تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل با بوت شدن سیستم.. لطفا کمک کنید..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض مشکل با بوت شدن سیستم.. لطفا کمک کنید..

من بعد از باز کردن کیس و تعویض کابل هارد سیستم را روشن کردم وفن سی پی یو هم کار می کرد ولی سیستم بوت نمی شود و تصویر هم ندارد و چراغ پاور چشمک میزند. همه قطعات را به جز سی پی یو و مادربورد چک کرده ام ،clearCmos هم کرده ام ولی مشکل همچنان باقیست...

لطفا یکی کمک کند...

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بعد از باز کردن کیس و تعویض کابل هارد سیستم را روشن کردم وفن سی پی یو هم کار می کرد ولی سیستم بوت نمی شود و تصویر هم ندارد و چراغ پاور چشمک میزند. همه قطعات را به جز سی پی یو و مادربورد چک کرده ام ،clearCmos هم کرده ام ولی مشکل همچنان باقیست...

لطفا یکی کمک کند...
    خوب شما رم ها رو باز و بسته کنید ( بهتره که تمیزشون کنید ) به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه.

داره خودمونی میشه Amir312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

البته من همچین مشکلی داشتم و هر بار که یک قطعه از سیستم عوض میکردم باید یک بار کارت گرافیک را در میاوردم و دوباره جا میزدم !!! البته این مشکل با در آوردنم و دوباره جا زدن سوکت 24 پین پاور هم گاهی اوقات حل میشه ( البته برق سیستم را با ید در بیاری )

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته من همچین مشکلی داشتم و هر بار که یک قطعه از سیستم عوض میکردم باید یک بار کارت گرافیک را در میاوردم و دوباره جا میزدم !!! البته این مشکل با در آوردنم و دوباره جا زدن سوکت 24 پین پاور هم گاهی اوقات حل میشه ( البته برق سیستم را با ید در بیاری )
    آره خوب . ممکنه خیلی چیز ها باشه . اما رم سیستم خیلی حساسه و با کوچکترین تکونی ، ممکنه که دیگه سیستم روشن نشه و بهتره که اول چک بشه.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه هیچ بوقی نمیزنه Cpu رو باز کن و دوباره بزن سر جاش احتمالا از جاش در اومده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض مشكل همچنان باقيست

من تمام اين كارها را انجام دادم، حتي رم را هم عوض كردم اما همچنان مشكل باقيست...

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    1- با یه رم جدید امتحان کن . ضمنا حواست باشه که رم رو برعکس وصل نکرده باشی...
    2- رم رو از جاش در بیار و سیستم رو روشن کن ببین بوق میزنه ( یه بوق ممتد) اگه بوق زد که خداروشکر مادربورد سالمه و مشکل از رمه اما اگه نزد احتمالا چیپ ست مادربوردت رفته. ( البته مادربورد در صورتی بوق میزنه که شما تمامی پنل های کیس رو روی مادربورد نصب کرده باشی)

داره خودمونی میشه Amir312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگر سیستم بعد از روشن شدن بدون رم هیچ بوقی نزد دو حالت داره ، یا از سی پی یو میتونه باشه و یا از برد اصلی ، برای چک کردن برد میتونی برد را بدون سی پی یو هم راه بیندازی ، که البته بعضی برد ها بدون سی پی یو روشن نمیشوند ، ولی در کل اگه بتونی یک سی پی یو سالم گیر بیاری و مین را تست کنی بهتره ، راستی تمام چیز های را که به کامپیوتر وصله ( مثل سی دی رام و مودم و . . . ) را جدا کن ، انشا الله که برد اصلی سالمه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    1- با یه رم جدید امتحان کن . ضمنا حواست باشه که رم رو برعکس وصل نکرده باشی...
    2- رم رو از جاش در بیار و سیستم رو روشن کن ببین بوق میزنه ( یه بوق ممتد) اگه بوق زد که خداروشکر مادربورد سالمه و مشکل از رمه اما اگه نزد احتمالا چیپ ست مادربوردت رفته. ( البته مادربورد در صورتی بوق میزنه که شما تمامی پنل های کیس رو روی مادربورد نصب کرده باشی)
    مگه رم بر عکس هم وصل می شه؟

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

مگه رم بر عکس هم وصل می شه؟
    نه
    اما اگه طرف وارد نباشه ممکنه برعکس وصلشون کنه (فکر کنه که درست وصل کرده) و چیپ ست بسوزونه !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •