تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: نا پدید شدن تمام آیکون ها در صفحه دسک تاپ

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض نا پدید شدن تمام آیکون ها در صفحه دسک تاپ

دیروز وقتی سر وقت کامپیو ترم رفتم دیدم تمام آیکون ها از صفحه دسک تاپ پاک شدن ( البته عکس رو دسک تاپ بود ) و یه پیام اینجوری روش نقش بسته...

هر کاری کردم درست نشد البته من recavery کردن رو بلد نیستم.منظورم اینه که با برنامه TuneUp Utiliti که رو سیستمم نصبه نتونستم درستش بکنم...البته فقط آیکون ها از روی دسک تاپ پاک شدن ولی برنامه ها از طریق All Proggram و شیوه های دیگه اجرا میشن...هر بار کامپیو ترو روشن میکنم این پیامی که گفتم دو بارم میاد و تا روش O.K نکنم نمیتونم برنامه ای رو اجرا کنم...
    یه چیز دیگه وقتی سعی میکنم مجددا آیکون ها رو رو صفحه دسک تاپ بیارم با این پیام مواجه میشم :

و نمیتونم آیکون ها را رو صفحه بیارم...همانطوری که گفتم نمیتونم سیستم را recovery کنم و با دستورات ریجستری هم آشنا نیستم...مگه اینکه شما راهنمایی کنید...نمیدونم با C.D ویندوزم را repear تعمیر کنم چطوره ؟
    بالاخره دوستان حرفه ای یه راهنمایی ای به من بکنین.مرسی
    Last edited by shahbab; 04-01-2006 at 17:05.

داره خودمونی میشه TAMIZI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    مشكل خيلي ساده تر از اونه كه فكر مي كني ...
    1 - روي صفحه كليك چپ كن ... كليك چپ
    2 - گزينه arrange icons by رو انتخاب كن
    3 - از منوي باز شده گزينه show desktop icons رو تيك بزن
    تموم شد
    احتمال 98 درصد مشكلت از همين جا هست ... اگه خواستي دوباره ميتوني همين كار رو بكني تا آيكونهاي دسكتاپت ناپديد بشن..
    موفق و پيروز باشي

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

Tamizi جان خسته نباشی !!!
    یعنی ما اینقدر عقلمون نمی رسید؟
    نه، فایده نداره.

حـــــرفـه ای M.R.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    تصاوير شما قابل رويت نيستند لطفا آنها را در محل ديگري بارگذاري نماييد و يا متن پيغام يا پيغامهاي خطا را ذكر نماييد.
    با تشكر.
    موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

M.R.M عزیز ..
    آپلود مجدد کردم ..امید وارم یه راهنمایی توپ بهم بکنین...
    یه چیز دیگه..سعی کردم با Upgrade و Repear کردن ویندوز این مشکل رو حل کنم باز نشد..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خط اول مشكل شما رو كه خوندم اول فكر كردم كه مشكل شما مربوط ميشه به همون سرويس ويندوز كه پس از 60 روز آيكون هاي بي استفاده دكستاپ رو پاك ميكنه!!!!

ولي با توجه به عكس هاي شما فكر ميكنم كه اين آيكن ها بروي دسكتاپ هستند ولي براي شما مخفي هستند وشما آنها را نميبينيد !!!

فكر كنم كه ادمينستور سيستم شما دكستاپ رو براي شما مخفي كرده و اجازه ايجاد آيكن جديد را از شما گرفته است!!!

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    اون كار رو كه من مي
    گم يه امتحان بكن شايد درست شد
    ctrl+alt+delرو بزن.در تب applications,new taskرو بزن.C:\WINDOWS\explorer.exeاين رو در قسمت مربوطه وارد كن.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فكر كنم كه ادمينستور سيستم شما دكستاپ رو براي شما مخفي كرده و اجازه ايجاد آيكن جديد را از شما گرفته است!!!
    امیر خان سیستم مال خودمه...در ضمن وقتی safe mode وارد میشم آیکون ها تو دسک تاپ هستند...
    امکان داره بخاطر پر شدن درایو ویندوز باشه ؟ از 8مگابایت درایو C کمتر از 1مگا بایت خالیه..
    Elfin-D عزیز:
    میشه واضحتر بگی چیکار باید بکنم؟ در New task وقتی applications رو تایپ کردم پیام داد که کلمه را درست تایپ کنید ،پیدا نشد...

