سلام دوستان
اینهمه میگن ثبت نام ایرانسل از طریق وب سایتش :!!! این لینک فرمش کجاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتش رو زیر و رو کردم آخرش هیچ ! سرکاریه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام دوستان
اینهمه میگن ثبت نام ایرانسل از طریق وب سایتش :!!! این لینک فرمش کجاست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتش رو زیر و رو کردم آخرش هیچ ! سرکاریه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
با 120 تماس بگیری واسه ثبت نام از همش راحت تر و سریع تره!
خودشون کامل راهنمایی می کنن.
مجتبی جان با خود خط ایرانسل دیگه نه ؟
آره همکار جون
هزینه هم نداره! رایگان می باشد! 120 رو بگیر و طرف رو سوال پیچ کن!
دوستان چرا سوال رو يه جور ديگه جواب ميدين؟اين دوستمون منظورش ثبت نام از طريق سايت ايرانسل بود نه اپراتور
از طریق وب سایتش :
هزينه هم داره چه يك ثانيه حرف بزني چه 10 دقيقه 49 تومن هزينه دارههزینه هم نداره! رایگان می باشد!
اولا من با ایشون صحبت کردم ، قصدشون فقط ثبت نام بود.نمی دونستن تلفنی هم می شه.
در ثانی ، تا اونجایی که من یادمه فقط تماس با 140 هزینه داره و تماس با 120 رایگانه.
به سایت میتو دات آی آر برو
.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که من اطلاع دارم دیگه نهاط طریق 120 میشه ثبت نام کرد و نه از سایت ایرانسل میشه این کار رو کرد.
مثلا اگه شما با سیم کارت اعتباریتون این شماره رو بگیرید : #5*140* میگه که برای اطلاع از وضعیت ثبت نام خود با 120 تماس بگیرید!
باید از قبل شما مدارکتون رو به شماره ی فکس ایرانسل ارسال کرده باشید بعد رنگ بزنید و پیگیری کنید از 120.
اگر هم نمایندگی ایزانسلتون مدارک رو هنوز ارسال نکرده،زنگ بزنید به 120 و شماره فکس رو بگیرید،کپی شناسنامه و این ها رو بفرستید.
فرداش زنگ بزنید که من فرستادم و می خوام فعالش کنم! همین!![]()
این دوستمون هم سایتی معرفی کردند که به نظر بد نیست!
تو این لینک شما میتونید ثبت نام آنلاین داشته باشید :همینطور که گفتم باید به شماره 09630 به این فرمت بفرستید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل از mito.ir تشکر می کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چندین وقت پیش ثبت نام اینترنتی رو برداشتن عزیزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)