تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 54

نام تاپيک: Gibran Khalil Gibran : A Spiritual Treasury

آخر فروم باز obituary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

My Spirit is to me a companion who comforts me when the days grow heavy upon me; who consoles me when the afflictions of life multiply.l

who is not companion to his spirit is an enemy to people.And he who seem not in his self a friend dies despairing.for life spring from within a man and comes not from without Him.l

روح من،براي من رفيقي است که مرا،هنگام روزهاي سخت و سنگين،دلداري مي‌دهد;و هنگام فزوني يافتن غم‌هاي زندگي تسکين مي‌بخشد.

کسي که همدم روح خود نباشد،دشمن مردم است.کسي که در خويشتنِ خويش دوستي را نمي‌يابد،آکنده از نااميدي خواهد مرد.زيرا زندگي از درون انسان مي‌جوشد،نه از بيرون او.

2. 10 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

I came to say a word and i shall utter it.should death take me ere i give voice,the morrow shall utter it.for the morrow leaves not a secret hidden in the book of the infinite.l

i came to live in the splendour of love and the light of beauty.l

Behold me then in life;people can not separate me from my life.l

should they put out my eyes I would listen to the songs of love and the melodies of beauty and gladness.were they to stop my ears I would find joy in the caress of the breeze compounded of beauty's fragrance and the sweet breaths of lovers.l

من آمده‌ام تا حرفي را بگويم و آن را خواهم گفت.اگر پيش از به زبان آوردن آن،مرگ مرا دريابد،فردا آن را بر زبان مي‌آورد.زيرا فردا هيچ رازي را در کتاب ابديت پنهان نمي‌گذارد.

من آمده‌ام تا در شکوه و روشناييِ عشق و زيبايي ، زندگي کنم.

من اينجايم،زنده
    ;مردم نمي‌توانند مرا از زندگيم تبعيد کنند.

اگر آنها چشمانم را در آورند من به نجواي عشق و نغمه‌هاي زيبايي و سرور گوش خواهم سپرد.اگر آنها بخواهند مرا از شنيدن باز دارند،من وجد و سرور را در نوازش نسيم خواهم يافت که آميخته‌اي است از رايحه زيبايي و حلاوت نَفَس‌هاي عاشقان.

4. 9 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

And if i am denied the air i will live whit my spirit;for the spirit is the daughter of love and beauty.l

I came to be for all and in all.that which alone i do today shall be proclaimed before the people in days to come.l

And what i now say with one tongue,tomorrow will say with many.l

و اگر هوا را از من دريغ کنند من با روحم زندگي خواهم کرد;زيرا روح،خواهر عشق و زيبايي است.

من آمده‌ام تا براي همه و در ميان همه باشم.روزهايي خواهند آمد که آنچه من اکنون در خلوت خويش انجام مي‌دهم،در پيشگاه مردم آشکار و باب خواهند شد.

و آنچه من امروز با يک زبان مي‌گويم،فردا آن را با زبان‌هاي بي‌شمار باز خواهد گفت.

6. 7 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

Thanks for this nice topic

good luck

8. این کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

after take permit from your holiness....

when you love you should not say;'god in your heart,'but rather,'i am in the heart of god

هنگامی که عشق می ورزید مگویید : خدا در دل من است , بلکه بگویید من در دل خدا هستم
    Last edited by Genjo; 12-10-2008 at 00:26.

10. 6 کاربر از Genjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

It is beautiful to speak of GOD to man.We can not fully understand the nature of God because we are not god,but we can make ready our consciousness to understand,and grow through,the visible expressions of God.l

با انسان از خدا سخن گفتن،زيباست.ما نمي‌توانيم به طور کامل ذات خدا را درک کنيم،زيرا ما خدا نيستيم.اما مي‌توانيم به شعور خود مجال دهيم تا با تجليات مشهود خداوند رشد يابد.

12. 9 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

O GREAT intelligent being! hidden and existing in and for the universe,you can hear me because you are within me and you can see me because you are all-seeing;please drop within my soul a seed of your wisdom to grow a sapling in your forest and to give your fruit.Amen!l

THE SOUL seeks God even as heat seeks height,or water seeks the sea.the power to seek and the desire to seek are the inherent properties of the soul.l

And the soul never loses its path,anymore than water runs upward.l

All souls will be in God.l

اي هستيِ آگاه که پنهان از ديده‌اي،در جهان هستي و براي جهان هستي!تو مي‌تواني صدايم را بشنوي،زيرا تو درون مني و تو مي‌تواني مرا ببيني،زيرا تو بصيري;لطف کن و در روح من دانه‌اي از حکمتت بکار تا در جنگلِ تو ببالد و از ميوه‌هاي تو بياورد.آمين!

روح در جست و جوي خداست،همان‌طور که حرارت به بالا مي‌رود،يا آب،دريا را مي‌جويد.توانِ جست و جو و ميل جست و جو،دارايي ذاتي روح است.

و روح هيچ‌گاه راه خود را گم نمي‌کند.همان‌طور که آب به بالا نمي‌رود.

همه روح‌ها در خداوند{جمع} خواهند شد.

14. 7 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

The First thought of God was an angel
    The first word of God was a man

God does not work evil.he gives us reason and learning so that we may ever be on our guard against the pitfalls of Error and Destruction.l

Our God in his gracious thirst will drink us all,the dewdrop and the tear.l

نخستين انديشه خداوند يک فرشته بود
    نخستين واژه خداوند يک انسان بود

خداوند شرارت نمي‌کند.او به ما خرد و قدرت يادگيري مي‌هد تا همواره مراقب دام‌هاي گمراهي و تباهي باشيم.

خداوند ما را;شبنم و اشک را،در تشنگيِ پر از مهر و محبتش خواهد نوشيد.

16. 6 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

I see him rising like the mist from the seas and the mountains and plains...God is growing through his desire,and man and earth,and all there is upon the earth,rise towards God by the power of desire.l

Comfort Ye,my beloved weak ones,for there is a great power behind and beyond this world of matters,a power that is all justice,mercy,pity and love.l

من خدا را مي‌بينم که همچون مه از درياها و کوه‌ها و دشت‌ها بالا مي‌آيد...خداوند از طريق مشيتش مي‌بالد،و انسان و خاک،و همه چيزهاي روي زمين،به ياري اشتياقشان،به سوي خدا بالا مي‌روند.

غم مخوريد اي عزيزانِ ناتوانم،زيرا قادري متعال در پسِ پشت و آن سوي اين جهان مادي هست،قادري که همه عدل است و رحمت است و شفقت است و عشق.

18. 3 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

No man can reveal to you aught but that which already lies half asleep in the dawning of your knowledge....l

And even as each one of you stands alone in God's knowledge, so must each one of you be alone in his knowledge of God and in his understanding of the earth.l

I have been here since the beginning and i shall be until the end of days; for there is no ending to my existence.The human soul is but a part of a burning torch which God Separated from himself at creation.l

هيچ کس نمي‌تواند چيزي را بر شما معلوم کند مگر آنچه در پگاهِ آگاهي شما نيم خفته باشد....

و همانطور که هر يک از شما در نزد خداوند يگانه هستيد،هر يک از شما نيز بايد در معرفت خويش از خداوند و فهمش از زمين نيز،يگانه باشد.

من از آغاز اينجا بوده‌ام و تا پايان نيز خواهم بود;زيرا وجود مرا پاياني نخواهد بود.روح انساني فقط پرتوي از آن مشتعل فروزان است که خداوند در روز نخست آفرينش از خويش جدا کرده است.

20. 4 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •