سلام
من یک سیستم دارم با اين مشخصات
main board =asus p4S533-MX
Cpu : Intel Celeron 2.4 GHZ
Ram : 256
كارم برنامه نويسي و طراحي سايت هست.با visual studio2005 كار مي كنم.كلا كارم زياده با كامپيوتر.
الان يه مدته هرچي برنامم بزرگتر ميشه سرعت كار خيلي خيلي پايين مي ياد و براي انجام هر تغييري در برنامه كلي بايد صبر كنم تا اجرا بشه.و انگار برنامه به زور مياد تو ram.
مي دونم ram بايد عوض بشه مي خواستم بپرسم فعلا اگر بخوام مشكلم حل بشه يه ram 1 gig بخرم مشكلم حل ميشه يا بايد cpu و main board رو هم عوض كنم؟اگر فعلا با يه1 gigram ديگه اين همه مشكل كندي سرعت براي كار برنامه نويسي حل ميشه كه فقط يه راهنمايي كنيد كه ram چي بخرم.
اگر هم بايد main و cpu هم عوض بشن باز هم راهنمايي كنيد با يه قيمت مناسب با چه مدل هايي متناسب به كارم سيستمم رو ارتقا بدم ؟و هزينش چقدر ميشه ؟
البته اين رو هم بگم من يه چند وقت ديگه مي خوام با ويستا و لينوكس هم كار كنم .به نظر شما الان فقط ارتقاء ram مي تونه مشكل سرعت رو برا من حل كنه و براي ساير قطعات فعلان تا يه چند ماه ديگه كه مي خوام با ويستا و لينوكس هم كار كنم صبر كنم تا ببينم اون موقع چه سيستمي مناسبه و اون موقع يه ارتقاء اساسي بدم؟يا الان كه احتياج زياد به سرعت خوب دارم و از بابت هزينه هم مي خوام خيلي گرون نشه ؟
در ضمن موقع search اگر تعداد صفحات باز شده از 15-16 تا بيشترشد يا ديگه خيلي كند ميشه يا قفل مي كنه يا همه صفحه ها با هم بسته مي شن در حالي كه قبلا اين مشكل خيلي وخيم نبود.اين هم مربوط به همون ram ميشه؟
با تشكر