سلام
امشب یکی از دوستان یه رندر با منتال ری گرفته بود و تو یاهو بهم نشون داد من خوشم اومد ! تصمیم گرفتم منم یه رندر با این موتور بگیرم چون قبلا با V-RAY فقط تخصصی کار میکردم . البته با منتال ری هم کار کردم ولی تخصصی نه ! امشب فرصتی بود با استفاده از یکسری آموزش و تقلید از نور پردازی یه رندر خوب بتونم اولین رندر تخصصی خودم رو ایجاد کنم . البته بیشترش رو مدیون آموزش هستم مقداریش هم خودم دستکاری کردم کیفیتش بیشتر بشه !
این مدل ماشین مدل آماده هستش که دوستم رندر کرده بود منم گفتم همین رو رندر کنم ببینم کدوم بهتر رندر میکنیمگرچه مدل حرفه ای نبود و زیاد خوشم نیومد از مدلش روی متریال هم کار نکردم چون مدل خودم نبود حوصله نداشتم روش وقت بزارم برای متریال ...
اینم تصویر
این موتور رندر واقعا من شگفت زده کرد . اصلا فکر نمیکردم چنین مدلی ( مدل متوسط ) رو بتونم به این صورت رندر کنم ! نور پردازیش فوق العاده هستش ! من فکر میکنم تنها از یک نظر قوی نیست چندان ! اینکه فیزیک رو حجم پذیری اجسام خوب نمیشه البته میشه ولی خیلی سخته من فکر میکنم V-RAY از نظر حجم پذیری و فیزیک بهتر و ساده تر عمل میکنه اما منتال ری هم واقعا برتری های زیادی نسبت به V-RAY داره ...