: سلام به همه ی دوستان
من خیلی وقته که با پی سی کار نمیکنم و چند سالی بود که فقط با لپ تاپ کار میکردم یعنی فیه خالدون هر چی لپ تاپ بود رو در آوردم. الان تصمیم گرفتم که یه سیستم خیلی خوب جمع کنم . همون طور که توی عنوان تایپیک نوشتم خیلی بالا .
خوب من آخرین اطلاعاتم در مورد قطعات پی سی مربوط به چند سال پیش هست و توی این مدت هم اصلا سراغ این نرفتم که ببینم چی جدید اومده و چه قابلیت هایی داره و ... یعنی اصلا تو باغ نیستم.
حالا از شما دوستان میخوام که یه سیستم تا حد 2 تومن (حالا یه مقدار این ور و اون ور موردی نداره) به من معرفی کنید که به کارم بیاد . من کار های گرافیکی و برنامه نویسی سنگین اجام میدم و میخوام این سیستم به هیچ عنوان موقع کار کردن نره تو فکر !!!و این وسط دوست دارم تو بازی های سنگین و با مکس رزولیشن هم کم نیاره.
حدودای قیمت کیس در حد 1600 تا 1800 بشه که یه مقدار پول رو هم برای مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر و پرینتر و اسکنر در نظر بگیرم.
مدل های خوب و کارکن پرینتر (ترجیاً لیلزی) و اسکنر رو هم معرفی کنید ممنون میشم.
سیستم مد نظر خودم اینه :
cpu: intel P9550
لطفا در مورد این سی پی یو یه توضیح کوچیکی بدید. اطلاعاتش و این که این سی پی یو هم کور تو دواله ؟!
main: asus P5Q E
ram: corsair 800 cl4 4gig
power: Green 780 EPS
dvdrw: HP 1070i
case: Green Silent Strom
modem: Zoltrix Vista
vga: HIS 4870x2
hard: seagate 500 gig sata2 32mb
speker: creative inspire 7.1
lcd: samsung 2053
این سیستم چه طوره و چقدر در میاد ؟
بلو ری رایتر الان توی بازار موجوده ؟ و قیمتش چنده ؟
راه داره رمش رو بیشتر کنم ؟ مثلا 8 گیگ؟
با فرض این که هاردش رو به یه ترابایت افزایش دادم (دو تا 500 گیگ یا یه دونه یه ترابایت_اگه موجود باشه و قیمتش هم مناسب تر از دو تا 500 گیگ بشه_ ) و رمش رو هم به 8 گیگ افزایش بدم چقدر تفاوت قیمت پیدا میکنه ؟
اصلا مادربورد ساپورت میکنه ؟
و در آخر گزینه های بهتری هم هست ؟
راستی تا یادم نرفته بگم که با amd اصلا رابطه ی خوب ندارم ! دست خودم نیست ، چی کارش کنم !!!
لطف بزرگی میکنید اگه راهنمایی کنید.