من یه سوال داشتم در مورد php اینکه من کلاسای php رو گذروندم حالا برای اینکه حرفه ای بشم چه پیشنهادی دارید یعنی اینکه از چه جور پروژه هایی شروع کنم ؟؟؟؟ چون تا حالا پروژه ننوشتم![]()
من یه سوال داشتم در مورد php اینکه من کلاسای php رو گذروندم حالا برای اینکه حرفه ای بشم چه پیشنهادی دارید یعنی اینکه از چه جور پروژه هایی شروع کنم ؟؟؟؟ چون تا حالا پروژه ننوشتم![]()
خب من بهت میگم اینو بنویس برای شروع یه سرویس آپلود عکس خوب
بشه فایلارو مدیریت کرد
با امکان درجات مختلف
و.....
سلام
یه سیستم مدیریت خبر بنویس که هم آپلود نیاز داره و هم کلا با بانک هم کار میکنی و غیره دستت هم گرم میشه !!3:!:3!3ک
من هم به تازگی دارم php کار می کنم و دومین برنامه ای که می خوام بنویسم این است که یه چیزی تو مایه های بلاگفا بنویسم
هر چند اولین برنامه من برای هر زبان برنامه نویسی برنامه دفتر تلفن است .
حالا خود دانی ولی یه چیزی رو یادت باشه تا زمانی که برنامه ای ننوشتی هر چه قدر هم مطالعه کرده باشی و کلاس رفته باشی ارزشی نداره در واقع تمام آموخته اگر همراه عمل باشه خیلی بهتر است
سلام
ولی یه جا تعجب کردم اینکه شما چه جایی واسه آموزش رفتی که بهتون هیچ پروژه ای رو نگفتن بنویسید!!
من به شما دو نفر توصيه ميكنم از پروژه ساخت آمار گير شروع كنيد . البته 1 نكته بگم كه ريز آمار هم نشان بدهد . اگر مي خواهيد سيستم هاي پويا رو راحت بنويسي آمار گير حرفه اي رو با فايل درست كن .
دليلش هم اينه كه خيلي دردسر داره و تو همش سعي مي كني بري راحتترش رو درست كني البته اين مشخصات هم بايد داشته باشه:
- آمار هر روز جداگانه باشد .
- سريع باشد .
- آمار مطابق تقويم شمسي باشه .
- افراد آنلاين داشته باشه .
- كد ها تميز نوشته شده باشه .
- مرور گر هاي :
رو تشخيص بده و سيستم عامل هاي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو تشخيص بده . (( اين آرايه دقيق ميباشد ))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بتوني اين كار رو بكني خيلي كلاس ها رو خوب گزراندي . اين كار هايت رو هم توي سايتآپلود كن (( البته آدرست رو هم بده )) تا بيايم و نظر بديم . كد هات رو هم براي دانلود بزار .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نه بابااین چیه !! واسه اولین کار به نظرم خیلی کجو کوله احتماله در اومد هستش و آدم ضد حال میخوره
اول از کوچولو شروع کن تجربه کسب کن بیا بزرگش کن
بچه که اول دنیا میاد بزرگ نیست کوچیکه یواش یواش بزرگ میشه! عجب مثالی!
به نظر اينكه با فايل بنويسه سخته__ راستش براي خودمم با فايل خيلي سخت است ولي من خودم اين كار رو كردم
اينم در قالب phpبچه که اول دنیا میاد بزرگ نیست کوچیکه یواش یواش بزرگ میشه! عجب مثالی!
خروجي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيزمmaasoum اميدوارم ناراحت نشي شوخي كردم هاParse error: parse error, unexpected esay user in forum.p30world.com on dynamic club
اميدوارم ناراحت نشي من خودم هم ادعا حرفه اي بودن ندارم . يعني در اصل حرفه اي نيستم كه بخوام ادعا داشته باشم . اصلا حرفه اي يعني چه ؟
Last edited by jandedy; 22-10-2008 at 16:46.
من یکی که وقتی پست شماره 6 جناب jandedy رو خوندم هنگیدم ! ( هنگ کردم )
همیشه از آسون شروع کن .
اگر از یک پروژه کمی دشوار شروع کنی به خدا تو وسط کار اگه به مشکلی برخورد کنی اولین فکری که می کنی این است که کلا بیخیال برنامه نویسی تحت وب بشی دومین فکر که می کنی این است که کلا برنامه نویسی رو بیخیال بشی سومین فکر که شاید بعضی ها بکنند یک متر طناب است !
وقتی که آدم یک پروژه ای رو به درستی انجام می ده ( بزرگ و کوچیک مهم نیست ) خیلی خوشحال می شه !
من یکی که وقتی که برای اولین پروژه خودم دفتر تلفن رو نوشتم و آپلود کردم و از دوستان نظرشون رو خواستم همه از امنیت سایت شکایت داشتن ( چون من به کلاس و این جور جاها نرفته بودم و همه رو از این انجمن یاد گرفتم ) برام سوال بود که امنیت یعنی چی ؟ که وقتی جستجو کردم خیلی چیزها گیرم اومد .
حالا تصور کن به جای این برنامه دفتر تلفن یک برنامه ای مانند برنامه پیشنهادی jandedy می نوشتم و آخرش به مشکلاتی برخورد می کردم یک راست به گزینه سوم ( یک متر طناب ) فکر می کردم ! ( یبشتر حالت شوخی داره ها جدی نگیری یه وقت !!! )
پیشنهاد های من :
1 ) یک دفتر تلفن نیویس که قالبیت های ( اضافه کردن - ویرایش - حذف - نمایش همه - جستجو ) رو داشته باشه
2 ) یک برنامه مدیریتی برای ورود و خروج کاربران بنویس مثلا برنامه دفتر تلفن رو درنظر بگیر تا زمانی که کاربر در سایت وارد نشده نتونه از امکانات ( اضافه کردن - ویرایش - حذف ) استفاده کنه
3 ) یک برنامه مدیریتی بنویس مثلا مدیریت محتوا رو در نظر بگیر و ( نه زیاد حرفه ای ) براش مدیریت های کاربران رو اضافه کن مثلا برای دفتر تلفن قسمت ثبت نام قرار بده و برای هر کاربر محدودیتی رو در نظر بگیر .
4 ) در آخر کار این برنامه ای رو که نوشتی به صورت حرفه ای تمامش کن و درباره امنیت و قابلیت های نفوذ و غیره یه فکر هایی بکن مثلا اگر کسی خواست سایت شما رو هک کنه سایت بفهمه و برای آن آی پی سرویس نده و یا برای چند ثانیه خودش رو تعطیل کنه !
من خودم الا دارم مرحله دوم رو کار می کنم ! امیدوارم که همیشه موفق باشید
سلام ،
من مخصوصا اين نظر رو دادم كه هي دچار مشكل بشه و اشكالاتش رو بپرسه . اينطوري بهتر php ياد ميگيره .![]()
اگر كسي ميخواد php ياد بگيره 1 پيام خصوصي بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)