تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک . کمک . مشکل در نصب ویندوز Xp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض کمک . کمک . مشکل در نصب ویندوز Xp

به نام خدا
    با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
    من وقتی می خواهم ویندوز نصب کنم. تا ان قسمت می ره که می نوسیه که ویندوز جدید می خواهید اینتر. اگه می خواخید تعمیر کنید r و اگر می خواهید خارج شوید کویت را فشار دعید.
    من وقتی اینتر برای نصب ویندوز جدید می زنم. گاهی اوقات صفحه ابی پرنگی باز می شود و می نوسید کامگیوتر شما ویروس دارد و باید ان را خاموش کنید که باید سیم را از برق بکشم. ویا صفحه جدیدی باز می شود و می نوسید برای خروج اف 3 را بزنید.
    به نظر شما برای نصب ویندوز چه کار بکنم.لازم بذکر است کامپیوتر من در حال حاضر اصلاً ئیندوز ندارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عزیز.معمولا نباید همچین اروری به شما بده.مگر اینکه شما یا یک فرد دیگه تنظیمات بایوس مادربوردتون رو تغییر داده باشید.
    باید موقعی که دکمه پاور کامپیوتر رو می زنی تا سیستم روشن می شه زمانی که مشخصات سیستم یا مادربورد براتون میاد بسته به مادربورد کلید f1 یا delete رو مرتبا فشار بدید تا وارد تنظیمات بایوس مادربوردتون بشه.بعد که وارد شدید دنبال یه همچین گزینه ای مثل scan virus و یا alert virus یا activate antivirus یا یه همچین چیزی بگردید و وقتی پیدا کردید اگر روشن بود اون رو تغییر داده و خاموش کنید و دیگه نباید مشکلی داشته باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •