تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: نحوه رستور کردن یک ایمیج روی تمامی سیستم ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض نحوه رستور کردن یک ایمیج روی تمامی سیستم ها

با سلام خدمت تمام دوستان یک سوال داشتم

من توی یه مغازه دیدم که طرف یه هارد به سیستم جدید وصل می کرد وبعد با آکرونسی ویندوز می ریخت یعنی فایل image داخل آون هارد بود نکته جابل اینکخ به هر سیستمی میزد تمام درایور های اونم نصب می کرد می واستم بدونم کسی می دونه چه طوری این کارو انجام می دن.چون ازش سوال کرده ام به من نگفت
    ممنون میشم کسی کمکم کنه

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان یک سوال داشتم

من توی یه مغازه دیدم که طرف یه هارد به سیستم جدید وصل می کرد وبعد با آکرونسی ویندوز می ریخت یعنی فایل image داخل آون هارد بود نکته جابل اینکخ به هر سیستمی میزد تمام درایور های اونم نصب می کرد می واستم بدونم کسی می دونه چه طوری این کارو انجام می دن.چون ازش سوال کرده ام به من نگفت
    ممنون میشم کسی کمکم کنه
    سلام

اگه این شخص فقط یک ایمیج داره و با اون یک دونه ایمیج روی همه سیستمها با سخت افزارهای متفاوت ویندوز نصب می کنه به طوری که درایورها هم خودبه خود نصب می شن حتما از روش Sysprep استفاده می کنه .

Sysprep یک نوع نمونه سازی دیسکها هستش که توی همه شرکت ها ازش استفاده می شه .
    در واقع تصویری از چندین دسیک را در خودش جا داده و از همه اونها به عنوان یک تصویر دیسک استفاده می کنه و توی تمامی سخت افزارها عمل می کنه .

البته من خودم باهاش کار نکردم ولی تنها این برنامه هست که میتونه همیچین کاری انجام بده . یعنی یک ایمیج را روی تمامی سیستم ها با سخت افزارهای متفاوت نصب کنه .

البته اگه سخت افزارهای سیستم با هم مشابه باشه با استفاده از نورتون گاست می شه این کار را انجام داد . اما باز یک مشکل وجود داره و اون هم اینه که تمامی مشخصات کاربری ، اسم ویندوز و غیره سیستم اول روی سیستم دوم هم قرار می گیره .
    و تنها برنامه ای که می تونه این مشکل را حل کنه همون Sysprep هستش .

عنوان تاپیک ویرایش شد .
    موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز من خودم اینکار رو کردم و در عرض کمتر از 3 دقیقه کل نرم افزار ها رو با ویندوز رو هر سیستمی میریزم من نو مغازم بخاط این که فرایند نصب ویندوز و برنامه و درایور ها رو کاهش یدم این کارو میکنم یعنی یک ویندوز 3 دقیقه ای برای همه سیستم ها .
    اگه راهنمایی خواستی میل بزن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از fizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز من خودم اینکار رو کردم و در عرض کمتر از 3 دقیقه کل نرم افزار ها رو با ویندوز رو هر سیستمی میریزم من نو مغازم بخاط این که فرایند نصب ویندوز و برنامه و درایور ها رو کاهش یدم این کارو میکنم یعنی یک ویندوز 3 دقیقه ای برای همه سیستم ها .
    اگه راهنمایی خواستی میل بزن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطف کن اینجا بگو بقیه هم استفاده کنند

موفق باشید .

6. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگر امکان اش هست همین جا توضیح بده تا بقیه هم استفاده کنند در غیر اینصورت جواب ایمل رو لطف کن بده.
    یا حق

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام. من با نرم افزار nlit تقریبا اکثر درایورهای سیستمهایی که می بندم رو integrate کردم تو یه cd و از اون یه ایمج گرفتم با نورتن گوست (با آکرونیز هم میشه) بعد هر سیستمی که عجله داشته باشم رو با اون ایمج درست می کنم.
    درضمن اگه عجله نداشته باشم این کارو نمی کنم. چون به نظر من یکی از بهترین روشهای تست سیستم نصب ویندوزه و با ایمج سیستم تست نمیشه. اگه یکی از قطعات خراب باش سیستم برمی گرده.
    موفق باشید

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

اگه این شخص فقط یک ایمیج داره و با اون یک دونه ایمیج روی همه سیستمها با سخت افزارهای متفاوت ویندوز نصب می کنه به طوری که درایورها هم خودبه خود نصب می شن حتما از روش Sysprep استفاده می کنه .

Sysprep یک نوع نمونه سازی دیسکها هستش که توی همه شرکت ها ازش استفاده می شه .
    در واقع تصویری از چندین دسیک را در خودش جا داده و از همه اونها به عنوان یک تصویر دیسک استفاده می کنه و توی تمامی سخت افزارها عمل می کنه .

البته من خودم باهاش کار نکردم ولی تنها این برنامه هست که میتونه همیچین کاری انجام بده . یعنی یک ایمیج را روی تمامی سیستم ها با سخت افزارهای متفاوت نصب کنه .

البته اگه سخت افزارهای سیستم با هم مشابه باشه با استفاده از نورتون گاست می شه این کار را انجام داد . اما باز یک مشکل وجود داره و اون هم اینه که تمامی مشخصات کاربری ، اسم ویندوز و غیره سیستم اول روی سیستم دوم هم قرار می گیره .
    و تنها برنامه ای که می تونه این مشکل را حل کنه همون Sysprep هستش .

عنوان تاپیک ویرایش شد .
    موفق باشید .

سلام مهدي جان

خوبي ؟

مورد خيلي خوبي رو اشاره كردي كه من دنبالش بودم

ميشه بگي اين sysprep نرم افزاره يا متد ؟

ضمنا كارش چه جوره ? يعني مياد از روي سيستم خود يه بك اپ ميگيره و بعد كه روي سيستم متفاوت با سخت افزار متفاوت نصب كنيم , خودش شناسا يي ميكنه قطعات رو و اميج رو با اون مشخصات جديد restore ميكنه ؟

راستي وقتشه مدير بشي

فعلا

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام مهدي جان

خوبي ؟

مورد خيلي خوبي رو اشاره كردي كه من دنبالش بودم

ميشه بگي اين sysprep نرم افزاره يا متد ؟

ضمنا كارش چه جوره ? يعني مياد از روي سيستم خود يه بك اپ ميگيره و بعد كه روي سيستم متفاوت با سخت افزار متفاوت نصب كنيم , خودش شناسا يي ميكنه قطعات رو و اميج رو با اون مشخصات جديد restore ميكنه ؟

راستي وقتشه مدير بشي

فعلا
    سلام بهروز جان

sysprep یک برنامه هست و این برنامه داخل خود سی دی ویندوز xp هستش .

سی دی ویندوز xp سرویس پک 2 را داخل سی دی رام قرار بدید و سپس وارد سی دی ویندوز بشید و روی پوشه support کلیک کنید و سپس روی پوشه tools کلیک کنید .
    توی درایو C یه پوشه به اسم Sysprep درست کنید و فایلی به اسم DEPLOY.CAB را که داخل پوشه tools هست را Extract کنید داخل اون پوشه توی درایو c

اگه فایل DEPLOY.CAB را ندیدید به فولدر اپشن برید و فایلهای مخفی و سیستمی را پدیدار کنید .

حالا وارد پوشه C:\Sysprep بشید و روی فایلی به اسم SETUPMGR.EXE دابل کلیک کنید تا اجرا بشه . در یکی از مراحل سه قسمت برای ایجاد نصب ویندوز به شما نشون می ده که یکی از گزینه Sysprep هست .

موفق باشید .

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مرد

پيش فرض

يه سوال چرا نورتن گاست روي هارد هاي ساتا كا نمي كنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •