سلام دوستان من یه سری فونت عربی دارم که وقتی میخوام تو فتوشاپ به کار ببرم بعضی از حروف مثه " ک , پ , چ و ... " رو بصورت مربع نشون میده مثه تصویر پایین میشه دوستان بگن چیکارمیشه کرد.
![]()
سلام دوستان من یه سری فونت عربی دارم که وقتی میخوام تو فتوشاپ به کار ببرم بعضی از حروف مثه " ک , پ , چ و ... " رو بصورت مربع نشون میده مثه تصویر پایین میشه دوستان بگن چیکارمیشه کرد.
![]()
سلام
فونت های عربی به هیچ عنوان " پ ، گ ، چ ، ژ " رو تایپ نمی کنن .
سلام، اگه برات امکان داره همین فونت تصویر رو برام آپلودش کنی. فونت جالبی باید باشه!![]()
سلام رفیق بدبختی مشکل من با " ک " هم هست آخه این یکی هم همونطوریه توتصویرمن نوشتم کبوترچرا مربع میشه آخه؟
Last edited by Enter; 11-10-2008 at 10:59.
خدمت شمادوست عزیز اینم همون فونتی که میخواستی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامسلام رفیق بدبختی مشکل من با " ک " هم هست آخه این یکی هم همونطوریه توتصویرمن نوشتم کبوترچرا مربع میشه آخه؟
چی بگم والله ...
این فونت در قسمت بانک فونت هست .
اونجا دید بزن
آقا یعنی چی کسی نمیتونه مشکل مارو حل کنه اصلا مگه میشه حرف ک بصورت مربع تایپ بشه آخه این با عقل جوردرنمیاد!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز همونطوری که خودت هم گفتی این فونت فونت عربی هست و طبیعتا کیبردش با کی برد فارسی متفاوت هست
شما باید بگردی ببینی حرف ک با کدوم کلید توی کیبردت می تونی با این فونت بنویسی
پیشنهاد من اینه که توی محیط ورد با استفاده از سیمبل ها متنت رو بنویسی و بعد وارد فتوشاپ کنی (با کپی و پیست)
شاد باشی و آرام
سلامپیشنهاد من اینه که توی محیط ورد با استفاده از سیمبل ها متنت رو بنویسی و بعد وارد فتوشاپ کنی (با کپی و پیست)
باید این فونت حرف "ک" رو قبول کنه که شما بتونید سمبل بزنید ، قبول نمی کنه .
هیچ راهی ندارید .
مگر این که خودتون حرف "ک" رو با ابزار pen درست کنید .
دوست عزیز این همون روشیه که عرض کردمباید این فونت حرف "ک" رو قبول کنه که شما بتونید سمبل بزنید ، قبول نمی کنه .
هیچ راهی ندارید
این "ﻛﺒﻮتر" رو اگه وارد فتوشاپ کنید درسته
در مورد گ و پ و چ و ژ می تونی از بی نقطه هاش و بی سرکش هاش استفاده کنی و بعد سرکش و نقطه رو در حالتی که به شیپ تبدیلش کردی اضافه کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)