سلام به همگی دوستان گلم.
راستش من یه آشپزخانه ساختم.. , وقتی که میخوام رندر بگیرم از برنامه خارج میشه یا این پیغام رو میده
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام به همگی دوستان گلم.
راستش من یه آشپزخانه ساختم.. , وقتی که میخوام رندر بگیرم از برنامه خارج میشه یا این پیغام رو میده
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
ممکنه مشکل از ویندوز باشه.
سلام پرستو جان منم همین مشکل رو داشتم , بعد فهمیدم که یکی از تکسچر هایی که استفاده کردم gif بوده..حالا شاید مشکل شما همین باشه.
والا
من که تا به حال همچین مشکلی نداشتم
هیچ پنجره اخطاری باز نمیشه ؟؟؟
خوب اینجور که اون پایین نوشته منتال داره گیر میده....
یه گیر مهلک ...!!!
شاید اگه منتال رو دوباره نصب کنیدحل بشه... :؟
پرستو جان خیلی دلم میخواد کمکت کنمولی حیف تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم
و نمیدونم
. ولی ترجمه اش اینه :
منتال ری با یه مشکل کشنده مواجه شده ! شاید سیستم شما ناپایداره !
احتمالا از تنظیماته رندرت نیست ؟![]()
این ایرور چیزیه که هر روز من تو شرکت میبینم و دلم میخواد خودمو خفه کنم... دلایل زیادی داره..
یکیش اینه که مموریت خیلی زیاد کم میاره... یه مواقعی ورتکسهای ریز که تو هم فرو رفتن سر محاسبه فوتونها این ایراد رو ایجاد میکنن..
بعضی وقتها تکسچر ها خیلی سنگینن.... اندازه تکسچر رو از 2000 * 2000 بالاتر نبر.....
و هزار جور مشکل اینطوری...باید بگردی پیدا کنیش....
ترجمش این میشه:
منتال رای با یک خطر مثیبت آمیز رو به رو شده،سیستم شاید نا استوار باشد.
سلام افسانه جان من تمام تکسچرهامو چک کردم gif نبودن , نمیدونم چرا اینجوری شده...بازم ممنونم از کمکت.سلام پرستو جان منم همین مشکل رو داشتم , بعد فهمیدم که یکی از تکسچر هایی که استفاده کردم gif بوده..حالا شاید مشکل شما همین باشه.
ممنون عادل جان از ترجمت..پرستو جان خیلی دلم میخواد کمکت کنمولی حیف تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم
و نمیدونم
. ولی ترجمه اش اینه :
منتال ری با یه مشکل کشنده مواجه شده ! شاید سیستم شما ناپایداره !
احتمالا از تنظیماته رندرت نیست ؟![]()
از کمکت ممنونم شهاب جان.این ایرور چیزیه که هر روز من تو شرکت میبینم و دلم میخواد خودمو خفه کنم... دلایل زیادی داره..
یکیش اینه که مموریت خیلی زیاد کم میاره... یه مواقعی ورتکسهای ریز که تو هم فرو رفتن سر محاسبه فوتونها این ایراد رو ایجاد میکنن..
بعضی وقتها تکسچر ها خیلی سنگینن.... اندازه تکسچر رو از 2000 * 2000 بالاتر نبر.....
و هزار جور مشکل اینطوری...باید بگردی پیدا کنیش....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)