حـــــرفـه ای M.R.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    ممنون از توجه شما و اينكه تصاوير را اصلاح نموديد .
    و اما در مورد مشكل شما ، با توجه به اينكه شما فرموديد با Repair مشكل برطرف نشده است ، من احتمال بسيار زياد ميدهم كه سيستم شما آلوده به يك نرم افزار مخرب ( Spyware و يا Adware ) شده باشد.
    بنابراين من فعلا روي همين نكته تكيه ميكنم و از شما ميخواهم موارد زير را با دقت بررسي نماييد :
    من يك برنامه مخرب ميشناسم كه دقيقا همين مشكل را ( يعني غير فعال نمودن Desktop ) را در سيستم باعث ميشود. اينكه چگونه اين برنامه ممكن است در سيستم نصب شود ، عوامل مختلفي دارد ، براي مثال ممكن است با نصب يك برنامه خاص اين فايل مخرب نيز نصب شود و يا از طريق اينترنت كه كاملا با آن آشنايي داريد.
    ابتدا توصيه ميكنم با يك آنتي Spyware قدرتمند مانند Spy Sweeper و نيز يك Ad-Aware قدرتمند سيستم خود را دقيقا بررسي نماييد. اگر هيچ فايل مشكوكي يافت نشد مراحل زير را انجام دهيد :
    اگر به ابزار Task Manager دسترسي داريد با فشردن كليدهاي Ctrl+Alt+Del آن را اجرا كرده و به شاخه Process برويد.
    در ليست با دقت بنگريد و به دنبال نام sysu.exe بگرديد. اگر اين فايل را نيافتيد در اينجا اطلاع دهيد تا روشهاي ديگر را به شما معرفي كنم. اما اگر اين فايل را با همين نام در ليست يافتيد در آن صورت بايد مراحل زير را انجام دهيد :
    ابتدا روي آن كليك كرده و آن را End Process نماييد.
    سپس به پوشه Program Files رفته و به دنبال پوشه اي با نام ddm در آن بگرديد. اگر چنين پوشه اي يافتيد آن را كاملا حذف نماييد. براي مثال مسير زير را در نظر بگيريد :
    'C:\Program Files\ddm'
    پس از آن نوبت به رجيستري ميرسد ، ابزار Regedit را اجرا كرده و مسير هاي زير را در آن بيابيد :
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/ddm
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/RunOnce
    در مورد مسير اول كليد ddm را كلا با راست كليك روي آن و انتخاب گزينه Delete حذف نماييد.
    در مورد كليدهاي دوم و سوم در زير مجموعه آنها ( صفحه سمت راست ) به دنبال هر كليدي باشيد كه به نحوي با نام ddm و يا sysu.exe در ارتباط و يا هم نام ميباشد و يا يك عدد 7 تا 12 رقمي دلخواه ميباشد. اگر چنين كليدهايي يافتيد آنها را حذف نماييد ( توجه داشته باشيد كه نبايد به هيچ عنوان كليدهاي Run و يا RunOnce را حذف نماييد ).
    پس از اين مراحل سيستم خود را يك بار Restart نماييد، با اين كار مشكل شما اگر از جانب اين فايل مخرب باشد برطرف خواهد شد.
    در مورد اين فايل مخرب چند نكته نهايي وجود دارد كه ذكر ميكنم :
    پوشه هاي ايجاد شده توسط اين فايل مخرب ممكن است با نام هاي زير ( علاوه بر ddm ) در مسير Program Files‌ظاهر و ايجاد شود :
    C:\Programs\ddm
    C:\Programs\pup
    C:\Program Files\Internet Optimizer
    بنابراين اين موارد را نيز مد نظر داشته باشيد و در صورت مشاهده آنها را حذف نماييد ( در مورد پوشه آخري يعني Internet Optimizer بسيار دقت نماييد ، اگر چنين برنامه هايي را در سيستم خود استفاده نميكنيد ميتوانيد مطمئن باشيد كه پوشه براي فايل مخرب است ، در غير اين صورت دقت كافي را به عمل آوريد ).
    درون پوشه System32 ويندوز خود را بررسي نماييد و اگر فايل اجرايي با 7 تا 12 رقم دلخواه و با پسوند exe ( براي مثال 5896743.exe ) يافتيد آن را حذف نماييد.
    اين فايل ممكن است در قسمت Process ابزار Task Manager با نامهاي متفاوتي ( به غير از sysu.exe ) ظاهر شود ، اين نامها را نيز مد نظر داشته باشيد :
    actalert.exe
    ddm.exe
    ddm_d.exe
    msbb.exe
    optimize.exe
    pup.exe
    sysu.exe
    winpup.exe
    علاوه بر بررسي كليدهاي رجيستري فوق كه ذكر كردم اين كليدها را نيز بررسي نماييد :
    HKEY_CURRENT_USERS\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
    در اين مسير اگر كليدي يافتيد كه به اين شكل ( براي مثال ) C:\progra~1\ddm\sysu.exe مقدار دهي شده بود ، آن را حذف نماييد.
    HKEY_CLASSES_ROOT\pup.setup
    در اين مسير كليد pup.setup را به صورت كامل حذف نماييد.
    كليه كليدهاي پاياني در اين مسيرها را در صورت مشاهده حذف نماييد :
    HKEY CLASSES_ROOT\CLSID\{539AFCA0-9542-44F0-A286-9B8857DFD30A}
    HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{F5192746-22D6-41BD-9D2D-1E75D14FBD3C}
    HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{2C4AC0A2-7DA0-4061-B57A-C292A8F3B109}
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Avenue Media
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\\Dynamic Desktop Media
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ddm
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\pup
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Shared Tools\MSConfig\startupreg\Internet Optimizer
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache\InternetOptimizer
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Interne t Optimizer
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Interne t Optimizer Active Alert
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Interne t Optimizer Software Installer
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\msbb
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\nCase
    ابزار msconfig را اجرا كرده و موارد مشكوكي را كه در Startup مشاهده ميكنيد ( با دقت تمام ) غير فعال نماييد نماييد.
    پوشه Startup را از موارد مشكوك خالي نماييد.
    بر روي آيكن مرورگر Internet Explorer راست كليك كرده و گزينه Properties را انتخاب نماييد. سپس در شاخه General و قسمت Temporary Internet Files بر روي دكمه Settings كليك نماييد. بعد از باز شدن صفحه Settings بر روي دكمه View Objects كليك نماييد. سپس از ليستي كه ظاهر ميشود هر موردي را كه با نام ddm به نحوي هم نام بود و يا در ارتباط بود را حذف نماييد.
    به اين ترتيب مشكل اين فايل مخرب به كلي برطرف خواهد شد.
    ممكن است سيستم شما اصلا به اين فايل مخرب آلوده نشده باشد و مشكل از جاي ديگري باشد ، اما من اين نكات را براي افرادي كه ممكن است به هر دليل دچار چنين فايل مخربي شوند نيز بيان كردم كه اميدوارم مشكل شما از جانب اين فايل مخرب نباشد. اما ساير دوستان كه به هر نحوي چنين موارد مشكوكي را مشاهده كردند ميتوانند از اين مقاله براي رفع مشكل استفاده نمايند.
    يك راه ديگر هم به شما پيشنهاد ميكنم كه اگر چه دائمي نيست اما ممكن است مفيد باشد.
    اين راه حل تقريبا مشابه راه حل Elfin-D عزيز ميباشد اما كمي متفاوت :
    شما ابزار Task Manager را اجرا كرده و طبق فرمايشات Elfin-D عزيز explorer.exe را End Task نماييد.
    سپس از قسمت New Task در كادري كه ظاهر ميشود عبارت \:c را به تنهايي تايپ كرده و اينتر را بزنيد. اين كار ممكن است به شما كمك ( لحظه اي ) كند. ضمنا منظور Elfin-D عزيز اين بوده است كه شما در همان كادر ظاهر شده عبارت C:\WINDOWS\explorer.exe
    را نوشته و اينتر بزنيد ، اين كار نيز ممكن است بتواند مشكل شما را به صورت لحظه اي برطرف نمايد.
    در هر حال اميدوارم مشكل شما از فايل مخرب نباشد .
    منتظر نتايج هستم ، حتما نتيجه را اعلام كنيد.
    در صورتي كه مشكل از اين جانب نبود ، جوانب ديگر را بررسي خواهيم كرد.
    شاد و پيروز و موفق باشيد .

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

M.r.m عزیز از زحمتی که کشیدی بسیار متشکرم...
    احتمالا شنبه بهت جواب موثر بودنشو میدم..

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •