثل ناد32 ورژن 2.7 و Ad aware 1.6 se و outpost firewall ... مشکلاتی که من باهاشون برخورد کردم از این قراره :
1 - نمی تونم با یاهو مسنجر و یا گوگل تاک و یا حتی با سایت میبو لاگین بشم ... اصلا" بحث بلاک شدن از طریق فایروال هم نیست ... البته میتونم به صورت معمولی از طریق اژرا و یا اینترنت اکسپلورر ایمیلهام رو چک کنم
2 - من فایلهای مربوط به زبان فارسی رو علاوه بر زبان انگلیسی روی کامپیوترم دارم ... که اگه این زبان فارسی رو روی کامپیوتر اد کنم برام ظاهر میشه ... ولی مشکل از اینجاست که اگه یکبار کامپیوتر رو ریست کنم و یا خاموش و روشن کنم دوباره اون زبان فارسی میپره ...
3 - ساعت و تقویم هم با همون ریست شدن و یا خاموش و روشن شدن میپره ... البته این نسبت به مشکل قبلیه کمتر اتفاق میافته
البته به این موارد هم اشاره کنم که :
1 - کامپیوترم از لحاظ سخت افزاری مشکل داره ... چرا که مینش خرابه و باید به نگام روشن کردن کام یه چندباری ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد
2 - الآن ناد 32 ورژن 3.0 رو نصب کردم و آپدیت کردم ... الآن هم میخوام یه اسکن بکنم تا ببینم مشکل از کجاست ... اسپای ویر داکتر رو هم نصب کردم + اد اویر ورژن جدید + Malwarebytes' Anti-Malware و دارم آپدیتشون میکنم
راستی ..........
من که قبلا ناد ورژن قبلی رو داشتم نمیتونستم آپدیت کنم (بحث سریل و اینا نیست) و همچنین نمیتونستم زبان رو با صفحه کلید تغییر بدم ... اما الآن به پک ویستا هست که اکس پی رو شبیه ویستا میکنه ... اون رو نصب کردم و مثل اینکه خوشبختانه این دو مشکل رفع شده!
منتظر راهنمایی شما میمونم!
ممنون![]()