با سلام
من یه برنامه میخوام بنویسم با برنامه ++c که وقتی به آن عدد می دهیم زوج و فرد بودن آن را مشخص کند.
کسی میتونه این برنامه رو برام بنویسه؟
با تشکر
با سلام
من یه برنامه میخوام بنویسم با برنامه ++c که وقتی به آن عدد می دهیم زوج و فرد بودن آن را مشخص کند.
کسی میتونه این برنامه رو برام بنویسه؟
با تشکر
دوست عزیز اینم برنامه شما اگه مشکلی بود با پیام خصوصی بگین کمکتون کنم
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
int main()
{
int a,b;
cout<<"enter a number";
cin>>a;
b=a%2;
if(b=0)
cout<<"your number is zoj";
else
cout<<"your number is fard";
cout<<"\npress any key to exit";
getch();
return 0;
}
ممنونم از زحمتی که کشیدی
عالی بود
خوب این فکر کنم مشکل داشته باشه با اعداد بزرگ ؟
100 % به 2 میشه 50 خوب 50 زوج هست ولی مساوی با صفر نیست ... ولی تو برنامه اگه صفر نشه = با فرد قرار میده
البته شاید من اشتباه فکر کردم
ممنون میشم توضیح بدید
برنامه ای میخواستم که اطلاعات یک ماتریس اسپارس را از ورودی دریافت کرده و ماتریس معادل واقعی آن را در خروجی نمایش دهد؟
b=a%2
این دستور در واقع باقیمانده رو به شما میده .باقیمانده 100 بر 2 می شه صفر .
Last edited by shadli_m7; 21-10-2008 at 09:28.
من دوتا سوال دارم اگه کسی میتونه کمکم کنه 1. برنامه ای بنویسید که عددی را دریافت کند اگر عدد زوج ودو رقمی بود پیغام yesدرغیر این صورت no را نمایش دهد 2. یک عدد دو رقمی را دریافت نموده و مجموعه ارقام و برعکس عدد را نمایش دهد
در مورد سوال اول :
وقتی عددی رو دریافت میکنید .چک کنید که آیا عدد کوچکتر از صد هست یا نه .اگر نبود از برنامه خارج شه و اگر بود ادامه بده . بعد زوج بودن اون رو کنترل کنه . به اینصورت که یک بار تقسیم بر 2 میکنید اگر باقیمانده صفر بود زوج است .
و در مورد سوال دوم :
برای چک دو رقمی بودن عدد مثل بالا عمل کنید . بعد اگر بود . عدد دریافتی را بر 10 تقسیم کنید . خارج قسمت که همان دهگان است رو در متغیری مثلا به اسم A بذارید و باقیمانده را در متغیری به نام B . جمع AوB مجموع ارقام هست .
B ضربدر 10 بعلاوه A هم معکوس عدد رو به شما میده .
من برنامه ها رو ننوشتم چون تا جایی که میدونم خلاف قوانین هست و مهمتر اینکه تا خودتون برنامه رو ننویسین متوجه اش نمی شین .![]()
تابعی به نام chang که کاراکترهای حروف بزرگ رشته ورودی را به حروف کوچک و کاراکترهای حروف کوچک را به بزرگ تبدیل کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟]
مثل b=a mod 2 توی ویژوال بیسیک ؟b=a%2
این دستور در واقع باقیمانده رو به شما میده .باقیمانده 100 بر 2 می شه صفر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)