تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: منظور از اين اصطلاحات كارت گرافيك چيه

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

14 منظور از اين اصطلاحات كارت گرافيك چيه

سلام
    دوستان لطف كنيد به صورت كامل و ساده براي من و ديگر دوستان توضيح بديد اين اصطلاحات چيه ؟ و همچنين ديگر اصطلاحاتي كه احيانا من فراموش كرده ام !
    كارت گرافيك ATI ؟
    كارت گرافيك Geforce ?
    Radeon ??
    GTX??
    Nvidia ?
    آيا Nvidia مطعلق به Geforce هست ؟ يا نه خودش شركتي جداست ؟!
    آيا اگر مادربردي خودش داراي گرافيك انبرد باشه ديگه نبايد واسش كارت گرفيك خريد ؟ !
    EXPRES ?
    PCI?
    كدوم يك معلق به شركت ASUS كدام يك مربوط به شركت GIGA هستن؟
    در موقع خريد كارت گرافيك بايد به چه موردي از مادر برد توجه داشت ؟!
    و ديگر نكاتي كه خودتون مي دونيد

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

ببخشيد اين يه مورد رو هم توضيح بديد Nforce؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    امر دیگه ای نبود!!
    اولا ATI و NVIDIA دو شرکت خیلی بزرگ در زمینه ی ساخت چیپست برای مادربرد وکارت گرافیکی هستند.
    Radeon نام اصلی محصولات ATI و Geforce هم نام اصلی محصولات گرافیکی NVIDIA است. مثل اینه که ما میگیم پیکان مال ایران خودرو!!

و اما GTX پسوند یک سری از کارت های گرافیکی NVIDIA ست که قدرتش یکم بیشتر از سری دیگه مثل GT,FX وغیره است.

در مورد PCI EXPRES هم این نام رابط گرافیکی در مادربرده.که قبلا AGP بود ولی با پیشرفت کارت های گرافیکی وبا افزایش سرعت انتقال اطلاعات دیگه منصوخ شد وجاش رو به مدل PCI داد که این خودش هم به با گذشت زمان پیشرفت کرده. اولین مدلش از 1X شروع شده وجدیدترین مدلش PCIEXPRES 2X هست که حدود یک ساله که به بازا جهانی وارد شده.

اما این که اینها مال کدوم شرکته باید بگم مال هیچ کدوم از این برندها نیست.چون این یه تکنولوژیه که همه شرکت ها از اون استفاده میکنن.

در موقع خرید کارت گرافیکی فقط باید به رابط موجود در مادر برد دقت کنید که مدل PCI مادربرد چیه تا باتوجه به اون کارت گرافیکی تون رو انتخاب کنید.البته اگر مادربردتون جدید باشه همه نوع کارت گرافیکی رو میتونه پشتیبانی کنه.

اما NFORCE نام کلی برای چیپست های مادربرد NVIDIA است.مثل NFORCE 790SLI.
    دیگه این قدر کافیه.زیاد بگم خودم هم قاطی میکنم چی به چیه!!؟
    موفق باشید.

4. 5 کاربر از hamedya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آيا اگر مادربردي خودش داراي گرافيك انبرد باشه ديگه نبايد واسش كارت گرفيك خريد ؟ !
    ربطی ندارد، می تونید براش کارت گرافیک بخرید.

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

ربطی ندارد، می تونید براش کارت گرافیک بخرید.
    البته اگر اسلات گرافیک داشته باشه

8. 2 کاربر از rezidentevilone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

سلام.
    امر دیگه ای نبود!!
    اولا ATI و NVIDIA دو شرکت خیلی بزرگ در زمینه ی ساخت چیپست برای مادربرد وکارت گرافیکی هستند.
    Radeon نام اصلی محصولات ATI و Geforce هم نام اصلی محصولات گرافیکی NVIDIA است. مثل اینه که ما میگیم پیکان مال ایران خودرو!!

و اما GTX پسوند یک سری از کارت های گرافیکی NVIDIA ست که قدرتش یکم بیشتر از سری دیگه مثل GT,FX وغیره است.

در مورد PCI EXPRES هم این نام رابط گرافیکی در مادربرده.که قبلا AGP بود ولی با پیشرفت کارت های گرافیکی وبا افزایش سرعت انتقال اطلاعات دیگه منصوخ شد وجاش رو به مدل PCI داد که این خودش هم به با گذشت زمان پیشرفت کرده. اولین مدلش از 1X شروع شده وجدیدترین مدلش PCIEXPRES 2X هست که حدود یک ساله که به بازا جهانی وارد شده.

اما این که اینها مال کدوم شرکته باید بگم مال هیچ کدوم از این برندها نیست.چون این یه تکنولوژیه که همه شرکت ها از اون استفاده میکنن.

در موقع خرید کارت گرافیکی فقط باید به رابط موجود در مادر برد دقت کنید که مدل PCI مادربرد چیه تا باتوجه به اون کارت گرافیکی تون رو انتخاب کنید.البته اگر مادربردتون جدید باشه همه نوع کارت گرافیکی رو میتونه پشتیبانی کنه.

اما NFORCE نام کلی برای چیپست های مادربرد NVIDIA است.مثل NFORCE 790SLI.
    دیگه این قدر کافیه.زیاد بگم خودم هم قاطی میکنم چی به چیه!!؟
    موفق باشید.
    ولي من كارتهاي گرافيكي رو ديدم كه نوشته بودند جيفورس ati اگر جيفورس ماله nvidia هست پس چرا اينها اينطوري نوشتند يعني تقلبي هستند .

منظور از رابط چيست .بجز رابط به چيزهاي ديگه اي هم ربط داره ميتونيد توضيح دهيد .

باتشكر
    دني

10. این کاربر از ناخدا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    در مورد جیفورس که صد در صد مال nvidia هستش.
    رابط هم منظور همون اسلات کارت گرافیکی هست که روی مادربرد قرار داره.که اولا AGP4X بود بعد شد AGP8X وبعد رابط جدید PCIEXPRES 1.6X وارد بازار شد که الان اکثر مادربردها همین رابط رو دارن وتازه ترین رابط هم PCIEXPRES 2.0 هست که سرعت انتقال اطلاعاتش تقریبا 2 برابر مدل قبلی هست.
    اگه بازم مشکلی هست بگید.
    موفق باشید.

12. 2 کاربر از hamedya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

10

سلام.
    در مورد جیفورس که صد در صد مال nvidia هستش.
    رابط هم منظور همون اسلات کارت گرافیکی هست که روی مادربرد قرار داره.که اولا AGP4X بود بعد شد AGP8X وبعد رابط جدید PCIEXPRES 1.6X وارد بازار شد که الان اکثر مادربردها همین رابط رو دارن وتازه ترین رابط هم PCIEXPRES 2.0 هست که سرعت انتقال اطلاعاتش تقریبا 2 برابر مدل قبلی هست.
    اگه بازم مشکلی هست بگید.
    موفق باشید.
    براي خريد كارت گرافيك بايد به چه چيزهايي دقت كنيم يعني مشخصات گرافيك با مادربرد يكي باشه مثل فركانسها يا نه هركارت گرافيكي با هر حافظه اي روي هر كامپيوتري نصب ميشه يا بايد مادربرد پشتيباني بكنه البته بجز اسلات هست .

باتشكر
    دني

14. این کاربر از ناخدا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

براي خريد كارت گرافيك بايد به چه چيزهايي دقت كنيم يعني مشخصات گرافيك با مادربرد يكي باشه مثل فركانسها يا نه هركارت گرافيكي با هر حافظه اي روي هر كامپيوتري نصب ميشه يا بايد مادربرد پشتيباني بكنه البته بجز اسلات هست .

باتشكر
    دني
    دوست عزیز واسه خرید کارت گرافیک اول باید مدل Mainboard رو نگاه کنی که ببینی چه کارتی باید بخری که Mainboard ساپورت کنه .
    مثلا باید ببینی مادربورد شما AGP ساپورت میکنه یا PCI-E .
    از اونجا به بعد کارتون یکمی ساده تر میشه .
    دیگه بستگی به کارتون داره .
    اگه واسه بازی های الآن میخوای که باید هم Ram بالایی داشته باشه و هم Memory Clock خوبی .
    برای مثال Geforce 9800GTX الان یه کارت مناسبیه .
    اینم بگم شما باید یه بورد خوب هم انتخاب کنی .
    یه بورد خوب مثل Leadtek یا Gigabyte . بورد های دیگه ای هم هست مثل Asus یا XFX ولی اون 2 تای اولی از اینا بهتر هستن .

16. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

10

دوست عزیز واسه خرید کارت گرافیک اول باید مدل Mainboard رو نگاه کنی که ببینی چه کارتی باید بخری که Mainboard ساپورت کنه .
    يعني توي مشخصاتش نوشته كه چقدر حافظه رو ميتونه پشتيباني كنه منظور شما همينه .

مثلا باید ببینی مادربورد شما AGP ساپورت میکنه یا PCI-E .
    اينو كه ميدونم .

منظور شما از Memory Clock چيه يا بهتر بگم كه Memory Clock چيه .

مادربرد من Gigabyte هستش يه 4ساليه كه دارمش ازشم راضيم اما الان ميشه گفت تقريبا زوارش دررفته ولي هنوز ازاون استفاده ميكنم وراضيم .گرافيكمم ati64 هستش .

ببينم من درست فهميدم يعني براي خريد كارت گرافيك همين چيزها بسه يعني اسلات وپشتيباني مادربرد از حافظه كارت گرافيك البته بجز رمها وcpu .

باتشكر
    دني

18. این کاربر از ناخدا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •