تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل دارم اما هر کاری می کنم حل نمیشه

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل دارم اما هر کاری می کنم حل نمیشه

عزیزان سلام

من یه یه سالی میشه که در مورد طراحی یه وبسایت دارم کارم کار میکنم این وبسایت از یه سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنه و بسیار زشته ! من با نرم افزار فرانت پیج کار کردم و هر چی سعی می کنم متاسفانه یه مشکلات عجیبی توی کار هست دوستان اگه میشه من رو تا رسیدن به هدف راهنمایی کنن .

شروع : من با استفاده از فرونت پیج 2003 شروع کردم یک سری table ساختم و سعی کردم header وکدهای مدیریت محتوا رو در اونها جا گذاری کنم تا مثلا وقتی یه خبر جدید اصافه شد در داخل این table نمایش داده بشه اما متاسفانه ظاهر اون کادر و یا table اصلا زیبا نیست و من می خوام اون رو مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بیارم یعنی مثلا کادری که دور اوقات شرعی هست یه سربرگ زیبا داشته باشه مثل همون نقوش سایت تهران و مطالب در پس زمینه اون جا بگیره

سرتون رو درد نیارم فرونت پیج برای این کار خوبه ؟ و اگه نیست یه نرم افزاری رو به من بگید تا مشکلم حل بشه . تشکر می کنم .
    لطفا اگه امکان داره این موضوع رو به لیست پیگیری اضافه کنید تا من بتونم از کمکهای شما استفاده کنم
    متشکرم .

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار شما رو نرم افزار راه نمیندازه. شما باید خودتون کد بنویسین. پس بهتره برین دنبال یادگیری Html و Css. نه با فرانت پیج و نه با هیچ نرم افزار دیگه ای نمیشه کاری رو کرد که یه انسان با مغز خودش باید انجام بده.

موفق باشین.

3. این کاربر از peyman1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

در کل حق با پیمان جان هست و راهه اصولی هم همینه
    ولی باری اینکه شما دلسرد نشید:

کار کردن با cms و درست کردنه صفحات و سایت های داینامیک به مراتب زمان و حوصاله و مهارت های بیشتری میخواد

این مهارت ها هم بسته به نوعه سایت، cms و همینطور گرافیک و بسیاری از موارد دیگه بالا پایین میشه

ولی چیزهایی هستند که باید بدونید

شما اسمه CMS رو قید نکردید
    معمولا خیلی راحت تر از این کار ها میتونید از قالب های آماده در این زمینه استفاده کنید
    هم نیازی به کد نویسی نیست هم دیگه با بسیاری از مشکلات که بعد از طراحی مواجه میشید! نمیشید!
    Amartia\Marionette (2006) - Metal\03_amartia_-_surprends-moi.mp3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •