سلام
من یه کارت تی وی دارم که روش zoltrix نوشته ولی چیپش conexant مدل 878a25878-13 است.سی دی نصبش رو گم کردم هر چی تو بازار هم گشتم پیدا نکردم.هر کی میتونه لطفا کمک کنه
سلام
من یه کارت تی وی دارم که روش zoltrix نوشته ولی چیپش conexant مدل 878a25878-13 است.سی دی نصبش رو گم کردم هر چی تو بازار هم گشتم پیدا نکردم.هر کی میتونه لطفا کمک کنه
Last edited by kamtar; 10-10-2008 at 20:15.
کدوم یکی از اینهاست؟
در این صفحه در قسمت Video درایور کلیه تی وی تیونر های Zoltrix وجود داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تي وي كارتي با مارك d@tron ساخت كشور تركيه است مدتي أن را در ويندوز 98 استفاده ميكردم ولي اكنون بدليل عدم حمايت ميكرو سافت از ويندوز 98 نمي توتنم أن را در ويندوز XP استفاده كنم زيرا درايور أن را ندارم در صورتيكه از كيفيت أن بسيار راضي هستم لطفا رانمايي كنيد
دوست عزیز شما همون پست اولی هم که زدی من توی گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
اسم مدلش چیه ؟ همینطور چیپست و تیونرش
توی سی دی یا دفتر چه راهنما آدرس وب سایتش رو ننوشته ؟
سلام
دوست اسم مدل تي وي كارت بنده d@tron است تيونر آن PHILIPS و چيپست آن CONEXANT است
FARSHAD9 از اينكه زحمت كشيدي و وقت گرانبهاي خود را در جهت راحتي بنده صرف نمودي متشكرم
لینک درایور
وبسایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام farshad9 از معرفي لينك درايور و وب سايت بسيار ممنونم من درايور مورد نظر را كه 17.7 مگابايت بود دانلود نمودم ولي متاسفانه وقتي روي آن براي نصب كليك مي كنم با پيغام eror complet zip روبرو مي شوم وباز نمي شود و وين ررار هم باز نمي كند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)