تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: از بخش کاربری یک عضو چه می خواهید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

4 از بخش کاربری یک عضو چه می خواهید ؟

سلام دوستان
    من و عده ای از دوستان در نظر داریم تا یک سایت مذهبی بزرگ رو
    راه اندازی کنیم .
    می خواستم بدونم شما به عنوان یک کاربر ، دوست دارید وقتی در سایت عضو شدید منوی کاربریتون چه امکاناتی داشته باشه ؟
    یعنی حس می کنین چه چیزهایی هست که برای یک عضو نقش مهمی دارند و باعث می شن محید سایت کاربر پسندتر و تعاملی تر باشه ؟
    من خودم تا حالا این چیز ها به ذهنم رسیده اگر می تونید بهم کمک کنید تا به یک نتیجه جامع در مورد این بخش برسیم.
    الف : پروفایل : که شامل مشخصات فردی و امکان تغییر پسورد و مشخص ساختن علاقه مندی های هر فرد است .
    ب: صندوق هدایا : که مدیران سایت بسته به نوع مناسبت برای اعضا هدایای الکترونیکی مثل یک کتاب نایاب یا عکس و موسیقی جدید می فرستند .
    ج: صندوق پستی : که شخص بتونه به دیگر اعضا و مدیران نامه بفرسته و بگیره و همچنین با استفاده از اون برای سایت مقاله و عکس و نظر و انتقاد پیشنهاد ارسال کنه .
    د: آمار و امتیازات : که شخص بسته به ساعاتی و روزهایی که تو سایته امتیاز بگیری و به کاربری ویژه تبدیل بشه و امکانات خاصی بهش تعلق بگیره.

اگه بهم تو این کار خداپسندانه کمک کنین و نظراتتون رو بگین خیلی ممنون می شم .
    ایشالله بشه محیطی مجازی رو فراهم کرد که اعضا ازش لذت بیشتری ببرن .

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام
    خوب چیرایی که شما انتخاب کردید خوبه شاید هم کافی باشه ولی خوب کسی جزء خودتون دقیقا نمیتونه بگه چیا لازمه بستگی به طراح و غیره داره و ایده ای که تو ذهنتون دارید .

عضویتتون هم تبریک میگم

تشکر//

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام دوستان
    من و عده ای از دوستان در نظر داریم تا یک سایت مذهبی بزرگ رو
    راه اندازی کنیم .
    می خواستم بدونم شما به عنوان یک کاربر ، دوست دارید وقتی در سایت عضو شدید منوی کاربریتون چه امکاناتی داشته باشه ؟
    یعنی حس می کنین چه چیزهایی هست که برای یک عضو نقش مهمی دارند و باعث می شن محید سایت کاربر پسندتر و تعاملی تر باشه ؟
    من خودم تا حالا این چیز ها به ذهنم رسیده اگر می تونید بهم کمک کنید تا به یک نتیجه جامع در مورد این بخش برسیم.
    الف : پروفایل : که شامل مشخصات فردی و امکان تغییر پسورد و مشخص ساختن علاقه مندی های هر فرد است .
    ب: صندوق هدایا : که مدیران سایت بسته به نوع مناسبت برای اعضا هدایای الکترونیکی مثل یک کتاب نایاب یا عکس و موسیقی جدید می فرستند .
    ج: صندوق پستی : که شخص بتونه به دیگر اعضا و مدیران نامه بفرسته و بگیره و همچنین با استفاده از اون برای سایت مقاله و عکس و نظر و انتقاد پیشنهاد ارسال کنه .
    د: آمار و امتیازات : که شخص بسته به ساعاتی و روزهایی که تو سایته امتیاز بگیری و به کاربری ویژه تبدیل بشه و امکانات خاصی بهش تعلق بگیره.

اگه بهم تو این کار خداپسندانه کمک کنین و نظراتتون رو بگین خیلی ممنون می شم .
    ایشالله بشه محیطی مجازی رو فراهم کرد که اعضا ازش لذت بیشتری ببرن .
    سلام ميتوني از سايت تبيان كمك بگيري فكر كنم مواردي رو كه براي عضويت لازمه رو داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •