تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکلی در مورد پروژه "سی"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض مشکلی در مورد پروژه "سی"

با سلام خدمت اساتید
    من دانشجوی ترم اول الکترونیک هستم واگه اطلاع داشته باشین ترم اول به برقیا یه واحد درسی "سی" میدن
    استادمون جلسه چهارم بود که گفت پروژه اول رو تعیین کنین ما هم هی میگین هنوز که چیزی بلد نیستیم که بدوینم چی میتونیم بنویسم قبول نکرد حتما هم باید بازی باشه واسه بیست روز دیگه الانم تا دستور For بلدم که یعنی هیچ!!
    پزوژه منم همون مسابقه پرتابه جواد یجیوی کانال 5 بود که یه توپ بود که یک سنگی رو رندم یه جا تعیین میکرد و با در نظر گرفتن سرعت باید به سمتش پرتاب میکرد
    بدبختی اینه که پروژه اول رو تحویل ندی بقیه چیزارم کامل بدی و پایان ترم نمره کامل بگیری میفتی!
    با این اوصاف من قطعا به هیچ جا نمیرسم و باید بذارم یه ترم برم حذف اضطراری کنم یاد که گرفتم واسه ترم دیگه دوباره بردارم و پاس کنم
    البته واسم یه کابوسه چون کلاساش بدجوری خسته کنندس و از اونجایی که به هیچ دردم نخواهد خورد میخوام کلکش کنده بشه!
    حالا سوال من اینه که میشه تو این 20 روز حرکتی کرد و بتونم یاد بگیرم و بنویسم؟؟؟
    یا اینکه بدم کسی واسم بنویسه؟؟؟فقط مشکل اینجاس که باید بیای شفاهی توضیج بدی حالا میشه یکی واسم بنویسه و توضیحاتشو بهم بده و خودم بعدا ارائه کنم؟؟؟یا نه تا وقتی کامل یاد نگیری زبان سی رو از این کدا که کسی نوشته چیزی سر در نمیاری؟؟؟
    خواهشا کمکم کنید نمیخوام مجبور شم دوبار کلاساشو برم!!
    اگه که میشه تو 20 روز به صورت فشرده یاد گرفت بهم بگین اگرم که نمیشه لطف کنین بگین اگه کسی بنویسه چه قد میگیره!!!اصلا کار درستی هست یا سریع تابلو میشه؟؟؟
    راستش قوانین فروم رو مطالعه کردم ولی به خدا بدجور کارم گیره وگرنه تاپیک واسه این نمیزدم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خواهشا یکی جواب بده کارم بدجور گیره

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    من دانشجوی ترم اول الکترونیک هستم واگه اطلاع داشته باشین ترم اول به برقیا یه واحد درسی "سی" میدن
    استادمون جلسه چهارم بود که گفت پروژه اول رو تعیین کنین ما هم هی میگین هنوز که چیزی بلد نیستیم که بدوینم چی میتونیم بنویسم قبول نکرد حتما هم باید بازی باشه واسه بیست روز دیگه الانم تا دستور For بلدم که یعنی هیچ!!
    پزوژه منم همون مسابقه پرتابه جواد یجیوی کانال 5 بود که یه توپ بود که یک سنگی رو رندم یه جا تعیین میکرد و با در نظر گرفتن سرعت باید به سمتش پرتاب میکرد
    بدبختی اینه که پروژه اول رو تحویل ندی بقیه چیزارم کامل بدی و پایان ترم نمره کامل بگیری میفتی!
    با این اوصاف من قطعا به هیچ جا نمیرسم و باید بذارم یه ترم برم حذف اضطراری کنم یاد که گرفتم واسه ترم دیگه دوباره بردارم و پاس کنم
    البته واسم یه کابوسه چون کلاساش بدجوری خسته کنندس و از اونجایی که به هیچ دردم نخواهد خورد میخوام کلکش کنده بشه!
    حالا سوال من اینه که میشه تو این 20 روز حرکتی کرد و بتونم یاد بگیرم و بنویسم؟؟؟
    یا اینکه بدم کسی واسم بنویسه؟؟؟فقط مشکل اینجاس که باید بیای شفاهی توضیج بدی حالا میشه یکی واسم بنویسه و توضیحاتشو بهم بده و خودم بعدا ارائه کنم؟؟؟یا نه تا وقتی کامل یاد نگیری زبان سی رو از این کدا که کسی نوشته چیزی سر در نمیاری؟؟؟
    خواهشا کمکم کنید نمیخوام مجبور شم دوبار کلاساشو برم!!
    اگه که میشه تو 20 روز به صورت فشرده یاد گرفت بهم بگین اگرم که نمیشه لطف کنین بگین اگه کسی بنویسه چه قد میگیره!!!اصلا کار درستی هست یا سریع تابلو میشه؟؟؟
    راستش قوانین فروم رو مطالعه کردم ولی به خدا بدجور کارم گیره وگرنه تاپیک واسه این نمیزدم!!
    این برنامه باید به صورت گرافیکی نوشته شه؟
    میشه یه بار دقیق بگین برنامه باید چکار کنه؟
    من اون مسابقه ای که می گین تا حالا ندیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا من کمک خواستم شما میگی باید گرافیکی نوشته شه یا نه؟؟
    بابا یه آدم نیکوکار پیدا شه جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •