تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: تیک زدن در دی بی گرید

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض تیک زدن در دی بی گرید

با سلام
    یه مشکلی که دارم اینکه یک دی بی گرید دارم که در اون هم اطلاعاتی مانند نام و فامیل و مانند اینها (به فارسی ) وجود داره و هم یک ستون دارم که برای حضور و غیاب این افراد در نظر گرفته ام برای تیک زدن چطور عمل کنم بهتره ؟ (از دلفی استفاده می کنم با بانک sql)
    خودم از ستاره استفاده می کنم و بعد باید بگم افرادی که در فلان تاریخ حاضر بودند چند نفرند ؟ چون از خط فارسی در دی بی گرید استفاده می کنم موقع ریختن اطلاعات از علامت ستاره استفاده می کنم که اون رو بصورت ضرب نشون می ده نه ستاره و در جستجو ها علامت ستاره را که می زنم بصورت ستاره نشون می ده حالت زبان اون رو فارسی هم می کنم ولی بازهم بصورت ستاره نشون می ده نه ضربدر و جستجو که می کنم علامت ضربدر پیدا نمی کنه بنابراین چیزی رو در نتیجه نشون نمی ده لطفا کمک کنید
    در عین حال اگه بخوام بصورت تیک دار باشه چطور می تونم و موقع جستجو چطوری علامت تیک رو جستجو کنم ؟
    و آیا می شه یک ستون از دی بی گرید به فارسی باشه و یک ستون با فونتهای انگلیسی ؟ ممنون
    Last edited by P A R M I S; 22-10-2008 at 07:38.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام. فیلد حضور و غیاب رو boolean انتخاب کنید و در grid بصورت check box نمایش بدید
    پیشنهاد: شما در تمام پستهاتون فونت رو عوض کردید، یک بار هم از فونت استاندارد فروم استفاده کنید ضرر نداره! خوندنش برای ما خیلی ساده تر هست
    موفق باشید

3. این کاربر از F A R H A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

نیازی به کاراکترهای * و غیره نیست شما به راحتی می تونید یک چک باکس رو در داخل دیبی گرید قرار بدید و ازش استفاده کنید

یک برنامه ای رو دوستان قبلا در انجمن به همراه سورس قرار داده بودن که یک چک باکس رو در داخل دیبی گرید قرار داده بود و با انتخاب اون می تونستید مقدار فیلد رو عوض کنید

اگر جستجو کنید حتما به نتیجه می رسید .

داره خودمونی میشه Hadi_0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    همین بغل

پيش فرض با سلام

دوست عزیز . شما به جای DBgrid از CXgrid استفاده کنید . در این کامپونت میتونید برای هر فیلد یک نوع خاص تعریف کنید که شما باید گزینه CheckBox رو انتخاب کنید که شکل اون فیلد رو به صورت CheckBox در میاره . در ضمن شما در بانک SQL میتونید نوع فیلدتون رو از نوع Bit انتخاب کنید که فقط یک مقدار بگیره 0 یا 1 (true یا false) بعد تو برنامه تعریف کنید که اگه تیک چک زده شده بود = 0و در غیر این صورت 1 باشه. موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    و ممنون از پاسخ همه شما دوستان
    ببخشید از اینکه خوندن این نوع فونت برای شماها راحت نبوده و در عین حال پاسخ سوالامو می دین تو تاپیک شما که خوندم اتفاقا تمام پستهای مربوط به تاپیک دلفی فرهاد رو هم خوندم ولی همچین چیزی پیدا نکردم و همچنین کلمات dbgrid و check box رو هم حتی جستجو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم می شه مسیر مستقیمشو بگید ممنون
    و شما هادی عزیز می شه بگید cxgrid تو کدوم تب و آیا طرز استفادش دقیقا مثل dbgrid یا نه ؟ از شما هم ممنونم

داره خودمونی میشه Hadi_0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    همین بغل

پيش فرض

شما باید Dev Express رو نصب کنید که CXgrid یکی از کامپونت های این تبه . طرز کارش هم خیلی راحته . اگه Dev Express رو پیدا نکردی بگو تا برات بذارم هرچند که فکر میکنم تو همین سایت هم باشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه می شه بذارید اگه بخوام دنبال بگردم تو این سایت گم می شم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتفاقا تمام پستهای مربوط به تاپیک دلفی فرهاد رو هم خوندم ولی همچین چیزی پیدا نکردم
    اگر منظور شما تاپیک sql هست که صحبت در این زمینه، در اون تاپیک کاملا بی مورد هست!

به هر حال علاوه بر کامپوننت های آماده DevExpress که توسط NoneForce عزیز در همین بخش دلفی معرفی شده شما میتونید از کد زیر هم استفاده کنید. با این کد می تونید در کنترل DBGrid برای مقادیر منطقی به جای True یا False از CheckBox استفاده کنید

این کد یونیت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    آقا فرهاد و بقیه دوستان عزیز
    آقا فرهاد این تکه برنامه ای رو که شما گذاشتید رو من تو فرم گذاشتم و می خوام ببینم چطوری فیلدهام به صورت CHECK BOX می شود
    1- یعنی من باید تو جدولم (SQL) در فیلدهام t یا f قرار بدم و در برنامه دلفیم موقع اجرا خودش به صورت چک باکس نشون می ده یا نه به صورت دیگه ای باید عمل کنم
    2- و هنگامی که من می خوام تو برنامم یک فیلدی رو چک باکس بزنم با چه دکمه ای باید اینکار رو انجام بدم
    3- همچنین در یک دی بی گرید آیا می شه اطلاعات یک سطر رو به صورت غیر فعال درآورد که اجازه تغییر اطلاعات اون سطر وجود نداشته باشد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1- یعنی من باید تو جدولم (SQL) در فیلدهام t یا f قرار بدم و در برنامه دلفیم موقع اجرا خودش به صورت چک باکس نشون می ده یا نه به صورت دیگه ای باید عمل کنم
    نوع فيلد رو bit بذاريد و با مقادير true و false يا 0 و 1 پركنيد، اين كد بقيه كارها رو انجام ميده
    2- و هنگامی که من می خوام تو برنامم یک فیلدی رو چک باکس بزنم با چه دکمه ای باید اینکار رو انجام بدم
    فقط كافيه از مقادير true و false استفاده كنيد
    3- همچنین در یک دی بی گرید آیا می شه اطلاعات یک سطر رو به صورت غیر فعال درآورد که اجازه تغییر اطلاعات اون سطر وجود نداشته باشد ؟
    تمام ركوردها رو ميشه read only كرد اما اگر فقط يك ركورد رو ميخوايد غير قابل دسترس كنيد بايد كدنويسي كنيد

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •