تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشكلات مادربورد p35 گيگا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض مشكلات مادربورد p35 گيگا

باسلام
    من يك مادربورد p35-ds3l حدود 3-4 ماهه خريدم ديروز يك دفعه ديگه روشن نشد. وقتي كليد پاور رو ميزني فن cpu دو دور ميچرخه و وايميسته تصوير هم نمياد . پاور رو عوض كردم نشد . بايوس سيستم رو ريست كردم نشد . CMOS رو هم همينطور نشد كه نشد . اگر كسي ميدونه چه اطفاقي افتاده راهنمايي بفرماييد

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باسلام
    من يك مادربورد p35-ds3l حدود 3-4 ماهه خريدم ديروز يك دفعه ديگه روشن نشد. وقتي كليد پاور رو ميزني فن cpu دو دور ميچرخه و وايميسته تصوير هم نمياد . پاور رو عوض كردم نشد . بايوس سيستم رو ريست كردم نشد . CMOS رو هم همينطور نشد كه نشد . اگر كسي ميدونه چه اطفاقي افتاده راهنمايي بفرماييد
    سلام. احتمالأ مادربرد شما خراب شده ، اون رو به شرکت گارانتی نشون بدین.

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خيلي ممنون ولي اين اولين فكري است كه به ذهن هركسي ميرسه ميخواستم ببينم راه ديگري نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خيلي ممنون ولي اين اولين فكري است كه به ذهن هركسي ميرسه ميخواستم ببينم راه ديگري نداره ؟
    خوب شما تمام کار های لازم رو انجام دادین و نتیجه نگرفتین. متأسقانه کار دیگه ای از دست شما بر نمی آد.
    البته یک بار به صورت دقیق تمام اتصالات رو چک کنید و پردازنده رو باز کرده و با یک مسواک یا برس نرم کف اون رو تمیز کنید (اصلأ فشار نیار) و یک بار هم رم رو چک کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشكر از جواب سريع الوصول ضمنا من فراموش كردم اينو بگم كه پاور من 350 وات و 20 پين ( غير از اون 4 پين 12 ولت ) است ولي روي مادربورد 24 پين جا براي پاورد دارد ولي در اين مدت مشكلي پيش نيامده بود امكان دارد اشكال از اين بابت باشد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقا من سي پي يو رو هم در آوردم قبل از خواب مسواك براش زدم ولي نشد كه نشد ديگه بازش كردم فردا شنبه ببرم گارانتي اگه درست شد خبر ميدم علت چي بود مرسي

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشكر از جواب سريع الوصول ضمنا من فراموش كردم اينو بگم كه پاور من 350 وات و 20 پين ( غير از اون 4 پين 12 ولت ) است ولي روي مادربورد 24 پين جا براي پاورد دارد ولي در اين مدت مشكلي پيش نيامده بود امكان دارد اشكال از اين بابت باشد ؟
    کلأ پاور های قدیمی دارای ساختار متفاوت و ابتدایی هستند و ممکنه باعث اسیب به قطعات بشن . خوب شما یک پاور دیگه رو هم تست کردین و کار نکرد پس خرابی از پاور نیست اما من توصیه می کنم که بعد از حل شدن این مشکلتون ، پاور رو عوض کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

پاورت وات پایینی داره یک پاور 450 به بالا بگیر silverstone green
    از وات پایین هم میتونه باشه.
    ولی با این توظیخاتی که شما دادید احتمال زیاد مینتون مشکل داره اگر گارانتی داره و پیچ نکردی بده گارانتی
    اگر پیچ کنی گارانتی قبول نمیکنه.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بعد از رفع مشکل حتما پاور روعوض کن. واز یه پاور 24 پین با ورژن atx2 استفاده کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

9

مین سیستم من همینه و همین مشکل بارها برایم پیش اومده وبا قطع برق پاور و در نهایت در آوردن سی پی یو وجا زدن آن درست شده(البته اگه درست متوجه شده باشم و مشکل شما همین باشه) یکبار هم بکل خراب شده که بردم گارانتی وتعمیرش کردن ولی دوباره همین مشکل (روشن شدن سیستم وبوت نشدن) هر ازگاهی بوجود می آید . بنظرم اگه تونستی مینت روعوض کن و ایسوس سری 45 pبگیر
    Last edited by akbarferdosi; 12-10-2008 at 22:13.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •