سلام دوستان . من به تازگي مي خوام برنامه سازي با C رو شروع كنم . كتاب و غيره خريده ام كه ياد بگيرم . فقط به يه مشكل اساسي برخورد كردم . كدها رو بايد تو كجا تايپ كرد ؟
واقعا نمي دونم . لطفا يكي راهنمائي كنه .
سلام دوستان . من به تازگي مي خوام برنامه سازي با C رو شروع كنم . كتاب و غيره خريده ام كه ياد بگيرم . فقط به يه مشكل اساسي برخورد كردم . كدها رو بايد تو كجا تايپ كرد ؟
واقعا نمي دونم . لطفا يكي راهنمائي كنه .
یکی از بهترین ide ها (یعنی هم کامپایلر و هم دیباگر و ...) برای c++ برنامه ی ارائه شده توسط مایکروسافت یعنی visual studio است.
هر چند که کامپایلر های دیگری نظیر برلند و یا turbo هم وجود دارد.
Last edited by mahdi_pc; 11-10-2008 at 14:39.
خيلي ممنون دوست عزيز . پس بايد Visual C داشته باشم . يعني تو دلفي هم ميشه از اين زبان استفاده كرد ؟
سلام
نه دوست عزیز هر برلندی که دلفی نیست
کمپانی برلند هم کامپایلر برای سی داده و هم دلفی که ربطی به هم ندارن.
نکته بعدی اینکه شما اگه از خود سی شروع کردی و میخوای یاد بگیری محیطش مثل qbasic ( یعنی تو داس) . وقتی برنامه رو اجرا کردی از منوی File گزینه New رو میزنی و تو صفحه جدید برنامه ( سورس کد) مینویسی.
اگر هم میخوای ++C از اول شروع کنی که همون حرف مهدی خان تایید میشه. ویژوال سی ++ که در پک مایکروسافت ویژوال استادیو هست.
پس دلفي چيه ؟ زبان دلفي c هست ؟
عزیز من دلفی دلفیه c ، c
شاید دلفی رو با C نوشته باشن ولی یه زبان برنامه نویسی مجزاست
![]()
ببخشيد . يعني دلفي خودش يه زبان برنامه نويسي هست ؟ مطمئنين ؟
سلام، Delphi یک زبان برنامه نویسی کامل و مستقل است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برنامه نویسی نیاز به یه برنامه دارید تا کدهاتون رو به زبان ماشین تبدیل کنه تا کامپیوتر بفهمه شما چی می گید. به این برنامه کامپایلر می گن. برای شروع کار کامپایلر borland c++ 5.02 به نظر من مناسبه.اصلا ً برنامه نویسی چیست؟
اساسا ً کاربران برای منتقل کردن دستورات و مفاهیم خود به رایانه از برنامه نویسی یه زبان های مختلف استفاده می کنند.هرکدام از این دستورات به روش های (زبان های برنامه نویسی) به رایانه منتقل شده و رایانه از آن ها استفاده می کند. زبان های برنامه نویسی مختلفی از قبیل C ، ویژوال بیسیک ، PHP ، جاوا و... وجود دارند که بسته به محدوده ی فعالیتشان محدودیت ها و مزیت هایی دارند. مثلا ً از دو زبان VB و جاوا می توان در صفحات وب استفاده کرد ولی زبان برنامه نویسی NET.VB نیاز به کمپایلر(مترجم) برای اجرای دستورات دارد که همین باعث شده تعداد سرور های نه چندان زیادی به دلیل محدودیت نصب کمپایلر از آن استفاده کنند ولی به دلیل آنکه جاوا زبان سروری نیست یعنی نیازی به نصب برنامه ای بر روی سرور ندارد و اصطلاحا ً به صورت کلاینت (client) و و روی مرورگر کابر اجرا می شود، استفاده های گستره ای را دارا می باشد که ما به بررسی آن ها در فصول آینده خواهیم پرداخت.
اگه بتونم کمکت کنم بازم در خدمتم.
سلام
ببخشید من مبتدیم
توی بورلند یا ++Microsoft Vc
بعد از این که new رو میزنم 4 تا حالت (file, project , ...) داره که هر کدوم هم زیر شاخه های خودشون رو دارن باید کدوم رو انتخاب کرد؟
هر کدوم از این کامپایلرها رو که میدونید بگید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)