با سلام خدمت اساتید
من دانشجوی ترم اول الکترونیک هستم واگه اطلاع داشته باشین ترم اول به برقیا یه واحد درسی "سی" میدن
استادمون جلسه چهارم بود که گفت پروژه اول رو تعیین کنین ما هم هی میگین هنوز که چیزی بلد نیستیم که بدوینم چی میتونیم بنویسم قبول نکرد حتما هم باید بازی باشه واسه بیست روز دیگه الانم تا دستور For بلدم که یعنی هیچ!!
پزوژه منم همون مسابقه پرتابه جواد یجیوی کانال 5 بود که یه توپ بود که یک سنگی رو رندم یه جا تعیین میکرد و با در نظر گرفتن سرعت باید به سمتش پرتاب میکرد
بدبختی اینه که پروژه اول رو تحویل ندی بقیه چیزارم کامل بدی و پایان ترم نمره کامل بگیری میفتی!
با این اوصاف من قطعا به هیچ جا نمیرسم و باید بذارم یه ترم برم حذف اضطراری کنم یاد که گرفتم واسه ترم دیگه دوباره بردارم و پاس کنم
البته واسم یه کابوسه چون کلاساش بدجوری خسته کنندس و از اونجایی که به هیچ دردم نخواهد خورد میخوام کلکش کنده بشه!
حالا سوال من اینه که میشه تو این 20 روز حرکتی کرد و بتونم یاد بگیرم و بنویسم؟؟؟
یا اینکه بدم کسی واسم بنویسه؟؟؟فقط مشکل اینجاس که باید بیای شفاهی توضیج بدی حالا میشه یکی واسم بنویسه و توضیحاتشو بهم بده و خودم بعدا ارائه کنم؟؟؟یا نه تا وقتی کامل یاد نگیری زبان سی رو از این کدا که کسی نوشته چیزی سر در نمیاری؟؟؟
خواهشا کمکم کنید نمیخوام مجبور شم دوبار کلاساشو برم!!
اگه که میشه تو 20 روز به صورت فشرده یاد گرفت بهم بگین اگرم که نمیشه لطف کنین بگین اگه کسی بنویسه چه قد میگیره!!!اصلا کار درستی هست یا سریع تابلو میشه؟؟؟
راستش قوانین فروم رو مطالعه کردم ولی به خدا بدجور کارم گیره وگرنه تاپیک واسه این نمیزدم!!